simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ah jagoda, sej sm že rekla.folk se stalno že vsaja (v tem primeru je bilo to že tadrugič), čeprav nima blage veze o tem.isto je blo pametovanje pri moneti, isto je zdaj.
simobil je pač bistveno in občutno cenejši in če imaš več stikov kateri uporabljajo simobil se definitivno splača!
kar se tiče pa monete sm pa že povedala.tud jst sm nekoč mela moneto, pa je šlo preveč preveč denarja za bedarije.poleg tega je pa moneta in sploh planet (krneki) preslab argument da bi prešaltala na mobitel.
simobil je pač bistveno in občutno cenejši in če imaš več stikov kateri uporabljajo simobil se definitivno splača!
kar se tiče pa monete sm pa že povedala.tud jst sm nekoč mela moneto, pa je šlo preveč preveč denarja za bedarije.poleg tega je pa moneta in sploh planet (krneki) preslab argument da bi prešaltala na mobitel.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ne, sj če maš folk okol sebe, k ma mobitel, se vrjetn mobitel bl splača, ne vem kolk majo na minuto med sabo, ampak če pa kličeš na simobil in stacionarne, so pa cene fejst zasoljene no. In v tem primeru je simobil res velik boljši in cenejši.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Kdo pa še uporablja Planet/Live!, ko pa danes že 3/4 telefonov podpira EDGE in lahko brskaš po spletu v pravem pomenu besede....
Počasi bo tudi mobitel mogu kej ukrent glede cen, kr drgač bodo propadli...
Počasi bo tudi mobitel mogu kej ukrent glede cen, kr drgač bodo propadli...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
mene pa zanima (nisem našla na strani) : za kolko časa se sklene paket pri simobilu (smart III)? in je kakšen limit koliko moreš na mesec prabit?
ker mam zdaj itak paket pri mobitelu in full malo kličem, pa tud sms nena dosti pošiljam ampak imam kljub temu 20-25 evrov na mesec. in bi full menjala, ampak mam pa še do maja vezavo pri mobitelu. se mi splača it k simobilu? (zaradi novega telefona) še naprej bi pa plačevala pri mobitelu dokler mi ne poteče.
ker mam zdaj itak paket pri mobitelu in full malo kličem, pa tud sms nena dosti pošiljam ampak imam kljub temu 20-25 evrov na mesec. in bi full menjala, ampak mam pa še do maja vezavo pri mobitelu. se mi splača it k simobilu? (zaradi novega telefona) še naprej bi pa plačevala pri mobitelu dokler mi ne poteče.
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Mimi_M napisal/-a:Ma ja, mi, ki smo probali oba operaterja, že lahk damo eno realno oceno, en, ki pa trmasto iz principa vztraja pr Mobitelu, pa pač nabija eno in isto brez kakršnekoli realne podlage za to.
Se popolnoma strinjam s tem. Sama sem bedasto vztrajala na mobitelu 6 let, vendar me je pol končno srečala pamet.
-
tracie - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Jst pa čisto razumem zakaj ljudje raje malo več plačajo in so na Mobitelu. Prravzaprav mi je čisto vseeno kaj ima kdo. Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil. In na mobitelu ostajam iz istega razloga, kot je ta da raje odštejem 200€ za originalne superge, kot 20€ za ponaredek z bosanske tržnice. Ko ste že tako proti "ostajanju nekje za vsako ceno", Izimobil je najcenejši predplačniški paket, zakaj bi kdo potem sploh še imel Halo?
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Jst pa ful rada pridem prebrat tole temo. Mi je prav smešn že, ker drug drugega prepričujete kdo je boljši in cenejši. Pa ej folk, a je važn? Sej mamo vsi cenike ponudb obeh operaterjev? Se bo že vsak za sebe odloču kirmu bo plačeval. Ne vem zakaj je potrebnih tuk enih praznih besed???
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
tracie napisal/-a:Jst pa čisto razumem zakaj ljudje raje malo več plačajo in so na Mobitelu. Prravzaprav mi je čisto vseeno kaj ima kdo. Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil. In na mobitelu ostajam iz istega razloga, kot je ta da raje odštejem 200€ za originalne superge, kot 20€ za ponaredek z bosanske tržnice. Ko ste že tako proti "ostajanju nekje za vsako ceno", Izimobil je najcenejši predplačniški paket, zakaj bi kdo potem sploh še imel Halo?
kaj pa ti hočeš povedat???
saj mobitele mata oba enake. in kakšen stil ima mobitel, ki ga simobil nima? glede znamk oblačil se vidi v kakovosti. če ti pa jaz svoj mobi pokažem pa ne boš mogla rečt al je mobitel ali simobil.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
jaz pa ne vem, zakaj bi za popolnoma iste storitve, ki jih koristim pri enem ali drugem operaterju, plačevala enemu več kot drugemu...
That's it pri meni, me ne zanima ne stil, ne ime, o kaki originalnosti se mi pa sploh ne zdi vredno izgubljati besed, ker mi je to tukaj čist brezpredmetno.
That's it pri meni, me ne zanima ne stil, ne ime, o kaki originalnosti se mi pa sploh ne zdi vredno izgubljati besed, ker mi je to tukaj čist brezpredmetno.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov