simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Josephina napisal/-a:Jaz imam tudi Mobitel, in nisem najbolj zadovolna. 22sit za SMS, 44sit za minuto pogovora, preveč zasoljenje cene. Samo me pa nekak ne vleče k SiMobilu.
OMG! A take cene so pr mobitelu! Kak bi js bankrotirala...glede na to da se skor vsak dan menim okol eno uro po fonu, pa dam 1,25 evra, pri mobitelu bi dala 4 evre. To bi pr men znesl 120 evrov na mesec-in to brez sms-ov.... Zdej mam pa računa 40 evrov (pa nč ne pazm kolk kličem, al pa pošiljam). Še zmeri preveč, ampak okey
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst ne vem, a se to sam men dogaja pr Simobilu, al še kšnmu...folk mi pošilja sms-e al pa mms-e, pa jih pou ne dobim, al mi pa recmo kdo proba poslat sms, pa mu ga sploh noče (pa to se sam pr men dogaja!), pa recmo mam 2 črtici za signal na mobitelu, pa sm kr nedosegljiva, pa take fore
To mi gre že res na K**** in sm že enkrat klicala na Simobil, pa mi je ženska rekla, da če lahko dobim vsaj od petih primerov točn čas in iz kere cifre nej bi dubla kšn sms al pa mms, pa ga nism. Ja bravo, kako nej jst to dobim?!
Se mi zdi, da sm nardila napako, k sm šla na Simobil, prekint pa ne morm, ker sm vzela mobitel.
To mi gre že res na K**** in sm že enkrat klicala na Simobil, pa mi je ženska rekla, da če lahko dobim vsaj od petih primerov točn čas in iz kere cifre nej bi dubla kšn sms al pa mms, pa ga nism. Ja bravo, kako nej jst to dobim?!
Se mi zdi, da sm nardila napako, k sm šla na Simobil, prekint pa ne morm, ker sm vzela mobitel.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ravno to se je dogajal enkrat men, pa sm mela zjeban telefon.nesla sm ga na srevis, kjer so mi ga sprogramirali še enkrat in nevem kaj popravili in potem je blo vse ok.isto se je dogajal mojmu fantu, da ni imel omrežja, da je bil nedosegljiv in tko, pa je mel isto pokvarjen telfon.ko ga je prnesu s servisa je delal normalno.
kaj pa kdaj se pa tud zgodi, da si nedosegljiv.men se je to dogajal tud pr mobitelu.
kaj pa kdaj se pa tud zgodi, da si nedosegljiv.men se je to dogajal tud pr mobitelu.
-
TiGy - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Js mam drgač debitel (ne priporočam) ker nimajo nikol kakih ugodnosti. Sam morm met k ma mama na firmo to... . Drgač bi mela simobil sam pol bi mogla js več klicat , ko s tistimi ka se menim majo vsi 041. Mobitel mi je pa fjn ker ma večkrat kake ugodnosti glede sms-ov pa klicanja.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
mily napisal/-a:Verjetn ima na kartice??? Jst mam naročnino in se mi račun giblje okoli 10€. Res pa da ne kličem neki ful in za brezveze. Ok mojga vsak dan poličem na šiht, ampak imava navezo in ga imam 70% cenej.
Ja tiste cene (44sit/min) so za uporabnike Mobi-ja. V naročnini je cena za pogovore 21sit/min oz. 9 centov, da namo še zmeri na tolarjih.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
No ja pozabla sem na še en plus mobitela, to je planet, ki je res dost boljše zasnovan od livea. In glede na to, da bo uporaba planeta zdaj končno zastonj je to definitivno še ena stvar, poleg monete... ko bi le bil še youtube zastonj na telefonu
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Simobil ma zdj novo akcijo za nove orto smart naročnike:zastonj sms-i do konca leta-škoda k sam za nove+brezplačni klici med vikedni (to pa velja za vse)..
Aja pa zdj se lahko kup nov telefon na vsake pol leta
Aja pa zdj se lahko kup nov telefon na vsake pol leta
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
blue eye napisal/-a:Aja pa zdj se lahko kup nov telefon na vsake pol leta
si kej pogledala pod kašnimi računicami je to možno? k je taka zmešnjava da morš it po moje prov tja da ti preračunajo, kok morš doplačat. po moje se to neki blazno ne splača...
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Doplačat moraš za vsak mesec, ki ti je ostal do datuma, ko aneks izteče...mesečni znesek je pa odvisen od redne cene aparata oz. od tega, kolk ti operater da zraven. Tko da ni nobena akcija to kupovanje telefona preden ti ankes izteče. To bi se dal nardit tud pri Mobitelu al pa pri Debitelu...razlika je sam v tem, da Simobil to oglašuje kot ne vem kakšno akcijo .
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mislim, da manj od 150 dni ne plačaš več nič...
Ja Simobil je men zakon...vedno več folka se zanj odloča...
Ja Simobil je men zakon...vedno več folka se zanj odloča...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov