simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Aja maš prov, sem šla prov prevert račun, brez DDV-ja je res 5€. No, še ena stvar več, da ne vem, če se mi splača it na Orto v nulo, ker jz na mesec porabim smsov in klicev v Simobil za cca. 8€, vse ostalo je Mobitel ...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Aja, kk pa to? Kokr jst vem, je Mobilni še neki za doplačat pa Stacionarni tud. Jst mam sam naročnine tm okol 10 EUr, plus pol pogovori.
Aja, pa lepo prosim nekoga, da mi razloži razliko med Orto u nulo in Orto smart ... ker se mi ne da študirat zdj tega.
Aja, pa lepo prosim nekoga, da mi razloži razliko med Orto u nulo in Orto smart ... ker se mi ne da študirat zdj tega.
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Mayflower* beeriii deklič, beeriii
predvidevam da imaš orto smart + opcijo mobilni? no, to dvoje te pride 7€
potem pa praviš, da ti smsov in klicev znotraj simobila nanese za 8€ (samo to nevem.. z davkom ali brez??)
skupaj te pridejo obe naročnine, klici znotraj simobila in smsi vsaj ene 15€ (če je tistih 8€ mišljeno z davkom.. če si misnla brez, je še več)
ekola, 5€ tu s tem paketom orto u nulo prišparaš
klice na stacionarnega in v mobitelovo omrežje te pridejo pa 0,10€ na minuto.. (tud z opcijo mobilni v paketu orto smart mislim da ni bilo nič manj, kot je tle že vključeno)
kaj bolj jasno kaj se ti splača? (p.s.: meni je tudi tista deklica na simobilu rekla, da pol pa pač pošiljaš unim na mobitelu smse, vsaj ona da bo tk koristla.. js pa tud )
če pa še nisi prepričana, pa ne rabiš nič testirat.. na računih maš razčlenjeno kulk kje porabiš.. če se ti pa neda računat, greš pa na simobiov center pa ti oni preračunajo kje te pride ceneje
jagodka85 tebi se pa itak splača na ta paket!!
če maš že samo naročnine 8,5€ (orto smart + opcija mobilni + opcija stacionarni).. sploh ni dvoma
v tem primeru plačaš naročnine 8,5€ pol pa še plus pogovori in smsi..
če bi mela pa orto u nulo, bi imela pa naročnine 10€ in v teh 10€ vključeno naročnino, 1000smsov, 1000min klicev znotraj simobila & nižja tarifa za pogovore v druga omrežja (mobitelovo in stacionarni, to kar si zdej plačevala naročnino da si mela ceneje) ki te pride 0,10€/min
zdej bolj jasna razlika, sm kej pomagala?
predvidevam da imaš orto smart + opcijo mobilni? no, to dvoje te pride 7€
potem pa praviš, da ti smsov in klicev znotraj simobila nanese za 8€ (samo to nevem.. z davkom ali brez??)
skupaj te pridejo obe naročnine, klici znotraj simobila in smsi vsaj ene 15€ (če je tistih 8€ mišljeno z davkom.. če si misnla brez, je še več)
ekola, 5€ tu s tem paketom orto u nulo prišparaš
klice na stacionarnega in v mobitelovo omrežje te pridejo pa 0,10€ na minuto.. (tud z opcijo mobilni v paketu orto smart mislim da ni bilo nič manj, kot je tle že vključeno)
kaj bolj jasno kaj se ti splača? (p.s.: meni je tudi tista deklica na simobilu rekla, da pol pa pač pošiljaš unim na mobitelu smse, vsaj ona da bo tk koristla.. js pa tud )
če pa še nisi prepričana, pa ne rabiš nič testirat.. na računih maš razčlenjeno kulk kje porabiš.. če se ti pa neda računat, greš pa na simobiov center pa ti oni preračunajo kje te pride ceneje
jagodka85 tebi se pa itak splača na ta paket!!
če maš že samo naročnine 8,5€ (orto smart + opcija mobilni + opcija stacionarni).. sploh ni dvoma
v tem primeru plačaš naročnine 8,5€ pol pa še plus pogovori in smsi..
če bi mela pa orto u nulo, bi imela pa naročnine 10€ in v teh 10€ vključeno naročnino, 1000smsov, 1000min klicev znotraj simobila & nižja tarifa za pogovore v druga omrežja (mobitelovo in stacionarni, to kar si zdej plačevala naročnino da si mela ceneje) ki te pride 0,10€/min
zdej bolj jasna razlika, sm kej pomagala?
-
Pearl Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
Paketa Orto Smart ni več, zdaj je namest tega paket Orto u nulo...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ni čist tako...
Ni več na voljo za NOVE naročnike, obstoječi naročniki imamo še vedno ta paket, jaz sem ga podaljšala ravno pred dvema mesecema.
Pri Orto Smart-u imam na mesec porabe (skupaj z naročnino in Opcijo mobilni) cca. 12-15€
tako da se mi ne splača menjat za Orto v nulo, ker po eni strani ne bi porabila tolk gratis minut pogovora in smsov, po drugi pa še vedno nekaj kličem v mobitelovo omrežje in tudi stacionarno,
tako da bi v končni fazi plačevala več kot 10 €, pa v bistvu sploh unih 10 € ne bi izkoristla.
Mi je boljš tako, da plačujem toliko, kot porabim, pa je še vedno minimalna vsota
Čez dva dni se mi zaključi obračunsko obdobje, porabe mam pa 4 €
Ni več na voljo za NOVE naročnike, obstoječi naročniki imamo še vedno ta paket, jaz sem ga podaljšala ravno pred dvema mesecema.
Pri Orto Smart-u imam na mesec porabe (skupaj z naročnino in Opcijo mobilni) cca. 12-15€
tako da se mi ne splača menjat za Orto v nulo, ker po eni strani ne bi porabila tolk gratis minut pogovora in smsov, po drugi pa še vedno nekaj kličem v mobitelovo omrežje in tudi stacionarno,
tako da bi v končni fazi plačevala več kot 10 €, pa v bistvu sploh unih 10 € ne bi izkoristla.
Mi je boljš tako, da plačujem toliko, kot porabim, pa je še vedno minimalna vsota
Čez dva dni se mi zaključi obračunsko obdobje, porabe mam pa 4 €
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
a teh 1000smsou je tut sam na simobilovo omrežje?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Ne, v pogojih piše 1000 smsov v Sloveniji.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
ŽuŽa napisal/-a:Pr oro u nulo plačaš fiksno 10€ in za teh 10€ pol lahko pošlješ 1000sms-ov na mesec in 1000min klicov lahko nardiš v simobilovem omrežju. Kar kličeš v mobitelovo omrežje pa doplačaš.
tole sem jaz hotela vzeti,ker imamo vsi doma simobil in nekaj frendov...vendar ima ravnoi fant mobitel in noče vstran od mobitela...in ravno zato se mi ne splača met tega paketa ker ravno njega bi klicala največ...mah...joooj....
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Hej,
ampak pri mobitelu si pa sedaj lahko zrihtaš družinsko navezo, pa maš potem samo en račun, ful fajn, pa kar pustim, da mi mami plača
ful je fajn, ker je med nami 0 Evrov klici, pa tudi sms in mms, no sej ne da bi tok sms in mms pošiljala mami, ampak kličem jo pa kar, pa fajn pride, sicer bi bilo fajn če bi to lako še med frendi
ampak pri mobitelu si pa sedaj lahko zrihtaš družinsko navezo, pa maš potem samo en račun, ful fajn, pa kar pustim, da mi mami plača
ful je fajn, ker je med nami 0 Evrov klici, pa tudi sms in mms, no sej ne da bi tok sms in mms pošiljala mami, ampak kličem jo pa kar, pa fajn pride, sicer bi bilo fajn če bi to lako še med frendi
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Kul, družina zastonj. Kaj pa za druge klicat?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov