simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Res je in to, da se paket naj ne bi spremenil, kot tudi to da si pridržujejo pravico spremembe cen. Seveda te o tem prijazno opozorijo. Jaz ne morem zdržat pri Simobilu, saj internet dela tako porazno počasi, da je katastrofa. Kako naj grem pa potem na facebook s telefonom?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kako izvem, če že imam paket Orto v nulo?
A je še katera kaka 2 tedna nazaj dobila pošto, da lahko izbere al bonus v 50 evrih al pa nov mobitel ceneje, in gre iz Orto smart v Orto v nulo?
Ker sem poslala nazaj, da hočem bonusa 50 evrov, pa še ne vem, če mi že velja, al ne.
A je še katera kaka 2 tedna nazaj dobila pošto, da lahko izbere al bonus v 50 evrih al pa nov mobitel ceneje, in gre iz Orto smart v Orto v nulo?
Ker sem poslala nazaj, da hočem bonusa 50 evrov, pa še ne vem, če mi že velja, al ne.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Yazmeen napisal/-a:Dons sm dobila sms od Simobila, da nam, uporabnikom paketa Orto u nulo, prpravlajo neki fajnga, kao še več ničel Upam, da je to, to, da bomo imel še v Mobitelov omrežje kej zastonj.
Js sm tud dobila! In me prou firbec matra za kaj se gre. Upam, da bo še kakšna dobra 'ničla' pršla.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*mala* napisal/-a:Kako izvem, če že imam paket Orto v nulo?
pogledaš na pogodbo ali pokličeš na njihovo brezplačno številko 080 404040.
drgač pa so ti to z mobitelom in bonusom psolali, ker se ti je verjetno naročnina iztekla.Usaj to mi dobivamo ko se nam vezava izteče.
no jst mam tud zdej orto u nulo,čez petnajst minut začne veljat..
ampak sm pa pozabla prašat, če mogoče od vas kdo ve, glede na to da pač nism na nuli trenutno,kako se bo to štelo?prejpnja naročnina 4 eure pa klici+še tistih deset al kako?
Zadnjič spremenil *purple*, dne 04. Feb. 2009 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Drgač je blo še 5 mesecev do izteka.
Drgač pa bom poklicala, hvala.
Drgač pa bom poklicala, hvala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Satya, meni je znanec zrihtal N79 od Nokie za testirat, ker je moj mobi izpustil dušo. Fuuuul fajn telefonček, super dela, pa lep je tudi. Fotke so sploh super, in ekranček ...! Priporočam. Samo drag pa je, drag.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
5 mesecev pred iztekom vezave lahko že vzameš nov telefon. Takrat nekje naj bi dobila tudi reklamo oz. ta popust. Eni malo prej, eni malo kasneje.
Jaz pa še kar čakam, da kak hud nov (in poceni ) telefon pride v ponudbo
Jaz pa še kar čakam, da kak hud nov (in poceni ) telefon pride v ponudbo
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz tud dobila SMS, pa sploh nimam tega paketa (sem pa govorila z njimi o poteku prehoda med paketi). Halo, zloraba podatkov or something?!princesss napisal/-a:Yazmeen napisal/-a:Dons sm dobila sms od Simobila, da nam, uporabnikom paketa Orto u nulo, prpravlajo neki fajnga, kao še več ničel Upam, da je to, to, da bomo imel še v Mobitelov omrežje kej zastonj.
Js sm tud dobila! In me prou firbec matra za kaj se gre. Upam, da bo še kakšna dobra 'ničla' pršla.
Sicer pa, hja, no ja, vseeno ni slabo vedt, da se pripravlja še kaj bolj ugodnega.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Zdj so dobl neke nove telefone pr Simobilu, vsaj na spletni strani so ble neke nove Nokie, so pa tud mal stran prenavlal, vsaj tam, kjer ti kaže telefone (al pa sm jst zašla na to stran v času renovacij ). V glavnem, jst sm se čist navdušla na Nokio N85 in grem v kratkem zamenjat paket na Tri zame, tamal bo mel pa prek mene Orto u nulo (pač zamenjala bova pakete), da jo bom lh mal cenejš kupla. Komi čakam
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
^^Telefon ni kej preveč dober. Cimer ga je kupu pr simobilu, pa je drsnik že od začetka čist razmajan in vibrator se sliši kot kosilnica... Premisli še 1x...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov