simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 21. Sep. 2007 17:29

Ja to je res da majo pr orto smartu kšne ugodnosti samo novi naročniki..ampak jih je čedalje več k jih mamo tud ostali (brezplačne klice med vikendom)..ja omrežje je pa res podn pr simobilu :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 22. Sep. 2007 9:39

Meni osebno je Mobitel zmagal :D ... od večernih in vikend pogovorov, itaq paket, to zavarovanje, pa še druge ugodnosti, da o signalu na simobilu ne govorim
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 23. Sep. 2007 20:13

ela85 napisal/-a:to pa nisem vedela, da je zastonj. to je 100% informacija?

To, da je surfanje po Planetu zastonj 100% drži že cel september. Če je kaj plačljivega te na to predhodno opozori. Gledaš lahko filmčke, bereš horoskop in chattaš...zastonj :cool:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 24. Sep. 2007 9:00

pa ni prenos podatkov za plačati? ker če je, je torej že to, da bereš horoskop, plačljivo. popravite me, če se motim :P
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 25. Sep. 2007 13:38

Tole nezgodno zavarovanje za 1,99 EUr na mesec je prav v redu. Sem mal preverila in cena za skoraj enako zavarovanje pri Adriatic Slovenici (brez dvojne odškodnine za bolnico v tujini) bi bila okoli 9 EUR, vendar možnosti mesečnega plačila ni. Zavarovanje je vezano na naročniško razmerje in ne na status, kar pride prav- sploh študentom.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 25. Sep. 2007 16:09

jagodka85 napisal/-a:Ka pa te stane prtistnt tiste dve tipke za zaklep telefona oz. nekateri majo sam eno pa tisto držijo? Je cenejš kokr pa da ti zaračunavajo za dostop do web-a, če ga nisi nč rabla.

Telefon imam zaklenjen, samo ko končam klic je tipka za vodofone live ravno pod to tipko, s katero se klic prekine ;).
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 25. Sep. 2007 16:10

ela85 napisal/-a:omrežje, slabša izbira telefonov, večina ma mobitel... ne vem, meni se simobil ne bi splačal, ker ne vem, če mam 2 osebi v imeniku, ki mata simobil :?

saj jaz tudi, pa vseeno manj plačam za naročnino kot pri mobitelu ;);)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 25. Sep. 2007 22:27

ma ja, pa na simobilu skos neki dol pada, zanč je mms padu!...poglejte mal simobil, udodnosti dobiš le če za 24 mesecev podaljšaš naročnino! tega pa pri mobitelu ni treba, kaj veš kaj se bo zgodil čez 2 leti. glede tega je mobitel boljši in korektnejši.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Sep. 2007 7:34

mash@ napisal/-a:ma ja, pa na simobilu skos neki dol pada, zanč je mms padu!...poglejte mal simobil, udodnosti dobiš le če za 24 mesecev podaljšaš naročnino! tega pa pri mobitelu ni treba, kaj veš kaj se bo zgodil čez 2 leti. glede tega je mobitel boljši in korektnejši.

ja, ampak glede tega pa kličeš na simobil skos 5 sit na minuto in vikendi zastonj.Pri mobitelu daš pa za minuto pogovora ceu premoženje :roll:
drgač se je treba pa znajdt a ne.mi smo bakici dal naročnino od mobitela, da lahko pač podaljšujemo za telefone (ker ona pač skor nč ne kliče in ni nobene prevelike izgube denarja na tem, ostali imamo pa vsi simobil :P :D in kličemo za mal dnarja, pa še telefone dobimo za mal dnarja.
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinki » 26. Sep. 2007 14:02

simobil-definitivno-poceni :)
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LaBonita » 26. Sep. 2007 14:16

kaj pa IZIMOBIL ki uporablja mobitelovo omrežje? ima kdo kaj izkušenj?
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 27. Sep. 2007 0:18

ela85 napisal/-a:pa ni prenos podatkov za plačati? ker če je, je torej že to, da bereš horoskop, plačljivo. popravite me, če se motim :P

Brez skrbi, klikanje po planetu je čisto zastonj, ne plačaš prenosa podatkov.

sicer sem pa tole zbrskala na mobitelovi strani, mislim da je dost jasno napisano :)
Prenovljeni portal bo uporabnike razveselil z brezplačnim brskanjem, saj se Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom ne bo več zaračunaval paketni prenos podatkov za obisk Planeta v Mobitelovem omrežju.

Večina pestrih vsebin in storitev Planeta bo brezplačnih, pred dostopom do plačljivih vsebin bo uporabnik predhodno seznanjen s ceno, dostop pa bo moral potrditi.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 27. Sep. 2007 7:49

ja super, ne? od kdaj pa kak dolgo naj bi to trajalo? sory da težim :D
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 27. Sep. 2007 8:22

Mislim, da je tako od štarta novga planeta, se pravi od začetka septembra. Do kdaj bo pa trajalo pa nikjer ne piše. Ampak mam občutek, da bo kar trajno tako.
Uporabniški avatar
Glam Sidd
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Glam Sidd » 29. Sep. 2007 11:16

jaz sem na začetku mela mobitel...pol sm pa šaltala na si.mobil ker pri mobiteli manj kot 25.000(oz.100€) ni pršlo nikoli s tem da sm se pogovarjala ful malo
pri si.mobilu pa ne pride nikoli nad 50€ ampak morem res ful rabit,razen prejšnji mesec je zarad Hrvaške pršlo 80€
tko da jst sm za si.mobil

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov