simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Jest sm pa šele zdej ugotovila, da orto smart navadnega ni več..in mal preračunavam in ugotavlam, da se mi, pa se mi ne splača..tko, da morm premislt.
Ja je pa 10 Eur za plačat, sam se ti pa to pomoje zlo zlo hitr povrne. Ker je res ful ugodno..
Ja je pa 10 Eur za plačat, sam se ti pa to pomoje zlo zlo hitr povrne. Ker je res ful ugodno..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Mju napisal/-a:v SGBŠ morem klicat na stacionarnega in to dopoldan, torej ni druge možnosti kot z mobitela...
ok, zdej mi pa res lepo prosim razloži zakaj ni druge možnosti kot iz mobitela?? a simobil pa nima opcije klicanja na stacionarnega al kaj?:lach: no no, gluposti pa tud ni treba govort sorry samo tega pa res ne razumem
aja, in preden bo kdo prbil, da zato ker je ma mobitel cenejše pogovore na stacionarnega.. kulk sm js gledla, je tako:
mobitel V 0,22€ N 0,09€
simobil V 0,10€ N 0,10€
(V=višja tarifa (m: 7-19, s: 7.30-19.30), N= nižja tarifa (m: 19-7, s: 19.30-7.30).. paketa itak & orto u nulo
blue eye orto smart je še za obstoječe naročnike.. če lahko ta paket tud podaljšaš pa nevem.. vrjetno maš orto smart dokler ti ne poteče če pa neveš kaj se ti splača, pa al sama poglej par naključnih računov, al pa pejd na simobil.. ti bojo oni pogledali recimo zadnje račune pa sešteli in svetovali, če se ti splača zamenjat v orto u nulo al ne
aja, pa ta paket ni več samo do 27 leta, ampak do kdaj.. 31?
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
keya napisal/-a:Mju napisal/-a:v SGBŠ morem klicat na stacionarnega in to dopoldan, torej ni druge možnosti kot z mobitela...
ok, zdej mi pa res lepo prosim razloži zakaj ni druge možnosti kot iz mobitela?? a simobil pa nima opcije klicanja na stacionarnega al kaj?:lach: no no, gluposti pa tud ni treba govort sorry samo tega pa res ne razumem
o tem, kater je cenejši, sem js že zaključila, odgovorila sem kr.eni, zakaj imam tako visok račun. ker pač morem klicat na stacionarnega, mobitel sem mislila kot mobilni telefon, ne kot simobil al pa mobitel. narobe sem se izrazla no...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
keya napisal/-a:orto smart je še za obstoječe naročnike.. če lahko ta paket tud podaljšaš pa nevem.. vrjetno maš orto smart dokler ti ne poteče če pa neveš kaj se ti splača, pa al sama poglej par naključnih računov, al pa pejd na simobil.. ti bojo oni pogledali recimo zadnje račune pa sešteli in svetovali, če se ti splača zamenjat v orto u nulo al ne
aja, pa ta paket ni več samo do 27 leta, ampak do kdaj.. 31?
orto smart lah zamenaš na u nulo kadarkoli, sam 10 eur morš plačat.
lahko ga maš do 31 leta
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Tale Orto u nulo se mi zdi mal preveč idealen, da bi blo res. Joj, naj mi en pove, kje je varka. Ker jz zdej plačujem na Orto Smart okrog 35€ (ma mi je ful velik, samo je res, da ful velik uporablam telefon), tm bi pa pol plačevala ne vem kolk 20€? Samo pr men je problem, ker največ računa nabijem ravn s klici na Mobitel, razn, če bi se pol odločila, da bi pošiljala samo smse unim na Mobitel. Kaj vi mislte?
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
No, js sem si glihkar zrihtala tale orto u nulo. Smotan mi je sam, da nikjer ne morm prevert kok sem že porabila, ampak sem si ponastavla števce sms-ou in kliceu, tko da zdej bo šlo. Tistih 10 € za prenos se pa verjetno plača pri prvi položnici, ane?
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Pomoje da je najboljš, da si naslednji mesec stestiram kolk dejansko kličem na Simobil in kolk smsov pošljem v enem mescu. Ker jih pomoje okrog 500 Samo zdej ne vem, če se mi bolj splača met Orto Smart in manjšo naročnino (samo z opcijo Mobilni me pride ravn okrog 10€) al met tole. Joj
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov