simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
McLarnovc napisal/-a:Kaj mogoče katera ve, kaj morm imet s sabo, če hočem sklenit razmerje za đabest? Razmerje bi sklepal prvič.... Včasih vem da je blo treba met davčno številko.... Je treba še kej druzga?
Hm, js sm za prvič rabla samo osebni dokument s sabo in davčno številko
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
a res, lovely? sm slišala da kao ful ni take razlike (od teh mojih k so na simobilu). v bistvu mi ful ni jasno, folk na orto u nulo pravi, da ful ni razlik, mobitelovci na džabestu pa, da je ful - pa sta paketa v bistvu ful primerljiva oz. je mobitelov 5 evrov dražji, ampak končna razlika je pa 10e manj v primeru mobitela. kako je to možno?
- -Lunna-
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 1. 2009
jaz imam paket Black Berry od simobila....vse je super in prav samo ko kličem na mobitelovo omrežje in kdaj v tujino se mi pa fulll pozna ki je treba dodatno plačat, zato malo pazim da ne kličem preveč na mobitelova omrežja oz.druga omrežja....)
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Jaz sem pa ravno včeraj debatirala s kolegom, ki mi je trdil, da bo Simobil kmalu imel težave s svojimi ultra poceni naročniškimi paketi. Trenutno je v igri še asimetrija (Simobil zaračunava za klice Mobitelovih naročnikov v Simobilovo omrežje več kot Mobitel Simobilovim naročnikom v Mobitelovo omrežje).
Ko bo tega enkrat konec, bo Simobil ob svoj bonus in bo moral plačevati Mobitelu polno ceno, kar lahko pomeni višanje cen pogovorov.
Zato bodite malo pozorni ko podpisujete pogodbe, še posebej za dve leti.
Ko bo tega enkrat konec, bo Simobil ob svoj bonus in bo moral plačevati Mobitelu polno ceno, kar lahko pomeni višanje cen pogovorov.
Zato bodite malo pozorni ko podpisujete pogodbe, še posebej za dve leti.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
kolko jaz vem, je ko podpišeš pogodbo pri imobilu no3 tud en odstavk, v kaermu piše, da podpisuješ pogodbo pod temi in temi pogoji in da bodo le ti do konca pogodbe otali enaki...
torej, če si ti podpisala pogodbo za 0,2 centa na minutko recimo to ostane isto dve leti tudi če oni (hipotetično gledano) zvičajo ceno na 20centov ali pa na 2 evra...
torej, če si ti podpisala pogodbo za 0,2 centa na minutko recimo to ostane isto dve leti tudi če oni (hipotetično gledano) zvičajo ceno na 20centov ali pa na 2 evra...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Res je, jaz tudi mislim, da je tako.MissBitch napisal/-a:kolko jaz vem, je ko podpišeš pogodbo pri imobilu no3 tud en odstavk, v kaermu piše, da podpisuješ pogodbo pod temi in temi pogoji in da bodo le ti do konca pogodbe otali enaki...
I laugh at gilded butterflies.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MissBitch napisal/-a:kolko jaz vem, je ko podpišeš pogodbo pri imobilu no3 tud en odstavk, v kaermu piše, da podpisuješ pogodbo pod temi in temi pogoji in da bodo le ti do konca pogodbe otali enaki...
mislm pa da tud piše da si pridružujejo pravice za spremembo paketou.Oziroma enkrat sm klicala na simobil in ravno o tem spraševala pa so mi rekl, da ubistvu nikjer ni potrjeno, da oni ne smedo četudi sm jst podpisala pogodbo za tak in tak paket, zadeve (klicou, cen) spremenit.tko, da obstaja opcija da oni spremenijo,kljub podpisani pogodbi, čeprou tega ne razumem čist dobr.
drgač bom šla pa jst še po đabest paket in nou mobitel.Predusem po izračunih, bom lahko z Ortom u Nulo govorila sto nna uroooo pri simobilu pa še dodatno pri đabestu, pa še na mobitel bom lohk govorila stooo na uro.Plačala bom pa 25 eurou usega skupej, kar pomeni cerka 10-15 eurou manj, kot zdej plačujem simobilu.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov