simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 24. Avg. 2009 18:14

Js sem bla prej pri simobilu (do decembra), potem mi je pa preprosto prekipelo, ker so bli ful neorganizirani in neredni kar se tiče pošiljanja računov, včasih so mi računali kr neki za brezveze...potem mi je pa telefon crknu in še v ponudbi niso meli nič pametnega, tak da sem se prestavla k mobitelu (tu sem pa zadovoljna s đabest, čeprav mi tile popusti za storitve v tujini še zdaj niso jasni, pa tudi nikjer na internetu nisem našla, da bi kaj o tem pisalo :gruebel: )
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 29. Avg. 2009 13:37

A Simobil nima tako kot Mobitel preverjanja stanja na netu? Nekaj a la Monitor.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 29. Avg. 2009 16:51

Ko sem še js bla pri simobilu si stanje preveril tako, da si šel nekam v meni in so ti potem sms nazaj poslali, kako je pa zdaj, pa nevem
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 29. Avg. 2009 17:21

ma dej dej moji sestri je šla baterija od telefona in je šla na simobil in je prosila, če bi lahko kupila baterijo in prodajalec ji pribije, da mora najprej poslati telefon na servis in nato da plača baterijo 50€. sestra je izgubila živce in si naročila baterijo preko neta za 30€.
in še marsikaj je to.. enkrat mi npr. niso hoteli prodati telefona LG, ker je bil rezerviran... in da kao je zadnji... in pole sem se razpizdla, sem šla v kp in si ga kupila...
in še bi lahko naštevala.
Selvedin&Mihaela
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 30. Avg. 2009 12:11

Goth.princess napisal/-a:enkrat mi npr. niso hoteli prodati telefona LG, ker je bil rezerviran... in da kao je zadnji...

Verjetno tudi tebi ne bi bilo všeč, da bi si rezervirala mobitel, ga prišla iskat in ga ne bi bilo več, ker so ga prodali nekomu pred tabo. :)
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Evie » 30. Avg. 2009 12:46

Celo življenje sem že pri Mobitelu. Zdaj imam Itak Džabest in mi je čist dovolj.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 30. Avg. 2009 13:29

*hox* napisal/-a:
Goth.princess napisal/-a:enkrat mi npr. niso hoteli prodati telefona LG, ker je bil rezerviran... in da kao je zadnji...

Verjetno tudi tebi ne bi bilo všeč, da bi si rezervirala mobitel, ga prišla iskat in ga ne bi bilo več, ker so ga prodali nekomu pred tabo. :)

ne, nebi a ker je ta telefon prišel naslednji dan in jaz sem ga hotela kupiti, ker sem šla naslednji dan na počitnice in sem ga hotela imeti, se mi zdi, da bi ga lahko vseeno dobila a?
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 30. Avg. 2009 15:08

^^meni se pa zdi, da je edino pravilno, da telefon, ki je razerviran ostane razerviran, pa četudi pride nova pošiljka čez eno uro, naslednji dan, ali pa naslednji teden
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 30. Avg. 2009 15:10

ful ki me briga... tako ali tako se človek znajde, če ne dobi želenega - gre na boljše prodajno mesto in pred tem pokliče v kp da dajo telefon na stran in ga greš iskat čez pol ure
Selvedin&Mihaela
Miss Evie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss Evie » 30. Avg. 2009 15:28

Goth.princess napisal/-a:ful ki me briga... tako ali tako se človek znajde, če ne dobi želenega - gre na boljše prodajno mesto in pred tem pokliče v kp da dajo telefon na stran in ga greš iskat čez pol ure

Me zanima kako bi ti odreagirala, če bi prišla v prodajalno, kjer si si rezervirala telefon in bi ti rekli, da so ga že prodali!
Saj zato pa so druge trgovine. Če ga v eni ni, greš v drugo, kjer je na razpolago.
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
Uporabniški avatar
passiflora
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a passiflora » 31. Avg. 2009 15:12

sarchika09 napisal/-a:Ko sem še js bla pri simobilu si stanje preveril tako, da si šel nekam v meni in so ti potem sms nazaj poslali, kako je pa zdaj, pa nevem

Mobitel ima najbolj uporabno tole:
https://monitor.mobitel.si/selfcarenew/login.html

Če češ pri Simobilu zastonj izvedet, moraš poklicat njihov center.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 10. Sep. 2009 0:47

Simobil bo pred koncem leta začel prodajati iPhone! :top:
TAMCY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2006
Kraj: med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a TAMCY » 10. Sep. 2009 7:28

Miss Evie napisal/-a:Celo življenje sem že pri Mobitelu. Zdaj imam Itak Džabest in mi je čist dovolj.

Se podpišem pod tole :D In moram rečt da sem res zadovoljna, sploh takrat ko pride račun, ker je za plačilo namesto 30 eur le 15 eur :D
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 10. Sep. 2009 7:48

Pri simobilu sem trenutno ze 3 leta.Prej sem bla pri mobitelu. Trenutno mi tukaj ustreza, v primeru, da se bom naveličala, oziroma da pride do kakšnih nevšečnosti, se bom pa prestavila.
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a aderyn » 10. Sep. 2009 10:39

Pri Mobitelu že odkar uporabljam mobilni telefon (cca. 11-12 let). Najprej sem imela kartice "za filanje", zdaj imam Džabest in mi je dovolj + cena je ugodna.

Me pa moti ena stvar oz. če mi zna kdo pojasnit - ko sem sklenila pogodbo za Džabest mi je prodajalec rekel, da imam pravico dobit zraven dva mobitela (en umts, en navaden), le naročnina se podaljša za leto ali dve, mobitel pa dobiš zastonj zraven. No, zdaj bi želela vzeti kakšen mobitel in sem šla gledat na njihovo stran, pa so skoraj vsi mobiteli z doplačilom okoli 100€ in več. What's up with that? A sem torej prodajalca slabo razumela ali so vmes kaj spremenili? Ker vem, da je prav rekel, da ga dobim zastonj oz. za en cent, le naročnina se podaljša (vezava).
There are no shortcuts to any place worth going.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov