simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst sm pa uporabnik kr na obeh
Najprej sm bla uporabnik pr mobitelu, pa sm ugotovila da je Simobil cenejši pa sm šla še tja na naročniško
fora je bla pa v tem da predn bi prestopala s staro številko, bi mogla čakat še eno leto, da mi pri Mobitelu poteče naročniško razmerje. Sam se mi ni dalo čakat, pa sm kr šla pa vzela še eno številko. Uporabljam večinoma Simobil, ker je res veliko cenejši, pa slabih izkušenj do sedaj še nisem imela, mogoče edino to, da so pri Mobitelu prodajalci veliko veliko bolj prijazni od Simobilovcev!!!
Najprej sm bla uporabnik pr mobitelu, pa sm ugotovila da je Simobil cenejši pa sm šla še tja na naročniško
fora je bla pa v tem da predn bi prestopala s staro številko, bi mogla čakat še eno leto, da mi pri Mobitelu poteče naročniško razmerje. Sam se mi ni dalo čakat, pa sm kr šla pa vzela še eno številko. Uporabljam večinoma Simobil, ker je res veliko cenejši, pa slabih izkušenj do sedaj še nisem imela, mogoče edino to, da so pri Mobitelu prodajalci veliko veliko bolj prijazni od Simobilovcev!!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js pa nimam nič od tega, ampak sem zvesta Debitelu! Fajn je, kr ma samo oči naročnino za plačat, pa mamo na eno naročnino lahko 5 telefonov. Pa še poceni pogovore majo. Zdaj mi še kr paše, ko še oči plača vsak mesec račun
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jst sm že 5,6 let na simobilu. pa sem bla zadovoljna. ko pa sem v zadnjo kupovala nov telefon in niso vedl na kerih poslovnih enotah ga majo, tko da sm obletala mioljon simobilov.mimogrede, nimajo baze podatkov, kje se nahaja kakšen aparat, pa kao tehniko prodajajo.. P***a če ma še alpina na netu, da majo nevem v mariboru še dvoje balerinke št. 40 in pol k se mi je telefon neki zjebou sm ga mogla nest na nokio v lj.. ne, da bi oni v kranju kej zrihtal.. pol pa še zadnč ko je fnt kupovau, k niso nč vedl, pa najdl tm neki mučkajo s papirji.. pa neki vprašaš, te vsi tko debelo gledajo.. nevem no, jest sm raj brez mobitela, k da grem še enkrat na simobil se kej ment. tko da verjetno, ko mi razmerje preteče odidem na mobitel..
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
densy napisal/-a:in pol k se mi je telefon neki zjebou sm ga mogla nest na nokio v lj.. ne, da bi oni v kranju kej zrihtal..
OT
Dokler je telefon v garanciji, je prodajalčeva dolžnost, da te napoti na uvoznikov servis... Res je bolje in hitreje, če sama neseš telefon direktno na Teleray v tvojem primeru, ker ti oni dajo nadomestni aparat, pri prodajalcu (npr. Simobil, Mobitel) pa nadomestila ne dobiš.
Jaz delam pri Mobitelu in gremo stranki na roko toliko, da pokvarjen telefon pošljemo v Ljubljano na uvoznikov servis. Ampak je v tem primeru brez aparata vsaj 14 dni... Nismo pa dolžni pošiljat aparatov po pošti in tudi nismo dolžni posojati aparatov kot nadomestil...tko da se da bolj malo zbunit, kar se tega tiče . Zoprna situacija za stranko...ni kaj...k sreči še nisem mela problemov s telefonom. /OT
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
100% Simobil!!
Mam sicer isti račun, k pa prej pr mobitelu, sam da se mi zdej ni treba pazit kolk sms-ov pošljem in kolikokrat kličem. Tak da je Simobil zakon
Mam sicer isti račun, k pa prej pr mobitelu, sam da se mi zdej ni treba pazit kolk sms-ov pošljem in kolikokrat kličem. Tak da je Simobil zakon
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov