simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
tjaskaaa napisal/-a:simobil-naročnina in mobitel-na kartice
Enako!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
PurpleBitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz mam že skoz mobitel, ampak v tem tednu načrtujem nakup novega telefona, pa sem se odločila da ga vzamem pri somobilu, in sicer ta orto smart paket...brezplačni smsi, brezplačni pogovori za vikend...cenejši tel. kot pri mobitelu....moram rečt da so me dost prepričali
pa tut ugotavljam, da imajo bolj ko ne vsi, ki jih jaz kličem simobil, tak da tut glede tega bom ceneje prišla skoz
pa tut ugotavljam, da imajo bolj ko ne vsi, ki jih jaz kličem simobil, tak da tut glede tega bom ceneje prišla skoz
- misswho
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
artie napisal/-a:Tole nezgodno zavarovanje za 1,99 EUr na mesec je prav v redu. Sem mal preverila in cena za skoraj enako zavarovanje pri Adriatic Slovenici (brez dvojne odškodnine za bolnico v tujini) bi bila okoli 9 EUR, vendar možnosti mesečnega plačila ni. Zavarovanje je vezano na naročniško razmerje in ne na status, kar pride prav- sploh študentom.
Če še komu pomaga - sem iskala, kako se na tole zavarovanje prijaviti in imajo obrazec na spletni strani (glej desno pod Dokumenti):
http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMna ... kpaket.asp
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
BIBI21 napisal/-a:se je katera odločila za mobitelovo itaq nezgodno zavarovanje?
sama mal razmišljam o tej smeri, vendar nisem prepričana preveč o tem...
jaz se spravljam ta teden to uredit, ma 2 evra na mesec res ne bom pogrešala. Sporočim kako pa kaj , ko uredim.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Neki časa bla pri mobitelu. Pol na simobilu. Pa zadnje lete sem bla spet na mobitelu. Zdaj pa so začele padat položnice preko 100 € (je*bi ga, nimam službenega telefona), pa sem se odločla za nakup novga telefona, prehod k simobilu pa odločila sem se, da bom obdržala isto cifro. Zaj pa bomo videli, ali je bila poteza ful glupa ali ne.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
artie napisal/-a:BIBI21 napisal/-a:se je katera odločila za mobitelovo itaq nezgodno zavarovanje?
sama mal razmišljam o tej smeri, vendar nisem prepričana preveč o tem...
jaz se spravljam ta teden to uredit, ma 2 evra na mesec res ne bom pogrešala. Sporočim kako pa kaj , ko uredim.
no, dej javi kako pa kaj, da se potem še sama odločim...
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Jaz sem vzela itak zavarovanje. Nič težkega, greš v en mobitelov center, podipišeš in voila.
Mobitel se je letošnjo jesen res lepo izkazal, tole zavarovanje, potem 1 giga podatkov zastonj (osebno jih veliko porabim, ko gledam youtube), zadnja WTF akcija je pa tudi super, sploh ker bom dobila ipod ceneje, kot v trgovini.
Mobitel se je letošnjo jesen res lepo izkazal, tole zavarovanje, potem 1 giga podatkov zastonj (osebno jih veliko porabim, ko gledam youtube), zadnja WTF akcija je pa tudi super, sploh ker bom dobila ipod ceneje, kot v trgovini.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov