simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Saj s tem ni nič narobe, če imaš možnost zvišat porabo ne da bi kaj več plačal, je to čist fajn. Ne bojo iz nas džankijev naredili
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Ok, jaz sem pa ravnokar poslala sms, za sklenitev Dzabest "paketa" . Z jutrišnjem dnem začne veljat in upam, da bodo računi končno manjši, ker tako ne gre več naprej Torej, če se bo dobro odneslo, bom v zelo kratkem času še obogatela Imam pa eno vprašanje.. že od prej imam sklenjem Aneks UMTS, št. 14/2005, torej jaz ne morem kupiti Sagem Roxyja za 1 cent? Ker na internetni strani (kolikor razumem) piše, da ne morem, v reviji je pa bilo zadnjič drugače označeno. Katera mogoče ve kaj več o tem? ^^
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
pa ne kupovati tega roxy-ja samo zaradi izgleda, ker je baje ful slab telefon.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Kaj pa tale Nokia, ki je sedaj tudi v Đabest ponudbi? 5200 Express Music za 69 €?
Je fajn?
Je fajn?
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
Za Roxyja res pravjo, da je bl za en k*, sam če ga rabiš sam začasno, bo že kul.
Tryanna, likat srajce, hihihi...tole si moram zapomnit!
Mene pa najbolj mikajo res te nagrade na Modrem zobu (včerej je blo v vikendu, Aljoša Bagola bo v žiriji!!), čist so hudi telefoni!
Tryanna, likat srajce, hihihi...tole si moram zapomnit!
Mene pa najbolj mikajo res te nagrade na Modrem zobu (včerej je blo v vikendu, Aljoša Bagola bo v žiriji!!), čist so hudi telefoni!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
trenutno mi pri džabestu ni všeč noben telefon. prisegam samo na SE. čakam, da ven pride kakšen hud model
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov