simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Jaz sem sla pred parimi dnevi, no dvema, iz Orto Smart I na Orto v Nulo.
A mi katera zna povedat kako si preverim ostanek minut in smsov? Sem klicala na tisti center, pa so mi sms poslali pa nic ne pise, na SiAsistentu tudi nic ne pise, sms spet nic...
Pa sem vprasala v centru in so mi povedali, da se zaenkrat ne de tega se videt.. Hmmmm?
Drugace kaksne izkusnje imate kaj z Orto v Nulo?
Jaz sem imela eno leto Orto Smart + opcija mobilni, pa sem se odlocila da mi ta Orto v Nulo nekako bolj sede... Vsaj ponudba, sedaj uporaba.. no bomo videli.
Kaj je pa to z neko novo akcijo?
(za orto v nulo, ko ste se nekatere prej razpisale o temu?)
A mi katera zna povedat kako si preverim ostanek minut in smsov? Sem klicala na tisti center, pa so mi sms poslali pa nic ne pise, na SiAsistentu tudi nic ne pise, sms spet nic...
Pa sem vprasala v centru in so mi povedali, da se zaenkrat ne de tega se videt.. Hmmmm?
Jaz sem imela eno leto Orto Smart + opcija mobilni, pa sem se odlocila da mi ta Orto v Nulo nekako bolj sede... Vsaj ponudba, sedaj uporaba.. no bomo videli.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Jaz sem isto šla iz Smart + mobilni na Orto u nulo in mam za več kot pol manjši račun... prej sem mela okrog 40, 45€ zdaj pa mam 15€ ali manj. Odvisno pač katere številke najbolj kličeš. Jaz skoraj same simobilove, zato je ful bolšeHyades napisal/-a:Jaz sem sla pred parimi dnevi, no dvema, iz Orto Smart I na Orto v Nulo.
Mene isto zanima kot tebe, kje se da to preverit ker vem da meni niso nič pametnega tam povedali.. Ve katera?
I laugh at gilded butterflies.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
purple_rain napisal/-a:Halo, zloraba podatkov or something?!
ne ne, sem jz tud dobila sms, čeprou še nisem na orto v nulo mam pa naročnino, to je pa res
čakte če vas jz prou razumem lahko 5 pred iztekom naročnine vzamem nov fon a ne? kaj pol če grem na drug paket - orto v nulo.. me lahko sam na to preklučijo brez novga fona? kaj pa če bi jz še nov fon rada?
-
Hyades - Kofetarica
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Halo, zloraba podatkov or something?!
ne ne, sem jz tud dobila sms, čeprou še nisem na orto v nulo mam pa naročnino, to je pa res
čakte če vas jz prou razumem lahko 5 pred iztekom naročnine vzamem nov fon a ne? kaj pol če grem na drug paket - orto v nulo.. me lahko sam na to preklučijo brez novga fona? kaj pa če bi jz še nov fon rada?
Ma med paketi lahko prehajas enx na mesec.. In ni ti treba vzet novega telefona, oz ga ne mores, no razen ce si 5 mesecev pred iztekom narocnine..
Jaz sem imela se eno leto za met smart pa sem sla na v nulo.. in nisem mogla vzet novega telefona, ker imam se vedno star anex...
Ce bi pa nov telefon rada in nimas se 5 mesecev do izteka pogodbe.. no potem si kupi kaksnega v prosti prodaji, ker na anex ga ne bos dobila.
-
Hyades - Kofetarica
choco.cat napisal/-a:Jaz sem isto šla iz Smart + mobilni na Orto u nulo in mam za več kot pol manjši račun... prej sem mela okrog 40, 45€ zdaj pa mam 15€ ali manj. Odvisno pač katere številke najbolj kličeš. Jaz skoraj same simobilove, zato je ful bolšeHyades napisal/-a:Jaz sem sla pred parimi dnevi, no dvema, iz Orto Smart I na Orto v Nulo.
Mene isto zanima kot tebe, kje se da to preverit ker vem da meni niso nič pametnega tam povedali.. Ve katera?
Eh menda sploh se nimajo porihtanega tega, tako da se to.. ne da preverit...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ To pa res ni problem. Vsak mesec ko se ti konča obračunsko obdobje si js pobrišem klice, za sms-e si pa zapišem kok sem jih porabila v tistem mesecu. Za klice v druga omrežja ti pa še vedno normalno pošljejo sms, tko da vidiš porabo.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Hyades napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Halo, zloraba podatkov or something?!
Ma med paketi lahko prehajas enx na mesec.. In ni ti treba vzet novega telefona, oz ga ne mores, no razen ce si 5 mesecev pred iztekom narocnine..
Jaz sem imela se eno leto za met smart pa sem sla na v nulo.. in nisem mogla vzet novega telefona, ker imam se vedno star anex...
Ce bi pa nov telefon rada in nimas se 5 mesecev do izteka pogodbe.. no potem si kupi kaksnega v prosti prodaji, ker na anex ga ne bos dobila.
Eeee, wrong telefon lahko kupiš mislm, da na vsakih 6 mesecev, se prav, ko skleneš naročniško pogodbo oz. jo podaljšaš, vzameš telefon, in potem čez pol leta lahko spet vzameš telefon proti doplačilu. Ko pride zadnje šestmesečje, se prav pol leta pred iztekom dveh let, potem pa mobitel kupš brez doplačila.
-
Hyades - Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:Hyades napisal/-a:°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Halo, zloraba podatkov or something?!
Eeee, wrong telefon lahko kupiš mislm, da na vsakih 6 mesecev, se prav, ko skleneš naročniško pogodbo oz. jo podaljšaš, vzameš telefon, in potem čez pol leta lahko spet vzameš telefon proti doplačilu. Ko pride zadnje šestmesečje, se prav pol leta pred iztekom dveh let, potem pa mobitel kupš brez doplačila.
Ajaaa.. tocno! To pa imas prav! Sem sla enx prasat, ko sem se zaljubila v Nokio supernovo, da koliko bi mogla dopacat ce bi vzela se en telefon..
Tooocno! Pa mi je rekla da 60€ + ceno telefona... Ja no . Telefon pa v prosti prodaji stane 140€. Ampak verjetno se kdaj tudi splaca..
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Hehe, se splača. Jst recimo, mam trenutno Orto u nulo paket in bi me pršla Nokia 85 210 + 60 EUR za doplačilo, se prav skupi 270 EUR, kar se mi tud slučajno ne splača, tko bom pa zamenjala paket v Tri zame, kjer jo pa dobim za 90 EUR plus 60 EUR, kar je skup 150 EUR, se prav pršparam 120 EUR no ja, sicer gre pol to za naročnino, ampak okej ... pršparam pa vseen, to je za nas Gorenjce najbolj važno
Sam ne vem še, kdaj jo bom kupla ... me mal dinarčki bašejo
Sam ne vem še, kdaj jo bom kupla ... me mal dinarčki bašejo
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Samo da vam predstavim še luštno alternativo ... jst pri mobitelu v dveh letih kupim tri telefone, dva gsm/edge in enega umts. Potem pa preprosto prodam dva in si tako praktično pokrijem stroške tistega, ki ga obdržim.
Zdajle mi je recimo žal, da nimam prostega aneksa, sicer bi vzela dva samsunga z valentinove akcije.
Zdajle mi je recimo žal, da nimam prostega aneksa, sicer bi vzela dva samsunga z valentinove akcije.
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Lejla86 napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:V glavnem, jst sm se čist navdušla na Nokio N85
Js mam tole nokio...Sem jo vzela pri simobilu pred 3 mesci.. Kot sam telefon je super, drsnik me ni nic zafrkaval, se mi je pa po 2eh mesecih odlepila zunanja tipkovnica (se pravi tist del, kjer je za sprejemanje klicev itd.).. No, to sem sama zrihtala, samo mi je pa blo malo butasto, da sem dala ful keša za telefon, pol se pa taka bedarija nrdi.. Drugač pa rabla sm neki cajta d sm se navadla, določene stvari me mal motjo. Najprej sm mela shranjevanje videov na pomnilniško, pa se mi je, k sm snemala video, kr zaustavlal (slika), za par sekund,.. Pol sm pa dala shranjevanje na mobitel, pa normalno dela. Tud video potem k sm ga gledala se je zaustavlal. Sem spraševala malo okol, če se še komu to dogaja, pa so rekl da ja, tako in drugače, ampak ok, saj je logično, telefon narejen na foro računalnika drugač tak težko deluje.. Res pa malo premisli, sploh če boš vzela kako dražjo varjanto..
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
okej, js postajam vse bolj živčna že tko sem s težkim srcem šla iz mobitela na simobil, ampak je bil Orto u nulo čiiist preveč privlačen, Džabesta pa še takrat na žalost ni bilo no, sej sem nekak prebolela, ampak mi je sedaj pošteno žal... ne samo, da je Džabest valda ful boljši zaradi klicev v tuja omrežja, SIMOBIL JE BEDEN.
kr naprej išče omrežje. se pelješ mimo Sevnice in kr na lepem za par sekund zmanjka signala. pa spet mal je. pa ni. pa je. pa ni. pa ni. pa ni. pa je. medtem, ko ima mobitel skos polno.
se pelješ proti lj. medtem, ko se jeziš, kako je spet zmanjkalo neumnega omrežja, se srečneži mobitelovci pogovarjajo še 10min, ko o tvojem omrežju ni več ne duha ne sluha.
smo bili na smučanju na Kopah. medtem, ko sem 3dni skakala po celih Kopah, da sem napraskala tisti 2črtici, da mi je poslalo sporočilo, so imeli tisti z mobitelovim omrežjem črtic kot rusov. da to, da je bilo samo točno na enem mestu pod določenim kotom in na določeni višini (verjetno je bil pogoj še, da je bil pravi zračni tlak in vlaga v zraku ), MOGOČE dovolj signala za kam poklicat, sploh ne govorimo...
vglavnem - jooooj, kje so moji časi z mobitelovim omrežjem
kr naprej išče omrežje. se pelješ mimo Sevnice in kr na lepem za par sekund zmanjka signala. pa spet mal je. pa ni. pa je. pa ni. pa ni. pa ni. pa je. medtem, ko ima mobitel skos polno.
se pelješ proti lj. medtem, ko se jeziš, kako je spet zmanjkalo neumnega omrežja, se srečneži mobitelovci pogovarjajo še 10min, ko o tvojem omrežju ni več ne duha ne sluha.
smo bili na smučanju na Kopah. medtem, ko sem 3dni skakala po celih Kopah, da sem napraskala tisti 2črtici, da mi je poslalo sporočilo, so imeli tisti z mobitelovim omrežjem črtic kot rusov. da to, da je bilo samo točno na enem mestu pod določenim kotom in na določeni višini (verjetno je bil pogoj še, da je bil pravi zračni tlak in vlaga v zraku ), MOGOČE dovolj signala za kam poklicat, sploh ne govorimo...
vglavnem - jooooj, kje so moji časi z mobitelovim omrežjem
Make music, not war
-
Hyades - Kofetarica
Ja to je pa res.. . s signalom je sr...
Moj tip je malo visje nad Izolo doma in ko ga klicem, mu morem tezit da naj se premakne nekam kjer je omrezje v sobi ... In se tam ful prekinja, ali pa mi celo prekine zvezo.. V glavnem je ful bala, jaz se vedno upam, da porihtajo to omrezje.. ali pa omogocijo nacionalni roaming na mobitelovo omrezje (hahaa ja itak)..
Moj tip je malo visje nad Izolo doma in ko ga klicem, mu morem tezit da naj se premakne nekam kjer je omrezje v sobi ... In se tam ful prekinja, ali pa mi celo prekine zvezo.. V glavnem je ful bala, jaz se vedno upam, da porihtajo to omrezje.. ali pa omogocijo nacionalni roaming na mobitelovo omrezje (hahaa ja itak)..
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
mene vsakič znova fascinira da Mobitelov signal vleče tut v tunelih.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov