simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
To tudi mene skrbi. Da bi se navadila na te enormne količine in potem, ko bo itak šel papa ...
-
bekica_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 12. 2008
Jaz se pa ravno te dni mislim preusmerit na mobitel (iz debitela) in sicer na paket džabest, ker kolikor sem gledala je zelo ugodna ponudba. Zdaj imam nekako med 25 - 30 € računa, pol bom pa sam še 15€... 10€ je 10€, smo v času recesije, zato je treba povsod malo paziti
Sicer pa glede 1000 sms, pa 1000min in če se ne motim 200min v ostala omrežja po vsej verjetnosti ne bom porabla, ker mesečno napišem cca 100 sms, odhodnih klicem mam pa 2 - 3h, edin če so kake izredne prilike (npr. kaki izpiti pa to) pol več
softTouch jst sem gledla tud Tuš ponudbo, sam se mi zdi velik boljši džabest paket.
Sicer pa glede 1000 sms, pa 1000min in če se ne motim 200min v ostala omrežja po vsej verjetnosti ne bom porabla, ker mesečno napišem cca 100 sms, odhodnih klicem mam pa 2 - 3h, edin če so kake izredne prilike (npr. kaki izpiti pa to) pol več
softTouch jst sem gledla tud Tuš ponudbo, sam se mi zdi velik boljši džabest paket.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ja, zgleda, da je ta Dzabest postal hudo popularen, ker ko sem šla na Mobitelov center v mestu, je blo ogromno število mladih, ki so čakali na svoj košček pogače. Mislim, da bo treba it še v kak drug center.
-
Miss Debatorica, ni omejtive razen let.
Če imaš še vedno do 30 let se lahko prideš igrat.
Če imaš še vedno do 30 let se lahko prideš igrat.
-
Cuuute!
A: Kaj pa ti kaj delaš te dni?
B:Mmmm, vozim unicikel za Mobitel.
Pa je blo tko živahno kot na reklami?
A: Kaj pa ti kaj delaš te dni?
B:Mmmm, vozim unicikel za Mobitel.
Pa je blo tko živahno kot na reklami?
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
Trenutno imam Itak paket, sem se pa danes šla pozanimat za Džabest in se mi sliši kul ^^ Tko da verjetno 31.12. pošljem sms za "preklop" na Džabest kr rabijo en dan baje, da si spremenijo.
Ne bom pa že zdej takoj spreminjala, ker bom potem plačala račun za Itak pa še za Džabest 15€. Tko da se ne splača. Bo treba počakat do 31.
Ne bom pa že zdej takoj spreminjala, ker bom potem plačala račun za Itak pa še za Džabest 15€. Tko da se ne splača. Bo treba počakat do 31.
-
A misliš da ti cel mesec računajo, če preklopiš sredi meseca. Ma ne no, ziher ne. Ti pač računajo sorazmerno z dnevi, ko si imela aktivno pogodbo. Kdo ve ziher?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
passiflora napisal/-a:A misliš da ti cel mesec računajo, če preklopiš sredi meseca. Ma ne no, ziher ne. Ti pač računajo sorazmerno z dnevi, ko si imela aktivno pogodbo. Kdo ve ziher?
Js sm na Simobil - orto u nulo preklopla na sredi meseca (11. v mesecu) in zdej vedno dobivam položnice, ki veljajo do 11. v mesecu, če me razumeš, kaj želim povedati... In potem se ti novo obdobje ne računa 1. v mesecu, ampak 11-ega
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov