simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ursyna - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 10. 2005
- Kraj: malo tu malo tam
Tud jaz sem imela enak problem kot ti Nia. Prednaročniška pri mobitelu je zelo draga.
Zato sem šla zdaj k simobilu, vendar nisem ravno zadovoljna. Predvsem me moti njihovo slabo omrežje. Zelo velikokrat se mi zgodi, da nič ne slišim sogovornika prek telefona.
Fantu pa se je nekaj stvari kar na lepem zbrisalo iz telefona. (Slike, filmčke, skladbe in nekatere druge aplikacije.) No to verjetno ni kriv Simobil ampak Vodafone da je tak mobitel sploh kupil oz. prodal naprej.
Zato sem šla zdaj k simobilu, vendar nisem ravno zadovoljna. Predvsem me moti njihovo slabo omrežje. Zelo velikokrat se mi zgodi, da nič ne slišim sogovornika prek telefona.
Fantu pa se je nekaj stvari kar na lepem zbrisalo iz telefona. (Slike, filmčke, skladbe in nekatere druge aplikacije.) No to verjetno ni kriv Simobil ampak Vodafone da je tak mobitel sploh kupil oz. prodal naprej.
Če bi bil človek vedež, ne bi bil revež.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Men gre tut to simobilovo omrežje na živce... sam, da se kak tunelček pojavi al pa mal več dreves na kupu bogi revež ne vleče ... no tut vmes ma kdaj popadke pa te kr zmanjka.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mnja js mam ze od nekdaj Mobitel, sam resno razmislam o Simobilu. Sicer sem rekla nikoli, AMPAK...
signal mam use slabsi in se v hisi, na momente tud veni, sploh pogovarjat ne morem. Enako moja sestra in ostali, k pridejo k nam. Medtem k fotr pa mat k mata Simobil, pa nimata problemov.
Dobr da mi je ze potekla obveza, tko da zdej bom resno razmislila in se odlocla se za nov telefon
signal mam use slabsi in se v hisi, na momente tud veni, sploh pogovarjat ne morem. Enako moja sestra in ostali, k pridejo k nam. Medtem k fotr pa mat k mata Simobil, pa nimata problemov.
Dobr da mi je ze potekla obveza, tko da zdej bom resno razmislila in se odlocla se za nov telefon
-
TaŠ - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Js sm tut že od nekdaj na Simobilu (tko sm se odločla, ker je imela večina prijateljev to omrežje), nasledn mesec bom pa kupla nov telefon...Tut pri simobilu. Čeprav ma zdej večina poznanih Mobitel... Ampak ubistvu mi je vseeno (mobitel ali simobil), ker mam itak na kartico in ni razlik v ceni
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Mogoč veste kdaj pridejo kšne akcije pr mobitelu
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
jst imam Simobil, do pred kratkim sem bila na Mobitelu, zaenkrat se mi zdi kr vredu, bomo vidli kako bo, všeč pa so mi zastonj pogovori med vikendi v Simobil omrežje. Drugače pa sm jst opazla, da ko sem imela Mobitel omrežje, mi je nekje slabo lovilo oz. mi sploh ni, uni ki so pa imeli Simobil, pa so imeli kr poln signal.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov