simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
vse ki tako jočete, kako hitro pokurite kartice pri mobitelu naj opomnim, da jih bodo pri simobilu tudi hitro porabile ... ne morete primerjat predplačniščega paketa z naročniškim
dajte no malo razmišljat, ne pa samo napisat kar vam je kolegica rekla
dajte no malo razmišljat, ne pa samo napisat kar vam je kolegica rekla
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ja sploh če želiš mobilni internet itak v poštev pride samo Mobitel. Pred kratkim sem en teden na prenosniku uporabljala simobilov mobilni internet in sem se počutila kot pred desetimi leti, ko smo do neta dostopal prek fiksne tel. linije. Tako zanič storitve pa res že dolgo ni bilo na trgu.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
kar se cen tiče, se simobil po moje bolj splača.. jaz se ogromno pogovarjam pa tudi sms-ov ful pošiljam.. skor vsak dan se slišim z mamo pa tudi fanta večinoma jaz kličem (na mobitel) kr ma on na kartice in mi na mesec z naročnino znese od 20-max 25 €. sem mela razmerje tudi pr mobitelu in sem ful šparala s klici pa nisem mela nikoli pod 30€ tako da..
je pa res, da ima simobil občasne težave z omrežje. tam, kjer živi moj fotr omrežja ponekod sploh ni..
je pa res, da ima simobil občasne težave z omrežje. tam, kjer živi moj fotr omrežja ponekod sploh ni..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
tudi jaz bom ostala pri Mobitelu. Ravno zadnjič mi je kolegica povedala, ker so imeli sedaj neko akcijo da ti dajo bon za 50 eur al pa telefon no in je ona vzela 50 eur, ki jo jih odračunali od mesečnega računa.
No pred kraktim je vidla Itak ponudbo in želi zamenjat operaterja in seveda so ji rekli pri Simobilu da ker je vzela tistih 50 eur, je zdaj obvezana za 2 LETI!!
očitno ni vse zlato kar se sveti!
No pred kraktim je vidla Itak ponudbo in želi zamenjat operaterja in seveda so ji rekli pri Simobilu da ker je vzela tistih 50 eur, je zdaj obvezana za 2 LETI!!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Normalno: če vzameš nov telefon po ugodni ceni, podaljšaš naročniško pogodbo za 2 leti. Če namesto tega vzameš dobropis za 50€, velja enako.
Dajte najprej drobni tisk prebrat, predno se pritožujete. Seveda ti ne bo nobeden šenkal 50€ iz gole prijaznosti ...
Dajte najprej drobni tisk prebrat, predno se pritožujete. Seveda ti ne bo nobeden šenkal 50€ iz gole prijaznosti ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
ja saj drobni tisk je tisto kar eni bolj skrivajo kot drugi.
več kot očitno ima pa simobil neko krizo identitete, sploh zdaj ko napada Mobitel s super ponudbami, pa še T2 prihaja na tržišče.
več kot očitno ima pa simobil neko krizo identitete, sploh zdaj ko napada Mobitel s super ponudbami, pa še T2 prihaja na tržišče.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Simobil ma že cel čas naročniške pakete za dve leti. Če je pa kdo mislu, da bo zastonj poranu 50evru in pol prestopu brez da bi dal simobilu kak evro, je pa to že njegova neumnost in naivnost
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
mash@ napisal/-a:tudi jaz bom ostala pri Mobitelu. Ravno zadnjič mi je kolegica povedala, ker so imeli sedaj neko akcijo da ti dajo bon za 50 eur al pa telefon no in je ona vzela 50 eur, ki jo jih odračunali od mesečnega računa.
To ni bla nobena akcija, ampak je lepo možnost ob izteku naročniškega razmerja, da v kolikor podaljšaš nar. razmerje za dve leti, dobiš al 50 evrov popusta al pa telefon po nižji ceni kokr pa tko. Če se folk ne zna pozanimat, kaj dobi in kaj podpisuje, pol pa res dost slabo.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
In kaj nej bi bla ta "redna prodaja" pr Simobilu? Ker redno prodajo izvaja npr. uvoznik (Svema, Teleray itd...) pa trgovine, ki tržijo njihove izdelke po rednih cenah. Če je pa cena telefona iz redne prodaje nižja kot tista, ki jo kot akcijsko ponuja določen operater, je pa to zato, ker gre za star model telefona in redna cena po dveh letih tok pade. In tud operaterji potem običajno za polovico spustijo akcijsko ceno, če so tok stari modeli telefonov še na zalogi.
Pa še glede primerjanja cen telefonov pri Simobilu in Mobitelu...Pr Mobitelu se za GSM aparat obvežeš z naročnino za eno leto in za UMTS telefon za dve leti...pri Simobilu pa za dve leti, ne glede na to, al jemlješ UMTS al GSM telefon. Tko da lahko pr Simobilu dobiš en telefon v dveh letih, pri Mobitelu pa tri. Mogoče je tud zaradi dolžine obveze razlika v ceni...
Razn, če se poslužiš možnosti, ki jo Simobil prodaja kot največjo akcijo in pred iztekom aneksa kupiš nov telefon...pozabijo pa povedat, da doplačaš za starega za vse mesece, ki so ti ostali do izteka aneksa...
Zdej je res očitno, da sem pristaš Mobitela...in glede na to, koliko strank z negativnimi izkušnjami s Simobilom je prišlo nazaj k Mobitelu v lanskem letu, ko sem delala za Mobitel, se mi zdi, da bom še mal ostala pri tem operaterju.
Pa še glede primerjanja cen telefonov pri Simobilu in Mobitelu...Pr Mobitelu se za GSM aparat obvežeš z naročnino za eno leto in za UMTS telefon za dve leti...pri Simobilu pa za dve leti, ne glede na to, al jemlješ UMTS al GSM telefon. Tko da lahko pr Simobilu dobiš en telefon v dveh letih, pri Mobitelu pa tri. Mogoče je tud zaradi dolžine obveze razlika v ceni...
Razn, če se poslužiš možnosti, ki jo Simobil prodaja kot največjo akcijo in pred iztekom aneksa kupiš nov telefon...pozabijo pa povedat, da doplačaš za starega za vse mesece, ki so ti ostali do izteka aneksa...
Zdej je res očitno, da sem pristaš Mobitela...in glede na to, koliko strank z negativnimi izkušnjami s Simobilom je prišlo nazaj k Mobitelu v lanskem letu, ko sem delala za Mobitel, se mi zdi, da bom še mal ostala pri tem operaterju.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Lejla86 napisal/-a:Razn, če se poslužiš možnosti, ki jo Simobil prodaja kot največjo akcijo in pred iztekom aneksa kupiš nov telefon...pozabijo pa povedat, da doplačaš za starega za vse mesece, ki so ti ostali do izteka aneksa...
Ni res. Kupila sem nov telefon več kot 4 mesece pred iztekom 2letne pogodbe. Brez vsakega doplačila.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov