simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
enkrat sem že omenila, da se mi zdi pa too much da nekateri pri oglaševanju svojih storitev prestopijo neko mejo. Simobil je objavil, da cel mesec kličeš zastojn. hm. gre pač za pavšal, ki ga plačaš in če ostaneš znotraj tega potem ne plačaš nič več, če greš čez pa normalno. Ampak tudi pavšal je plačilo?Brez nič pač ni nič..
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Mobitel. In je res super. Odkar imam naročnino pri mobitelu, porabim veliko manj. Razne ugodnosti-ena cifra na katero lahko non-stop kličeš za 1 cent/minuto, od petka od 18.00 do ponedeljka do 7.00, ko na vse mobitelove številke kličeš za 1 cent/minutu+smsi za 1 cent... Meni je zelo všeč.
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mene pa neki zanima. Trenutno sem narocnica Mobitela in bi se prestavla na Simobil (mela bi novo stevilko, stare ne bi obdrzala). Star aparat bi obdrzala, ki sem ga kupla pr Mobitelu, tak da bi ga dala odkodirat. Zdej pa glede paketa Smart. Frendica mi je rekla, da ce hocem opcijo, da mam cez vikend pogovore in sms-e zastonj, da moram kupit nov aparat pr Simobilu. A je to res? Al je pac to avtomatsko v Smart paketu?
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
*hox* napisal/-a:^^ Res je da moraš kupit nov telefon, če hočeš imet pogovore med vikendi zastonj. Ne vem kako je z sms-i, ker moj fant si ga je kupil pred kratkim, pa ma zastonj samo pogovore.
No, sej vazn da so pogovori zastonj, sms-ov niti ne posiljam. Zanimal me je sam tole glede gsm-a. Ce bi ga rad kdo kupu prek mene, nej me kontaktira
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Pokliči na Simobil in vprašaj; drugače pa jaz ne bi rekla, da je to pogoj glede na spodaj napisano:
"Vsi novi naročniki, ki boste sklenili naročniško razmerje na paketu Orto Smart za najmanj 24 mesecev, se boste lahko med vikendi še vedno pogovarjali brezplačno. Ugodnost 'brezplačni pogovori med vikendi', ki vključuje pogovore znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone, od petka od 19:30 do ponedeljka 07:30 v Sloveniji, velja tudi za obstoječe naročnike, ki izpolnjujejo pogoje za ponovno vezavo na paketu Orto Smart.
Promocijska ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi" velja za nove naročnike paketa Orto Smart, ki bodo sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev od dneva podpisa Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti."
"Vsi novi naročniki, ki boste sklenili naročniško razmerje na paketu Orto Smart za najmanj 24 mesecev, se boste lahko med vikendi še vedno pogovarjali brezplačno. Ugodnost 'brezplačni pogovori med vikendi', ki vključuje pogovore znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone, od petka od 19:30 do ponedeljka 07:30 v Sloveniji, velja tudi za obstoječe naročnike, ki izpolnjujejo pogoje za ponovno vezavo na paketu Orto Smart.
Promocijska ponudba 'brezplačni pogovori med vikendi" velja za nove naročnike paketa Orto Smart, ki bodo sklenili naročniško razmerje za najmanj 24 mesecev od dneva podpisa Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti."
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov