simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Nagradne igre, sms-donacije, kino vstopnice.. ?°rainbow° napisal/-a:Mene pa nekaj zanima...
Sama sem pri mobitelu, in sicer mam sklenjeno naročnino Itak Džabest, plačevala naj bi okoli 15€.
Pa danes dobim položnico in je blo kar 27€. In, ne, ni 1. položnica, ker vem, da na začetku stane malo več, kot 15€.
Piše mi, da sem koristila storitve informativne in zabavne narave za ok. 10€ pa si v celem mesecu nisem potegnila dol niti ene muzike, niti nič. (je možno, da se ti kdo na račun "vsede", ni, ne?)
Saj brskanje po netu pa je zastonj, ali ne ?
Ali kaj je mišljeno s tistim, da maš 1GB brezplačni prenos podatkov?
-
°rainbow° - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
Hvala vsem za nsvete oz. pomoč , sem že rešla problem.
Krivo je bilo pa to, da sem si 1x pri Gettymobile naročla neko melodijo in s tem avtomatsko postala njihova članica in so mi zato vsaki teden jemali dol po 2€
Sem jim napisala mail in se odjavla, tak da upam mam mir s tem.
Pa nikol več nič ne pošiljam, naročam ipd...
Krivo je bilo pa to, da sem si 1x pri Gettymobile naročla neko melodijo in s tem avtomatsko postala njihova članica in so mi zato vsaki teden jemali dol po 2€
Sem jim napisala mail in se odjavla, tak da upam mam mir s tem.
Pa nikol več nič ne pošiljam, naročam ipd...
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Zdi se, da tudi Mobitel postaja vedno bolj zelen.
Zdaj podpirajo kampanjo ozaveščanja, kjer si lahko izračunaš svoj CO2 odtis.
http://www.mobitel.si/splosno/za-medije/sporocila/2009/03/27032009.aspx
Zdaj podpirajo kampanjo ozaveščanja, kjer si lahko izračunaš svoj CO2 odtis.
http://www.mobitel.si/splosno/za-medije/sporocila/2009/03/27032009.aspx
-
Uh, jaz za 4 tone presegam priporočeno 1 tono, pa sploh avta ne vozim.
-
Ja, to bo verjetno postajalo vedno bolj aktualno in vredno oglaševanja. Kljub temu, da so marketinške poteze, je vseeno super, da se zeleno udejanjanje dogaja.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst pri simobilu s signalom nimam problemov, je pa res da sm v okolici Ljubljane.
Mi je pa vsec, da so mi pustili podaljsevati 6 let en narocniski paket, ki je obstajal samo 1 leto, pa je bil potem cenejsi kot sledeci sezonski paketi in standardni paketi. Imajo vsaj nekaj osnovne poslovne etike, kar je stvar, ki jo pogresam pri slovenskih firmah(*kreh* SiOL *kreh*).
Mi je pa vsec, da so mi pustili podaljsevati 6 let en narocniski paket, ki je obstajal samo 1 leto, pa je bil potem cenejsi kot sledeci sezonski paketi in standardni paketi. Imajo vsaj nekaj osnovne poslovne etike, kar je stvar, ki jo pogresam pri slovenskih firmah(*kreh* SiOL *kreh*).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
mam vprašanje za tiste k se spoznajo na mobitel
torej.. starša mata oba napisano na pogodbi (nazadnje kupljen mobi je biu 1 leto nazaj) pod vrsto paketa OSNOVNI paket.. torej, me zanima katero ceno morem gledat pr akcijah? kr cene so sam za povezani 44/77 (al kko je že), redna cena in pa ostali paketi.. ve slučajno kdo kam spada zdej osnovni paket..?
torej.. starša mata oba napisano na pogodbi (nazadnje kupljen mobi je biu 1 leto nazaj) pod vrsto paketa OSNOVNI paket.. torej, me zanima katero ceno morem gledat pr akcijah? kr cene so sam za povezani 44/77 (al kko je že), redna cena in pa ostali paketi.. ve slučajno kdo kam spada zdej osnovni paket..?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Kaj pa "splošna akcija"?
Kljub vsemu je najlažje poklicat 041 700 700 (pomoč naročnikom), oni ti dajo točno informacijo.
Kljub vsemu je najlažje poklicat 041 700 700 (pomoč naročnikom), oni ti dajo točno informacijo.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov