simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
*hox* napisal/-a:Kika napisal/-a:Maychy napisal/-a:Simobil ima drugače zakodirane telefone. Odkodiraš ga lahko pa šele takrat, ko ti poteče vezava. Lahko ga sicer daš kam drugam odkodirat, ampak ti potem ne velja več garancija.
res je. mobitelovi so pa vsi odkodirani
Ni res. Imam nov Simobilov telefon in JE odkodiran.
Lahko da je odkodiran, če si ga kupila kje pri posredniku in so kaj zmutili. Če si ga pa v Simobil centru bi pa 100 % moral biti zakodiran pa vprašaj kjer želiš. Mobitelovi morajo biti zakonsko odkodirani zaradi varstva konkurence, Simobilu pa tega ni treba, tako da ima zakodirane.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
končno sem (zarad prevelikih računov) šla iz mobitela na orto u nulo. upam, da zmanjšam
sicer sploh nisem imela namena kupit še nov telefon, vendar me je tale v trgovini popolnoma očaral, tako da sem se potem vseeno odločla za nakup... moja prelepa in čist zakon Nokia E66:
fotkica
še ena fotkica
sicer sploh nisem imela namena kupit še nov telefon, vendar me je tale v trgovini popolnoma očaral, tako da sem se potem vseeno odločla za nakup... moja prelepa in čist zakon Nokia E66:
fotkica
še ena fotkica
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Mju napisal/-a:končno sem (zarad prevelikih računov) šla iz mobitela na orto u nulo. upam, da zmanjšam :]
Js tudiiii
Js sm bla do zdaj na mobi kartici, in sm 100%, da se mi bojo stroški zmanjšali, ker je mobi kartica itak najdražja varianta...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Me zanima, če majo kej dost teh telefonou na zalogi..Te k so zdej pršli u novi ponudbi za simbol..A je kdo že kej gledou?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Mogoče me pa u sredo zanese tja, k grem u lj Hvalaaa...Za kuk časa si pa zavezan s tem za 1€?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Sm šla pogledat na stran ja..Mau je huda za dve leti..beda
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
buubbika napisal/-a:Damyanchyka napisal/-a:Mogoče me pa u sredo zanese tja, k grem u lj Hvalaaa...Za kuk časa si pa zavezan s tem za 1€?
Če kupiš zraven tel (ni važno kolk je cena..), maš sklenjeno pogodbo za 2 leti, če pa ne vzameš tel in skleneš samo pogodbo, pa lahko prekineš pogodbo kadar hočeš (tel pa lahko tud kupiš, kadar te pikne, sam od taj naprej velja pogodba za 2 leti).
Men je pa reku prodajalc, da lahko vzameš mobitel 5 mescov prej, predn ti poteče vezava (če si že od prej na Simobilu). Men poteče vezava enkrat aprila in lahko zdj že vzamem mobitel.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst sm iz paketa smart prestopla v orto v nulo, to nima nobene veze z vezavo, to lahko nardiš kadar kol. Vezava je pa odvisna ponavad od tega, kašn mobitel vzameš, ampak pr Simobolu mislm, da je kr za vse 2 let.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 09. Nov. 2008 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov