simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Tryanna napisal/-a:le@ napisal/-a:Fenica Simobila! Zdaj plačujem cca. 15 EUR na mesec, pr Mobitelu me je pa na mesec vsaj nekje 70 EUR pršlo...
Tole je pa popolni nesmisel. Če povzamem tole tvojo trditev, hočeš povedat da so pogovori pri mobitelu več kot šestkrat dražji, kot pri simobilu? Dajte vsaj malo kritične presoje uporabljat no...
Ja, pa bo kar držalo.
Je pa res, da sem na Mobitelu mela Mobi paket (minuta pogovora 44 sit/min ), na Simobilu pa plačujem 5 sit/min.
Na naročnini je bila pa tudi minuta okol 20 sit, sms tudi tam nekje, medtem ko je pri Simobilu (Orto Smart paket) cena minute pogovora 5 sit, SMS pa je ravno tako pet SIT...
Aja, pa sorči za SIT, takih majnih vsot še ne znam v evrih povedat...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Pa kje pobiraš to? Jaz sem bla več kot 7 let na Mobitelu in je enostavno predrag. Vedno več ljudi ma Simobil, zato sem tudi sama prešaltala in dejansko je ceneje pa če se ti na glavo postaviš.tracie napisal/-a: In na mobitelu ostajam iz istega razloga, kot je ta da raje odštejem 200€ za originalne superge, kot 20€ za ponaredek z bosanske tržnice.
I laugh at gilded butterflies.
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
no jst sm že od začetka na mobitelu, in mi je čist kul..mam sos plus paket, pa vezo na mojga lubija, tak da nimam velkiga računa...sem pa zmanjšala račun iz skoraj 50 eur na dobrih 12, ker pač ne pošiljam raznih smsov za nagradne igre, uverture , melodije in podobno...poleg tega ima veliko mojih kolegov mobitel, zato se mi ne bi splačalo it na simobil...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
choco.cat napisal/-a:Pa kje pobiraš to? Jaz sem bla več kot 7 let na Mobitelu in je enostavno predrag. Vedno več ljudi ma Simobil, zato sem tudi sama prešaltala in dejansko je ceneje pa če se ti na glavo postaviš.tracie napisal/-a: In na mobitelu ostajam iz istega razloga, kot je ta da raje odštejem 200€ za originalne superge, kot 20€ za ponaredek z bosanske tržnice.
tole je sigurno za nalimat v temo o izjavah tedna
nekomu nekej očitno ni jasno.Ok, sej me ne briga al si ti pri mobitelu ker ima "stil" ( ne morem si pomagat), ampak nekak telefonskih operaterjev NE MOREŠ primerjat z original Puma supergami, al pa tistimi iz bosne.
obadva ponujata koristne zadeve, dobre, kakšen kakšno boljšo, kakšen kakšno slabšo, ampak mislim da sta na zelo podobni če ne skor enaki valovni dolžini,le, da svojo valovno mobitel mastno zaračunava
je pa res tvoje razmišljanje ena A.Nikoli še nism slišala česa bolj neumnega!
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
tracie napisal/-a:Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil.
kje pa ti opaziš ta stil? a je položnica bolj okusno sprintana? se strinjam, da so recimo reklame mobitela boljše in lepše, ampak to je zelo neumen razlog za izbiro operaterja.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js sem se zmer pr mobitelu, ker mi pac tko bolje ustreza. Vecina folka k klicem ma tko mobitel, mam itaq paket, zvezo, pa se placam glih ne velik-maximum 20 eur na mesec, pa res dosti klicem in posiljam sms-e.
Mata pa starsa simobil in sta tud zadovoljna.
Vsak zase ve, kaj mu bolj odgovarja (ce res ve)-kam najvec klice itd., zato je nesmiselno kle prepricevat folk kwa je boljs.
Aja, mam pa zadnje case mal probleme z dosegljivostjo-zdej ne vem al ga mobitel kaj serje (pr sestri je isto), ker s samim gsm-om nimam tezav.
Mata pa starsa simobil in sta tud zadovoljna.
Vsak zase ve, kaj mu bolj odgovarja (ce res ve)-kam najvec klice itd., zato je nesmiselno kle prepricevat folk kwa je boljs.
Aja, mam pa zadnje case mal probleme z dosegljivostjo-zdej ne vem al ga mobitel kaj serje (pr sestri je isto), ker s samim gsm-om nimam tezav.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
tracie napisal/-a: Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil.
Ja nisem opazla nekega stila, ko sem mogla nekaj uredit in sem zaradi taga miljonkrat klicala, ker so bili vsi operaterji zasedeni.
In stil mi tudi ni bil, da sem 5x šla na mobitelov center zaradi ene malenkosti.
Nikdar in nikoli več mobitel čeprav ga majo vsi domači, ampak mi to ni pomembno, ker kolegi majo itak vsi simobil.
Je pa zanimivo, da to komentirajo tisti, ki niso probali mobitela in simobila.
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
pa še to sm pozabla povedat, da ima moj brat tud simobil, prej je pa mel mobitel, in ima zdej enak, če ne še večji račun, kt pr mobitelu...tak da tut ni vse odvisn od operaterja po mojem..npr. mojmu bratu nč ne pomaga, da ma njegova draga žena tut simobil, pa da mata ne vem kolk zastonj pogovore al pa neki minimalnga, k jo skor nč ne kliče..kolegi majo pa skor vsi mobitel..
mam pa internet na prenosniku od simobila, in sm ful zadovoljna..
mam pa internet na prenosniku od simobila, in sm ful zadovoljna..
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
tracie napisal/-a: Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil.
Lol, mobitel ma več stila. A maš blueberry-a?
Vodafone je nejvečji evropski operater, poceni klici, ko si v tujini, poceni klici na druga omrežja (20sit), med sabo pa 5 sit, vikendi zastojn, smsi tut 5sit, naročnina pa čuka. Ampak važn da ma mobitel več stila.
Mobitel na svojo pozicijo sam zato, ker je pač v državni lasti (pod telekomom) in država jeb* simobil z vsemi možnimi regulacijami, drugač bi ble cene še nižje.
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
Mene samo nekaj moti pri simobilu in sicer simobil vodafone live. Kljub temu da imam zakljenjen telefon npr. po končanem klicu telefon dam v torbo al kam drugam ko še ni zakljenjen in se mi avtomatsko vključi in moram zarad tega plačevat vstop na ta "portal". Še vseeno skupaj s tem nepotrebnim stroškom plačam manj, kot sem pri Mobitelu.
Pa vendar, se da to sranje odstrant, zaklent al kar kol ker ga res ne potrebujem
Pa vendar, se da to sranje odstrant, zaklent al kar kol ker ga res ne potrebujem
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
barby* napisal/-a:
ne vem kak telefon maš, sam pri mnogih lah sam nastaviš, katero funkcijo boš mela na kateri tipki (pri nokiji - hitre tipke).
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov