simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
prejšnji teden sem šla preračunavat, kaj se mi bolj izplača. čist tko, čas sem imela in zanimal me je, če so govorice, ki se širijo po forumu, resnične
spet sem se prepričala, da se mi velik bolj splača ostat pri mobitelu. kot prvo zarad cene, men pride simobil dost dražje (računano na cel mesec). glede omrežja so mi vsi, s katerimi sm govoerila in so mel kdaj simobil, rekl, da je slabše pokrito kot mobitel. pa še vsi paketi in storitve so mi mobitelovi bolj všeč in uporabnejši.
+ to, da ma 90% folka, s katerim se največ pogovarjam, mobitel, že zato je to boljš.
tako da, zdej lahko spet mirmo spim, ker brez slabe vesti ostajam pri mobitelu
spet sem se prepričala, da se mi velik bolj splača ostat pri mobitelu. kot prvo zarad cene, men pride simobil dost dražje (računano na cel mesec). glede omrežja so mi vsi, s katerimi sm govoerila in so mel kdaj simobil, rekl, da je slabše pokrito kot mobitel. pa še vsi paketi in storitve so mi mobitelovi bolj všeč in uporabnejši.
+ to, da ma 90% folka, s katerim se največ pogovarjam, mobitel, že zato je to boljš.
tako da, zdej lahko spet mirmo spim, ker brez slabe vesti ostajam pri mobitelu
- grr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
jst sm pri simobilu in nimam nikakršnih težav pa kr velik hodim po sloveniji:)
Je pa res da so baje nekje območja kjer je signal slab...
Sama pa res nimam težav. Sem pa pri simobilu zato ker je cenovno veliko ugodnejši kot mobitel!
Zdej bomo vsi kmal na simobilu bom še opcijo mobilni dala izklopit in bo čist zastonj...
Razmišljam pa tudi o novem paketu U NULO, kjer lahko za 10€ neomejeno pišem in kličem...Samo še nisem prebrala pogojev
Mobitel je bedn, dokler ni blo simobila je izkoriščal s pasjimi cenami!! K njenmu nikol več, že zarad odnosa! So trl konkurenco, kradl ljudem in da sploh raj ne nadaljujem...
Je pa res da so baje nekje območja kjer je signal slab...
Sama pa res nimam težav. Sem pa pri simobilu zato ker je cenovno veliko ugodnejši kot mobitel!
Zdej bomo vsi kmal na simobilu bom še opcijo mobilni dala izklopit in bo čist zastonj...
Razmišljam pa tudi o novem paketu U NULO, kjer lahko za 10€ neomejeno pišem in kličem...Samo še nisem prebrala pogojev
Mobitel je bedn, dokler ni blo simobila je izkoriščal s pasjimi cenami!! K njenmu nikol več, že zarad odnosa! So trl konkurenco, kradl ljudem in da sploh raj ne nadaljujem...
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Mju napisal/-a:spet sem se prepričala, da se mi velik bolj splača ostat pri mobitelu. kot prvo zarad cene, men pride simobil dost dražje (računano na cel mesec).
Ni mi čisto jasno, zakaj eni pravijo da je Mobitel cenejši, drugi simobil. Mju, ti si očitno preračunavala. Kaj misliš s tem "računano na cel mesec"?
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Pazljiv je treba biti čisto pri vseh računih..tud v trgovini (sem se spraševala zakaj je zala life stala 1,2 Eur, pol pa le pogledam račun, da neki ni ok..)..konec OF
Sam tale orto u nulo se mi zdi pa fajn..je kera kej bolj podrobno gledala, je kje kakšen drobni tisk?
Sam tale orto u nulo se mi zdi pa fajn..je kera kej bolj podrobno gledala, je kje kakšen drobni tisk?
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja, res sam če kličeš v Simobil pa dost smsjev napišeš.
Men se trenutno pomoje najbolj splača na OrtoSmartu ostat, ker dejansko porabm tolk, kot kličem in to je pod 15 € na mesc.
Če bi vzela ta paket V nulo, bi mi pomoje poleg 10 € naročnine kar neki evrčkov naneslo še klicanje v mobitelovo omrežje (fotr pa mat, ena prijateljica, pa še občasno kam pokličeš in se nabere...) in pol se mi niti ne splača menjat.
Men se trenutno pomoje najbolj splača na OrtoSmartu ostat, ker dejansko porabm tolk, kot kličem in to je pod 15 € na mesc.
Če bi vzela ta paket V nulo, bi mi pomoje poleg 10 € naročnine kar neki evrčkov naneslo še klicanje v mobitelovo omrežje (fotr pa mat, ena prijateljica, pa še občasno kam pokličeš in se nabere...) in pol se mi niti ne splača menjat.
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Tole varčevanje za vsak cent je prav dolgočasno. Zanimivo, da ljudje skoraj nikoli ne zamenjajo banke, ker se jim ne da ukvarjati s tem (in tukaj lahko prihraniš več denarja kot pri mobitelih).
Ne rečem da je smotrno metati denar skozi okno, daleč od tega. Je pa skoraj sigurno res, da lahko čas vložen v takšna mikrovarčevanja, porabim za malce večje zneske.
Ne rečem da je smotrno metati denar skozi okno, daleč od tega. Je pa skoraj sigurno res, da lahko čas vložen v takšna mikrovarčevanja, porabim za malce večje zneske.
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ja, čisto tehten argument.
Po drugi strani pa pri takem marketingu (in vedno novih ponudbah), kot ga imajo telekomunikacije, je malo verjetno, da ljudje ne bi preračunavali, kaj je bolj ugodno.
Po drugi strani pa pri takem marketingu (in vedno novih ponudbah), kot ga imajo telekomunikacije, je malo verjetno, da ljudje ne bi preračunavali, kaj je bolj ugodno.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov