simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 20. Feb. 2009 21:40

Ufa-la! Kako pa to?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Feb. 2009 23:31

Tryanna napisal/-a:tistih 2 GB podatkovnega prenosa lahko kar pozabiš, ker moraš še po lj praktično loviti signal po mestu (pa še potem se podatki prenašajo tako hitro, da spiješ kavo preden ti odpre recimo tole stran).

jst pa nikol nisem mela problemou s tem pri simobilu.Res je šlo malce počasneje kot domači net, ampak useeno dost hitro. :)

drgač pa so ubistvu dal ven isto ponudbo kot đabest.sam mene še zmer niso prepričal.uklopla sm Orto u nulo, zdej bom šla pa še po đabest, pa bom govorila 2200 minut ko strgan dohtr po telefonu,za 25 € mesečno, pa še nou mobitel bom mela :D :P
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Feb. 2009 11:49

sam pazi, k simobilovi so zaklenjeni.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 21. Feb. 2009 12:35

sej bom mobitelouga uzela.pa četudi bi bil simobilou zaklenjen, bi mi ga prav hitro odklenil, glede na to da telefoni MORAJO bit odklenjeni :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 21. Feb. 2009 14:47

simobilovi ne. (preverjeno)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 21. Feb. 2009 15:03

js mam eno uprašanje.. sm pr simobilu in bom kupla mobi pr mobitelu kr mata stara tm pogodbo (nazadnje sta kupla telefon pol leta nazaj tko da mata oba pravico do novih mobitelou).. in sm gledla malo po netu telefone in vsi tisti k me zanimajo so neki Povezani 44, 77 in 33.. mi lahko kdo pove kaj je to, k ne razumem lih dobro.. a moreš kao sklenit novo pogodbo al je uredu tudi stara pogodba?in sm vidla tudi da so neke omejitve pr nakupu določenih telefonou.. in bolj ku berem manj mi je jasno kaj je to za ena pogodba :?

no, sej bom itak šla tudi na mobitel v petek, sam bi vsaj približno vedla za kaj se gre, kr si morem unaprej ogledat telefone in malo pobrskat po netu zakaj je ta dobr in zakaj ne (tm na mobitelu itak vedno hvalijo telefone sam da jih lahko prodajo)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 21. Feb. 2009 17:20

^^ ja ja, to že, do tja sm tudi js pršla :D

problem je, k je za en mobi več različnih cen in piše pousod Povezani 44 al 33 al 77 in js ne vem kaj je to za ena pogodba (neka nova stvar očitno).. cimra je rekla da je to kao neka fora da morem met cela družina to pogodbo in pridejo klici bolj poceni, neki takega, sam tudi ona ni bla 100% prepričana..

mene samo cene motijo, kr so ful nizke, tam pa kjer ni napisano Povezani, pa skori da ne najdem mobija pod 100€ (touchscreen pa pod 150€), in js za mobi ful ne bi dala tolko k ni vredno :roll:

stari pa niti ne vem kako pogodbo majo kr so pr mobitelu od pamtiveka in še sami ne vejo pod kako pogodbo spadajo :D no, bo treba povprašat na Mobitelu
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 21. Feb. 2009 17:28

Pri Mobitelovih paketih Povezani tista številka poleg pomeni, koliko potem plačuješ na mesec (plus tisto, kar preseže omejitve paketa; poglej tabelo, kjer piše za vsak paket posebej).
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 22. Feb. 2009 20:05

Hmm... a nebi mogli bit vsi telefoni odklenjeni (po nekem nasem zakonu)?

Zakaj potem Mobitel & Simobil nimata odklenjenih tel?
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 24. Feb. 2009 23:04

Sej Mobitel že dolgo ima. Simobil baje ne, čeprav tu nekatere trdijo tako, druge drugače. Jaz njihovih še nisem povohala, tako da nimam pojma.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 24. Feb. 2009 23:21

Trapa jaz.. imam simobilov telefon, sem ga kupila leto nazaj pa sedaj ze v skatli pociva ker je res zanic...
Sam kaj ki nimam druge simke hmmm?
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 24. Feb. 2009 23:26

vanessa, paketi Povezani niso več tako zelo nova stvar. So fajn varianta, če recimo ne moreš imeti Dzabesta.

Če pogledaš naprimer Povezani 33 - plačaš 33 evrov na mesec in imaš 333 minut zastonj klicev na Mobitelove številke (potem še 33 minut v druga omrežja, 33 minut na stacionarne številke in 33 SMSov).
Uporabniški avatar
*Kobilica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kobilica* » 25. Feb. 2009 7:29

Hm, za mojo porabo bi bilo to povsem zadosti. Dobro vedeti, če bo treba menjat, amapk saj ne bodo ugotovili, kdaj mi Džabest poteče ;)
Je pa kolegica na tale 33 pravkar kupila Nokio 5800 (8500?) XM. Zgleda čist fensi, pa ni dosti dala zanj (če računamo, da je čisto nov telefonček s 100 funkcijami).
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 25. Feb. 2009 8:15

Tista nokia 5800 bi mogla bit v prosti prodaji 279€. :)
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 25. Feb. 2009 13:19

*Kobilica* napisal/-a:Hm, za mojo porabo bi bilo to povsem zadosti. Dobro vedeti, če bo treba menjat, amapk saj ne bodo ugotovili, kdaj mi Džabest poteče ;)

Nisem čist ziher, ampak za star Itak paket vem, da ga je blo treba samo sklent pred dopolnjenim 31. letom, potem ti je pa ostal lahko tud do penziona :P. Mislim, da je pri Džabestu isto...tko da se ni treba bat, da bo trteba po 31. letu na drug (dražji) paket ;).

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov