simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 19. Okt. 2008 0:54

Ava, se strinjam...talk showi so res kul. sicer sem vedno mal skeptična pri takih slovenskih podvigih ampak tole mi je všeč. lih poslušam intervju z nogometašem :) .
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 19. Okt. 2008 0:54

Ava, se strinjam...talk showi so res kul. sicer sem vedno mal skeptična pri takih slovenskih podvigih ampak tole mi je všeč. lih poslušam intervju z nogometašem :) .
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 6. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 19. Okt. 2008 12:56

jaaaaa men so tut hudi, namest da bi se učila za kolokvij, pa tole čekiram :)
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 19. Okt. 2008 19:14

Pred kolokviji in izpiti je itak celo stanovanje spolirano. :) Sicer pa odgovor CorfuGirl: to, da dobiš 48 € računa brez da telefon uporabljaš je skrajno čudno. Napake pri obračunu itak popravijo, je pa tudi meni tole malo sumljivo in smrdi po raznih SMS klubih.
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 21. Okt. 2008 18:02

ma ja, stanovanje, od fanta soba, vse omare... čist zglancano. ah, sej bo :)
pismo majo hude nagrade na gofli... js bi stokrat raj mela laptop kokr mtv awards! :) (heh, kok fajn, pa še več šans mam - apak glede na mojo srečo pr takih nagradnih igrah - mam ful srečo v ljubezni ;))
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 21. Okt. 2008 18:07

Tist, k je s svojim goflaškim posnetkom odlašal, je čas samo še jutri - promotorke, ki bodo snemale goflanje bodo v stari ljubljani in v kopru!!!
Uporabniški avatar
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Flammable » 21. Okt. 2008 21:42

Jz sm bla tko nekak vedno za Mobitel, od kar mam telefon sm mela pač pr Mobitelu na kartico..
Ampak zdej nekak s tem Orto u Nulo..
Bom šla vrjetn tja,ker je fajn teh 1000 smsou pa še zaston pogovori v simobilovem omrežju,so šli pa skor usi k se z njimi pogovarjam na simobil..
Tko da me sam zanima če je uredu, pa če se bo ta ponudba ker spremenila al pa povišala naročnina al pa kej tazga? :wink:
1,2,3,4 tell me that you love me more..
Uporabniški avatar
Ava87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ava87 » 23. Okt. 2008 19:25

mash@ napisal/-a:Tist, k je s svojim goflaškim posnetkom odlašal, je čas samo še jutri - promotorke, ki bodo snemale goflanje bodo v stari ljubljani in v kopru!!!

ja je že mim. Jaz sem se seveda izprobala, velika goflja :D mi itak rendi tako pravijo. Upam, da dobim kakšno fajn nagrado :lol:
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 26. Okt. 2008 19:22

zasledila sem, da mobi praznuje deseti rojstni dan - dobro se še spomnim svoje prve mobi Belke, stala je celo premoženje! :)
Uporabniški avatar
mash@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mash@ » 28. Okt. 2008 9:32

o madona, kje je že Belka!! tam nekje kt Bronhi bomboni!

Če je katera članica cosmopolitan foruma dobila nagradico obisk VMA naj NUJNO poroča kako je bilo, ker nas seveda vse fuuuul zanima! Blagorček .... fouuuš!!! :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Satya » 28. Okt. 2008 17:26

sej res, mobi belka! :) js sm mela mobi čukca, pol pa mobi...reglo? regle so ble ene triverzije. sem jih metala tut po tleh (ne zanalašč) pa so delale sto na urp :) neuničljive! :)
Uporabniški avatar
nItY
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2008
Kraj: za obzorjem

Neprebrana objavaNapisal/-a nItY » 28. Okt. 2008 18:34

Flammable napisal/-a:Jz sm bla tko nekak vedno za Mobitel, od kar mam telefon sm mela pač pr Mobitelu na kartico..
Ampak zdej nekak s tem Orto u Nulo..
Bom šla vrjetn tja,ker je fajn teh 1000 smsou pa še zaston pogovori v simobilovem omrežju,so šli pa skor usi k se z njimi pogovarjam na simobil..
Tko da me sam zanima če je uredu, pa če se bo ta ponudba ker spremenila al pa povišala naročnina al pa kej tazga? :wink:

ja js bi rekla, da se ti ful splača- js sm tud prešaltala :D
sploh zdj se ti splača it na orto u nulo, ker plačuješ samo 10 eur mesečno
sam mal poglej kakšno imaš kaj pokritost signala, tam kjer si ti doma...
Uporabniški avatar
_NinJa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2008
Kraj: ...route...

Neprebrana objavaNapisal/-a _NinJa_ » 29. Okt. 2008 10:41

Hm js sm pa trenutno na Orto Smart pa se mi kr nabije računa k majo usi skor mobitel :?

No zdj sm pa razmišljala da bi prestopla na Orto u Nulo, pomoji se mi bol splača, smsi O€ pa klici sam to na simobil :?
Kako je pa na mobitel? Al so smsi tut 0€ pa so klici kr dragi al so smsi tut kej zaračunani?
Pa itak sploh nwm ali se da prestopit, neki sm brala o tem sam ko mam zdj orto smart šele enih 6 mesecev..mah nwm?.. :?
...<3 Hate That i Love U <3...
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 30. Okt. 2008 13:15

Satya napisal/-a:sej res, mobi belka! :) js sm mela mobi čukca, pol pa mobi...reglo? regle so ble ene triverzije. sem jih metala tut po tleh (ne zanalašč) pa so delale sto na urp :) neuničljive! :)

:) Mobi regle so ble res neuničljive...moja je enkrat izvedla res spektakularen padec po stopnicah, sem jo resetirala in je delala kot urca...

_NinJa_ ..pri Mobitelu so cene tudi odvisne od paketa ...poglej si mal Itak Plus paket ...kolk vem je kar ugoden.
radenska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 3. 2008
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a radenska » 30. Okt. 2008 13:21

^^^če kličeš tistga ki ima tudi itak plus paket,drugač je pa sam nategvanje :roll:

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov