simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Ne bo držalo. Simobil je imel baje letos hude probleme, sploh okoli božično-novoletnih praznikov. Zelo veliko poslanih SMS-ov je na naslov prišlo ne samo enkrat, ampak večkrat. Težava je tud v tem, da so se ti esemesi zaračunal, tako da če nisi opazil in se pritožil, si pač plačal njihovo nesposobnost.
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Zaradi preobremenjenosti pošiljateljev telefon ni pravočasno dobil notifikacije, da je SMS prišel do SMS centra ter se poslal naprej, zato je bil poslan znova (tukaj ima zraven vpliv tudi nastavitev časa veljavnosti SMS, to nastavi uporabnik/uporabnica na telerofnu).
Saj je bilo drugače pričakovati, ker če imaš SMS zastonj, normalno, da se bo pošiljalo...
Kakorkoli, zdaj se že menja in nadgrajuje.
O detajlih pa ne morem govorit, pač poslovna tajna.
Saj je bilo drugače pričakovati, ker če imaš SMS zastonj, normalno, da se bo pošiljalo...
Kakorkoli, zdaj se že menja in nadgrajuje.
O detajlih pa ne morem govorit, pač poslovna tajna.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Tryanna napisal/-a:Ne bo držalo. Simobil je imel baje letos hude probleme, sploh okoli božično-novoletnih praznikov. Zelo veliko poslanih SMS-ov je na naslov prišlo ne samo enkrat, ampak večkrat. Težava je tud v tem, da so se ti esemesi zaračunal, tako da če nisi opazil in se pritožil, si pač plačal njihovo nesposobnost.
Res je, da so bili (kot vsako leto) okrog praznikov problemi, ampak ni pa res (vsaj pri meni ni bilo), da so se zaračunali večkrat.
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Tryanna napisal/-a:Ne bo držalo. Simobil je imel baje letos hude probleme, sploh okoli božično-novoletnih praznikov. Zelo veliko poslanih SMS-ov je na naslov prišlo ne samo enkrat, ampak večkrat.
To pa nisem vedla da so meli težave.. sem mislila, da je kolega tak nažgan, ker mi je 4x en pa isti sms poslal za ny. Pa po tem sem tudi druga sporočila dobila 3 al pa 4 ista. (Simobil)
Jaz tudi pri Mobitelu nisem imela teh problemov.
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Problemi so bili pri vseh operaterjih.
Tako kot imamo ljudje različne talente, tako se "pač" pojavljajo težave. Nekdo v kraju X jih nima nikoli, drugi v kraju Y občasno, tisti v Z pa redno.
Tako je bilo vedno in verjetno bo vedno. Nikoli se ne da zagotoviti 100% delovanja. 100% v realnosti ne obstaja.
Tako kot imamo ljudje različne talente, tako se "pač" pojavljajo težave. Nekdo v kraju X jih nima nikoli, drugi v kraju Y občasno, tisti v Z pa redno.
Tako je bilo vedno in verjetno bo vedno. Nikoli se ne da zagotoviti 100% delovanja. 100% v realnosti ne obstaja.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
mene pa neki zanima..
pr simobilu sm sklenla 5.12.2008 novo pogodbo (orto v nulo).. od kdaj mi začne veljat?
v decembru pa mi je pršu še navadn račun.. je možno da pogodba začne veljat šele naslednji ( v tem primeru ta) mesec?
pr simobilu sm sklenla 5.12.2008 novo pogodbo (orto v nulo).. od kdaj mi začne veljat?
v decembru pa mi je pršu še navadn račun.. je možno da pogodba začne veljat šele naslednji ( v tem primeru ta) mesec?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
glede džabesta: zanima me, če se da kje na netu (ali kjerkoli) preveriti, koliko si že porabil minut in sms-ov v tekočem mesecu?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov