simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 05. Apr. 2009 16:12

mogoče kdo pozna neko novo mobitel akcijo. Naj bi bla zastonj in bi mel vsak četrti SMS zastonj. Kera kj ve???
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 05. Apr. 2009 17:05

~NIA~ hvalaaaa! :cool: Upam, da tudi jaz dobim drugega in ne tega istega modela! Čeprav najbolj upam samo to, da vsaj kaj dobim. :D
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Apr. 2009 17:41

pr simobilu sm mela 3x na popravilu mobi in so mi ga vrnli 1 dan pred rokom.. seveda nepopravljenega :roll: tko da sm obupala in vrgla mobi v najtemnejši kot moje sobe
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 05. Apr. 2009 18:15

jst sm pri mobitelu telefon nesla že ene 5× na servis, ker mi ni delala spominska kartica.
Vsakič sm nanj čakala par tednov, ga dobila domov in plačala okol 10€
Pa še vedno ne dela. Na koncu sm jim že zatežila in sploh nism plačala :evil:
Robyn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Robyn » 06. Apr. 2009 10:20

definitivo Simobil.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Apr. 2009 10:37

Tryanna napisal/-a:
*purple* napisal/-a:če kdo reciklira, reciklira mobitel, ker se je ustrašu za naročnike in ven vrgel podobno ponudbo!

Večina ljudi se sploh ne zaveda, da Mobitel ne sme dati preveč ugodne ponudbe (čeprav bi se zlahkoto šel totalni dumping, kot je z njim začel simobil). Apek in urad za varstvo konkurence pač ne dovoljujeta in regulirata trg tako, da imajo tudi manjši operaterji možnost obstajat na trgu.

Tako da če povzamem na kratko, če ne bi bilo Mobitela, tudi Simobil ne bi imel tako nizkih cen. In če ne bi bilo Simobila, tudi Mobitel ne bi dal ven tako ugodnih paketov kot je recimo džabest. Kdaj vam bo jasno, da je vse povezano?

Za nas, končne uporabnike je pa konkurenca dobrodošla, kajne?

seveda, konkurenčnost na trgu je dobrodošla, ker če nebi bilo konkurence bi se na eni al pa na drugi strani plačevalo trojno.
Poglejmo sam monopolista Telekom.ne rečem, je bil prvi in use, ampak ko so druga manjša še neuveljavljena podjetja želela z istimi storitvami prodreti na trg jih je ustavljal.
Jst mislm, da brez konkurence itak nebi šlo,ker pač nekak ne more met neko podjetje tak monopol, da stranka oziroma kupec ne more izbirat.
Je pa res, mobitel je biu učas veličasten in velik....Ampak kasneje, se je mogu pač spustit, čeprou z velikim zamikom.in sm vesela, da je kot je, da majo lahko naročniki z obeh strani in kupci ki jim je določen operater ljubši, boljše in cenejše ponudbe.

punce, ko nesete telefone na popravila, je treba precej gla pouzdignt in se potegnt zase.
isto je mobitel moji mami prodal telefon s slabo baterijo, ki ni zdržala tud pou ure ne pa če se telefona nisi prtaknu.Pa ga je nesla prvič in spet dobila enako baterijo, le nek softwear so ponovno inštalirali.ko je šla drugič, je nardila ceu raztur, prodajalci so se kr lovili po štcuni.Pa je dobila ceu nov mobitel!

sicer pa ena točka na podlagi katere se nikoli ne bom odločila za mobitel; da niso hoteli poizvedet kje bi se mobitel tiste izgubljene demenčne mame nahajal (preverjeno)!ne hvala za tazga operaterja, ki ne jeb* tud policijskih pooblastil ne in ki ne pomaga reševat življenja, če ma to možnost. :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 08. Apr. 2009 12:20

q :evil:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 09. Apr. 2009 10:15

Mene pa nekaj zanima...
Sama sem pri mobitelu, in sicer mam sklenjeno naročnino Itak Džabest, plačevala naj bi okoli 15€.
Pa danes dobim položnico in je blo kar 27€. In, ne, ni 1. položnica, ker vem, da na začetku stane malo več, kot 15€.
Piše mi, da sem koristila storitve informativne in zabavne narave za ok. 10€ pa si v celem mesecu nisem potegnila dol niti ene muzike, niti nič. (je možno, da se ti kdo na račun "vsede", ni, ne?)
Saj brskanje po netu pa je zastonj, ali ne :? ?
Ali kaj je mišljeno s tistim, da maš 1GB brezplačni prenos podatkov?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2009 10:17

A slučajn dobivaš kakšne reklamne smse? To znajo presneto zaračunat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 09. Apr. 2009 10:22

Hmm, ne, ker se niti nisem nikamor prijavljala...
Parkrat (ampak že pred 2 mesecema) sem si ene pesmice potegnila iz gettymobile, ampak včlanla se nisem, pa zakja bi mi še zaj računali, če si ne več :? ?
Najboljše, da jih pokličem pa se zbunim :razz: :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Apr. 2009 10:23

Ja, najbolš. Verjetno ne dobivaš nič izpiska kdaj kej blo zaračunano? Tako bi lohk mal vidla, če dejansko ti to zapravla.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
°rainbow°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a °rainbow° » 09. Apr. 2009 10:30

Ne, na tej položnici nič kaj podrobno ne piše, samo znesek...
Možno res, da sami denar dol jemljejo, zdaj jim bom (na gettymobile) poslala mail pa jih malo povprašala kak pa kaj :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 09. Apr. 2009 19:54

A katera kej ve, kdaj dobijo pr simobilu kakšno novo ponudbo telefonov?
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 09. Apr. 2009 19:57

^^ Jo že imajo, včeraj sem vidla letak. :P
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 09. Apr. 2009 20:07

°rainbow° napisal/-a:Ne, na tej položnici nič kaj podrobno ne piše, samo znesek...
Možno res, da sami denar dol jemljejo, zdaj jim bom (na gettymobile) poslala mail pa jih malo povprašala kak pa kaj :D

od mojga fanta mami je sam enkrat poslala na eno podobno zadevo sms. In je bla pol kr še na 5 drugih prjavlena avtomatsko. Nl dol vlekla nobenih pesmi pa nč (sam pač tisto prvo) pa je kr dobivala račun mislm da okol 10-15€ so ble sam te zadeve pa pol še naročnina pa kr je klicala itd.
Tko da mal merkite, kam pošiljate tele smse k so reklame po televizij pa v revijah....
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov