simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 31. Mar. 2008 16:28

Mimi_M napisal/-a:Pokliči na Simobil in vprašaj; drugače pa jaz ne bi rekla, da je to pogoj glede na spodaj napisano:

"Vsi novi naročniki, ki boste sklenili naročniško razmerje na paketu Orto Smart za najmanj 24 mesecev, se boste lahko med vikendi še vedno pogovarjali brezplačno. Ugodnost 'brezplačni pogovori med vikendi', ki vključuje pogovore znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone, od petka od 19:30 do ponedeljka 07:30 v Sloveniji, velja tudi za obstoječe naročnike, ki izpolnjujejo pogoje za ponovno vezavo na paketu Orto Smart.

Promocijska ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi" velja za nove naročnike paketa Orto Smart, ki bodo sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev od dneva podpisa Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti."

Najlepsa hvala za tole :wink: Se bom pa se pozanimala ja, da bom vedla za ziher :)
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 31. Mar. 2008 18:50

bouhica napisal/-a:
Mimi_M napisal/-a:Pokliči na Simobil in vprašaj; drugače pa jaz ne bi rekla, da je to pogoj glede na spodaj napisano:

"Vsi novi naročniki, ki boste sklenili naročniško razmerje na paketu Orto Smart za najmanj 24 mesecev, se boste lahko med vikendi še vedno pogovarjali brezplačno. Ugodnost 'brezplačni pogovori med vikendi', ki vključuje pogovore znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone, od petka od 19:30 do ponedeljka 07:30 v Sloveniji, velja tudi za obstoječe naročnike, ki izpolnjujejo pogoje za ponovno vezavo na paketu Orto Smart.

Promocijska ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi" velja za nove naročnike paketa Orto Smart, ki bodo sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev od dneva podpisa Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti."

Najlepsa hvala za tole :wink: Se bom pa se pozanimala ja, da bom vedla za ziher :)

A tole za obstoječe naročnike, ki ne kupijo novega mobitela, ko jim pač tistih 24 mesecev poteče, tudi velja?

Sicer po moji logiki ne, ampak vseeno vprašam :) . Ker naročnica orto smart paketa sem še vedno, ampak ko sem imela odplačan tisti mobitel, ki sem ga kupila več kot dve leti nazaj, nisem šla kupovat novega... :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 31. Mar. 2008 19:01

^^Če ne kupiš novega telefona po 24 mesecih, ti pripada nek popust na pogovore. Meni so to enkrat ponujali, ampak nisem izkoristila, ker vedno komaj čakam dve leti, da kupim nov telefon :)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 31. Mar. 2008 19:01

Simobil.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 31. Mar. 2008 19:06

kr.ena napisal/-a:^^Če ne kupiš novega telefona po 24 mesecih, ti pripada nek popust na pogovore. Meni so to enkrat ponujali, ampak nisem izkoristila, ker vedno komaj čakam dve leti, da kupim nov telefon :)

Vem da so meni tudi nekaj ponujali, ampak sem mislila, da to samo v primeru, da kupim nov telefon. Pa ne vem več zakaj se je točno šlo :? - ah, ko se mi bo dalo ukvarjat s tem, se bom mogoče šla pozanimat :D .
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Mar. 2008 20:02

men poteče 24 mescev od sklenitve v maju in zdej že lahk kupim nov telefon ob podaljšanju naročnine,
obenem pa se mi spet vklopi storitev zastonj vikend pogovori (čeprav lih takrt nič ne govorim, hehe)
Tko da se ravno odločam, kater telefon bi vzela, sej v bistvu že vem, sam pr nas ga zdej nimajo na zalogi. :)
misswho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a misswho » 31. Mar. 2008 20:59

artie napisal/-a:
mash@ napisal/-a:mobitel. imajo super ponudbe in ideje. M4, instant internet ipd.

Kdo bo nudil pomoč uporabnikom M4, če imaš npr. internet in mobilno telefonijo pri njih? Mobitel?

če bo pomoč uporabnikom takšna kot je zdaj na mobitelu, bo super.
upam samo, da ne bo siol - njihova "rešitev" problemov se vedno glasi: resetiraj modem. :roll:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Apr. 2008 14:17

bouhica napisal/-a:

Js sem poklicala in ja, moraš kupit tudi nov telefon. Ko kupiš telefon se pri njih zavežeš za 2 leti, če pa vzameš samo naročnino brez telefona, pa jo lahko prekineš kadarkoli želiš. :P
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 02. Apr. 2008 17:37

mobitel ima zdaj odlično storitev, kjer lahko preko Planeta snameš cele komade. Mal kt iTues :) i like it! :o
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 04. Apr. 2008 8:39

Se opravičujem če ne paše sm sam bi vprašala kako je naslov une pesmi za nokio od simobila k ena ženska poje?
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 04. Apr. 2008 16:57

misswho napisal/-a:
artie napisal/-a:
mash@ napisal/-a:mobitel. imajo super ponudbe in ideje. M4, instant internet ipd.

Kdo bo nudil pomoč uporabnikom M4, če imaš npr. internet in mobilno telefonijo pri njih? Mobitel?

če bo pomoč uporabnikom takšna kot je zdaj na mobitelu, bo super.
upam samo, da ne bo siol - njihova "rešitev" problemov se vedno glasi: resetiraj modem. :roll:

Me je mal zanimala ta ponudba za M4 pa sem jih poklicala in so se ful potrudili ter mi razložili in potrdili, da bo imel Mobitel čez tech support.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 22. Apr. 2008 16:54

Malenkost off-topic....Sem čist navdušena, Mobitel v Instant internet storitvi ponuja belega Asus Eee PC-ja. Že cel cajt hočem belga, drgač je pa Eee PC zakon.
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 08. Maj. 2008 7:55

Men je tudi beli v oci padu. Appla si zau ne morem privoscit :cry:

pevka unga komada pa je Duffy s komadom Mercy...super komadic, sam mi nekak ne pase v reklamo k si model puca zobe..hm

ful mi je vsec pa Carla Bruni iz Mobitelove nove reklame. kar ne morem se jo naposlusat...
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 08. Maj. 2008 10:23

mash@ napisal/-a:Men je tudi beli v oci padu. Appla si zau ne morem privoscit :cry:

.

Ma ja Apple je mal drag. EEEPC je super , ker je mičken in lahek in ga res lahko vzameš vsepovsod s sabo kar v torbici, namesto zvezka :)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 08. Maj. 2008 16:10

Jz grem zj na simobil in imam namen kupiti uno Nokio za 40€
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija