simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 11. Feb. 2009 23:58

Ja, meni je Mobitel super. Že pred Đabestom, ko je bil kao dražji mi je bil boljši. Jst mam mobitel zato, da kličem od povsod ne pa od tam kjer pač je omrežje...
Poleg tega je pa Mobitel internet res super - odličen prenos, dela pa tudi marsikje!
Da ne pozabim, ko pridem v Mobitelov center so vsi prijazni in pomagajo, kar pa za Simobilovce še nikoli nisem slišala... Pa sej ne plačujem zato, da se kregam. :roll:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 12. Feb. 2009 6:20

No, boš od mene slišala. RAvno zadnjič sm šla na Simobilov center v Kranj in vse, kar sm hotla vedt, so mi lepo prijazno povedal, tko kot vedno v vseh letih do zdj, odkar sm na Simobilu. Ravno tko po telefonu, kadar sm kej hotla vedt, so mi pomagal in so bli vedno prjazni.

Drugač pa ne vem no, men lovi povsod, kamor grem, pa je to lh podzemna garaža, kafič v kleti, hribi, rovte ... povsod pač, zato mi ni jasno, zakaj ene tok kritizirate omrežje :?
Uporabniški avatar
grejpfrut
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a grejpfrut » 12. Feb. 2009 6:41

Tud js sm na simobilu in bi se strinjala z Jagodko85.. Meni lovi povsod. In tud kadarkol grem na simobil, so vsi zelo prijazni in nimam slabih izkušenj z njimi.
Je pa res pomoje, da je včasih signal odvisen tud malo od telefona. Moja matka noče zamenjat več telefona, ker samo ta ki ga ima, lovi na šihtu. Je mela enga novga sonyja, pa ji ni nič lovilo. Ima sicer mobitel.
Jst nimam nobenih težav.. hvala bogu:)
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 12. Feb. 2009 9:23

SiMobil mi lovi povsod odlično, za razliko od Mobitela, ki je rad na veliko zafrkaval.
Mam pa precej slabe izkušnje z zaposlenimi na SiMobilu, sploh z operaterji, ki nimajo pojma o pojmu. Vem, da se od njih zahteva zelo širok spekter znanja in, da niso vsi za vse, a bi lahko usposabljali ene za eno, druge za drugo in jih za to tudi pošteno plačali, da bi bili motivirani delati tako, kot se sposobi. Skratka: velik minus za operaterje.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 12. Feb. 2009 21:34

js mam novo nokio, staro šele par mesecev, tako da ne vrjamem, da bi bil problem signala v mojmu telefončku :D
Make music, not war
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 12. Feb. 2009 21:50

ma signal je dost odvisen tud od samega telefona ne glede na to, al je star al ne. Jst se spomnim, ko sm imela eno motorolo, mi ni lovila v celi bajti ama baš ništa, ko sm pr istemu operaterju zamenjala mobi, je blo čist drgač.
In isto zdej mojmu ena nova Nokia ni lovila dobro po hiši, pol je pop*** in si kupu drug telefon, rabljen, ki lovi odlično - pri Simobilu, seveda.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 12. Feb. 2009 22:11

Mju napisal/-a:js mam novo nokio, staro šele par mesecev, tako da ne vrjamem, da bi bil problem signala v mojmu telefončku :D

Ne gre za to, da bi nov telefon bolš lovil, star pa slabš...ker je jakost signala odvisna od sprejemnika, k ga ma telefon vgrajenga. Kolk bo telefon dobr lovil, ti pa SAR vrednost pove - višja je vrednost, bolš lovi ;).
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 12. Feb. 2009 22:21

ahaaa :) nisem vedla, hvala za informacije :D

vglavnem, kakorkoli že, itak sem zdej vezana še slabi dve leti, hotla sem samo povedat, da mi je blo z mobitelom veliko lepše :love:
Make music, not war
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 13. Feb. 2009 10:53

Kako se pri mobitelu pogleda stanje, če imaš naročnino? Ko grem v nastavitvah na "mobitel" in "mobi stanje" - neki tazga, sploh nič ne naredi. :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Feb. 2009 10:58

mislm da pošlješ poraba na 1919..

drgač mam pa jst isto skos odkar mam simobil,manjši razpon signala.Ko smo bli na Vršiču je usem ki so mel mobitel odlično lovil,z usemi črticami, jst pa moj pa mava različne telefone sva bla pa popolnoma brez signala oziroma "samo klic v sili" sva mela možnost poklicat :?
Pa tud na Veliki Planini je blo isto, pa tud tko nasploh, je simobil slabš pokrit.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 13. Feb. 2009 11:00

*purple* napisal/-a:mislm da pošlješ poraba na 1919..

Napiše mi: Napaka v sistemu. :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Feb. 2009 11:01

:eek: lohk da kej ne dela...nevem, nimam mobitela da bi pogledala če men dela.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 13. Feb. 2009 11:41

*hox* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:mislm da pošlješ poraba na 1919..

Napiše mi: Napaka v sistemu. :?
Na Mobitelovi strani piše, da se pošlje sms z vsebino "PORABA K" na 1919. Kaj un K pomeni, mi pa tud ni jasno.
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linnka* » 13. Feb. 2009 12:09

*hox* napisal/-a:Kako se pri mobitelu pogleda stanje, če imaš naročnino? Ko grem v nastavitvah na "mobitel" in "mobi stanje" - neki tazga, sploh nič ne naredi. :?

Jst pogledam na Planetu - Moj mobitel - Monitor - Informativna mesečna poraba.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 13. Feb. 2009 14:19

!"#$%&
js bom popizdla s simobilom.. začetek decembra sm sklenila novo pogodbo (orto u nulo) in od takrat sta mi pršla dva računa po 50€ kar NI možno, kr nism poslala več ku 120 SMSou in mi piše tudi da sm klicala tuš mobil, js pa ne poznam nobenga k bi meu tušmobil (oz. tiste k kličem 100% nimajo).. :aerger: mislim da bom šla kr nazaj na mobitel.. pa še večjo izbiro mobitelou majo (pr simobilu pa že 2 leti čakam (in morem še do avgusta) da lahko zamenjam telefon k mi ga niso upali niti v tretje popravit )

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov