simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Jaz sem pa konc decembra šla od Mobitela k Simobilu-paket ORTO U NULO. In so mi priklopili mislim da 29.12.2008. Potem sem pa dobila domov račun (kao že opomin), da so ugotovili, da decembra nisem še stvari plačala itd. In je bil račun 10,09e. Torej to pomeni,da so oni meni za december za tista 2 oz.3 dneve zaračunali celo naročnino ?! Mislim svašta ej, da bi pa kateri to meni povedal pa ne . So se lepo smejali po tiho in si mislili kako sem nora,da si grem konc meseca to delat,ker bom itak vseeno plačala. Kar nekaj...drugače sem pa zadovoljna,edino za novo leto mi ni šlo sms-ov pošiljat.
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
rammsteingirl napisal/-a:glede džabesta: zanima me, če se da kje na netu (ali kjerkoli) preveriti, koliko si že porabil minut in sms-ov v tekočem mesecu?
Pošlješ SMS na 1919 Poraba k. In dobiš 4 SMSje in not ti piše kolk minut za Mobitel še maš, kolk za stacionarne pa to, kolk sporočil lahko še pošlješ..
-
Maya19 - Kofetarica
*hox* napisal/-a:Maya19 .. Kaj pa če so ti zaračunali priključnino?
Rekli so mi, da mi priključnino zaračunajo zraven položnice za januar. Mogoče pa so mi jo res že zdaj...kaj pa vem. Moram počakat zdaj to položnico in pogledat kaj vse so mi zaračunali.
Aja pa finta je v tem, ker sem za december že kar dobila v bistvu opomin. Kao da nisem pravočasno plačala položnice in me prosijo,da jo naj pač zdaj čimprej. Jaz pa prej nisem sploh nič dobila-nobene položnice. Ma nevem no...glupo pač .
-
Maya19 - Kofetarica
buubbika napisal/-a:Mene pa zanima, kako si naštimaš za MMS? Vem, da moraš neko geslo poslat na neko št., sam js to vedno pozabim, in pol ko dobim MMS, se po glavi tolčem.. nekaj časa.. in spet pustim in sm brez te opcije!
Ko sm pa prej klicala na simobil, so mi veno dal napotke, ugasni tel. blablal, uglavnm,vse sm nardila, kot so rekli, pa še vseeno ni šlo!
Ve kira? Včeraj sm dobla 1 MMS, pa me nekako mika, da ga pogledam.
Čudno,da ti ne gre, ker jaz sem tudi v četrtek klicala na simobil in me je vprašala kater telefon imam in rekla, da bom zdaj takoj dobila sporočilo za nove nastavitve in moram tisto potrdit,ugasnit telefon in ga spet prižgat. Pa mi je takoj delalo. Pokliči še enkrat...
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
buubbika napisal/-a:Sj sm, fora je v tem, da ti pošlejo pin i še neka 2 sms.a, nato vtipkaš ta pin, ugasneš tel. in pol naj bi kao delalo in js sm vse to naredla, sam včerajšnega mms-a pa še vseeno ne morem pogledat.. Kr neka! Bom šla 1x na Simobil, pa jim rekla, naj se oni jbajo s tem!
Ja jaz sem mogla večkrat tale postopek ponovit...nekaj mesecev sem dobivala normalno mmsje, pol je pa pisalo da ga noče prijeti, pa sem jih mogla spet klicat na simobil, da so mi to uštimal. Pol čez par mesecev pa isto.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
buubbika napisal/-a:Sj sm, fora je v tem, da ti pošlejo pin i še neka 2 sms.a, nato vtipkaš ta pin, ugasneš tel. in pol naj bi kao delalo in js sm vse to naredla, sam včerajšnega mms-a pa še vseeno ne morem pogledat.. Kr neka! Bom šla 1x na Simobil, pa jim rekla, naj se oni jbajo s tem!
kaj pa tu http://nastavitve.simobil.si/ si že probala?
-
Maya19 - Kofetarica
^ Zdaj nevem ali je od telefona do telefona drugačen postopek, ampak jaz nisem dobila sms-a.Prej sem narobe napisala. Meni je samo napisalo NAMESTIM POSODOBITVE?-ali nekaj v tem smislu...namestim je v glavnem pisalo in sem stisnila NAMESTI pa je trajalo res samo kakšne 3 sekunde. Potem sem telefon ugasnila,ga spet prižgala in je to blo to. Tako, da jaz nisem dobivala nobenih sms-ev in podobnega. No najboljše, da greš res vprašat tja.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Kaj mogoče katera ve, kaj morm imet s sabo, če hočem sklenit razmerje za đabest? Razmerje bi sklepal prvič.... Včasih vem da je blo treba met davčno številko.... Je treba še kej druzga?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov