simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
Eno vprašanje mam, če mogoče katera ve, ki na simobilu mi nč ne znajo povedat
domov sem dobila ponudbo da nej zberem popust pri nakupu novega mobija al pa bonus na pogovore in bi mogla do včeri to izkorist ... jst sem pa že 14 dni naročila mobi k ga niso mel na zalogi in seveda me še niso poklical in zdej ne vem, al to pomen da mi je ta bon potekel al kaj naj zdej ..
upam da katera razume, kaj hočem povedat
pa ful hvala
domov sem dobila ponudbo da nej zberem popust pri nakupu novega mobija al pa bonus na pogovore in bi mogla do včeri to izkorist ... jst sem pa že 14 dni naročila mobi k ga niso mel na zalogi in seveda me še niso poklical in zdej ne vem, al to pomen da mi je ta bon potekel al kaj naj zdej ..
pa ful hvala
The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
čokoholičarka napisal/-a:Eno vprašanje mam, če mogoče katera ve, ki na simobilu mi nč ne znajo povedat
pa ful hvala
Ja no vsekakor bi preverla pred potekom roka za izkoristek bona, kako vpliva rezervacija telefona. Ker če ga nimajo in ga maš rezerviranga, pol bi načeloma že lahko priznal popust. Konec koncev si pa na istem, če ti vsak mesec trgajo ta popust al pa ga uveljaviš pri nakupu gsm-a. Ampak ti je rok pretekel, tko da ne vem kaj se da naredit?
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Malo za nazaj, ker bolj počasi berem: kaaaj je to o nekih nagradah na Gofli? Samo gofljati bo treba, potem pa v neko žrebanje? Na kakšen način pa gofljati, in kako? A šteje, če pokličem sestro in pustim, da ona govori? Tako se meni vedno nabirajo minute - še dobro, da imava navezo ...
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Če sem prav razumela se bo določen čas govorilo v kao mikrofon (v bistvu mobitel) in najboljši bojo nagrajeni. Sicer pa lahko verjetno pošlješ tudi domač posnetek, če ravno nimaš promotork v bližini (verjetno bojo kmalu okoli večine faksov, šol, itd.)
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Glede Gofle in klicev v tujino sklepam, da se za EU uporablja evrotarifa.
Drugače pa gre za Itak plus paket, če sem dobro obveščena.
Drugače pa gre za Itak plus paket, če sem dobro obveščena.
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
mash@ napisal/-a:jap, nagrade so ful dobre - obisk MTV european awards v Liverpoolu pa ogled Londona še zraven.
hehe, smešne so tud teli videi, k so jih posneli na promocijah. En folk se je kr potrudu!
ooo, to pa je kul nagrada. A lahk še koga zravn vzameš ali je sam za enga?
-
*Kobilica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 8. 2008
Na Gofljini strani je zdej objavljeno, kjer lahko učoviš promotorke - samo kaže, da se že kar malo izteka, kako da boš morala pohiteti!
Mogoče bodo pa podaljšali?
Mogoče bodo pa podaljšali?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov