simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
ela85 napisal/-a:to pa nisem vedela, da je zastonj. to je 100% informacija?
To, da je surfanje po Planetu zastonj 100% drži že cel september. Če je kaj plačljivega te na to predhodno opozori. Gledaš lahko filmčke, bereš horoskop in chattaš...zastonj
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
Tole nezgodno zavarovanje za 1,99 EUr na mesec je prav v redu. Sem mal preverila in cena za skoraj enako zavarovanje pri Adriatic Slovenici (brez dvojne odškodnine za bolnico v tujini) bi bila okoli 9 EUR, vendar možnosti mesečnega plačila ni. Zavarovanje je vezano na naročniško razmerje in ne na status, kar pride prav- sploh študentom.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
jagodka85 napisal/-a:Ka pa te stane prtistnt tiste dve tipke za zaklep telefona oz. nekateri majo sam eno pa tisto držijo? Je cenejš kokr pa da ti zaračunavajo za dostop do web-a, če ga nisi nč rabla.
Telefon imam zaklenjen, samo ko končam klic je tipka za vodofone live ravno pod to tipko, s katero se klic prekine .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
ela85 napisal/-a:omrežje, slabša izbira telefonov, večina ma mobitel... ne vem, meni se simobil ne bi splačal, ker ne vem, če mam 2 osebi v imeniku, ki mata simobil
saj jaz tudi, pa vseeno manj plačam za naročnino kot pri mobitelu ;)
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
ma ja, pa na simobilu skos neki dol pada, zanč je mms padu!...poglejte mal simobil, udodnosti dobiš le če za 24 mesecev podaljšaš naročnino! tega pa pri mobitelu ni treba, kaj veš kaj se bo zgodil čez 2 leti. glede tega je mobitel boljši in korektnejši.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mash@ napisal/-a:ma ja, pa na simobilu skos neki dol pada, zanč je mms padu!...poglejte mal simobil, udodnosti dobiš le če za 24 mesecev podaljšaš naročnino! tega pa pri mobitelu ni treba, kaj veš kaj se bo zgodil čez 2 leti. glede tega je mobitel boljši in korektnejši.
ja, ampak glede tega pa kličeš na simobil skos 5 sit na minuto in vikendi zastonj.Pri mobitelu daš pa za minuto pogovora ceu premoženje
drgač se je treba pa znajdt a ne.mi smo bakici dal naročnino od mobitela, da lahko pač podaljšujemo za telefone (ker ona pač skor nč ne kliče in ni nobene prevelike izgube denarja na tem, ostali imamo pa vsi simobil in kličemo za mal dnarja, pa še telefone dobimo za mal dnarja.
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
ela85 napisal/-a:pa ni prenos podatkov za plačati? ker če je, je torej že to, da bereš horoskop, plačljivo. popravite me, če se motim
Brez skrbi, klikanje po planetu je čisto zastonj, ne plačaš prenosa podatkov.
sicer sem pa tole zbrskala na mobitelovi strani, mislim da je dost jasno napisano
Prenovljeni portal bo uporabnike razveselil z brezplačnim brskanjem, saj se Mobitelovim naročnikom in Mobiuporabnikom ne bo več zaračunaval paketni prenos podatkov za obisk Planeta v Mobitelovem omrežju.
Večina pestrih vsebin in storitev Planeta bo brezplačnih, pred dostopom do plačljivih vsebin bo uporabnik predhodno seznanjen s ceno, dostop pa bo moral potrditi.
-
Glam Sidd - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2007
jaz sem na začetku mela mobitel...pol sm pa šaltala na si.mobil ker pri mobiteli manj kot 25.000(oz.100€) ni pršlo nikoli s tem da sm se pogovarjala ful malo
pri si.mobilu pa ne pride nikoli nad 50€ ampak morem res ful rabit,razen prejšnji mesec je zarad Hrvaške pršlo 80€
tko da jst sm za si.mobil
pri si.mobilu pa ne pride nikoli nad 50€ ampak morem res ful rabit,razen prejšnji mesec je zarad Hrvaške pršlo 80€
tko da jst sm za si.mobil
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov