simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
passiflora, računajo ti vedno sorazmerno - sorazmerno za nazaj, sorazmerno za naprej, ker se tiče unih zastonjskih minut pa dobiš vse, četudi sredi meseca. To je bilo veliko oglaševano, ker je paket prišel ven sredi meseca.
Sicer pa ni unicikel, ampak monocikel. Moj se s tem vozi. Ne cirkuško, ampak tako, zasebno. Pa poleti dobiš kakšne tečaje po prešernovem trgu, je kar zanimivo. Ponavadi pridejo zraven še šonglerji - pa to je vse necirkuško. Se ljudje pač naučijo, da so na piknikih zanimivi
Sicer pa ni unicikel, ampak monocikel. Moj se s tem vozi. Ne cirkuško, ampak tako, zasebno. Pa poleti dobiš kakšne tečaje po prešernovem trgu, je kar zanimivo. Ponavadi pridejo zraven še šonglerji - pa to je vse necirkuško. Se ljudje pač naučijo, da so na piknikih zanimivi
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Aha, torej vse štima. Hvala za tolažbo
Monocikel rulz. Še dobro, da so zrihtali tlakovce na Prešercu, da te ne meče preveč v zrak.
Monocikel rulz. Še dobro, da so zrihtali tlakovce na Prešercu, da te ne meče preveč v zrak.
-
tentation` - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
- Kraj: Maribor
jaz mam simobil - orto v nulo, pa sem res full zadovoljna, ker tistih 1000 min pa smsov tak ne porabiš, lahk bi sicer blo še za druga omrežja 1000 minut pa dobro, s tem služijo =)
Tisoč in tisoč zvezd je nad nami,
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
tisoč in tisoč zvez med nami,
da gre po svetu - rama ob rami -
svetloba z nami.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
zato je pa džabest boljši, ker ima še 200 minut zastonj v druga omrežja
-
mobitel in vzameš itak džabest paket. če si torej stara do 31 let. imaš 1000 minut zastonj v mobitelovem omrežju, 1000 sms-ov in 200 minut v ostala omrežja (vsak mesec) za 15 evrov na mesec.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ja, no, zdej ko imamo tolko minut zastonj, se bomo po mojem kar navlekli.
-
mah, meni se pa zdi, da sedaj, ko imam džabest, nič več ne telefoniram kot prej. samo to je, da bom imela nekaj evrov manj računa kot prej. mogoče pošljem kakšen sms več, to je pa to.
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Jaz tudi, priznavam, pazim malo manj, kot sem.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov