simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 17. Okt. 2007 11:00

Js sem spet pri računu zraven dobila zaračunana komercialna sporočila. Klicala sem na Simobil in jim lepo razložila, da se nisem nikamor naročila da mi pošiljajo mms-e (so pa te mms-i ki jih dobivam kao reklama simobila), in da tega ne mislim več plačevat. Ženska na drugi strani mi je odgovorila, da sem se 100% naročila, in da bom pač mogla plačat. :roll: Kaj narest zdej? Js jih mam res že pouhn ku*ac in jim tega res NE mislim plačevati.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 22. Okt. 2007 12:26

*hox* napisal/-a:Js sem spet pri računu zraven dobila zaračunana komercialna sporočila. Klicala sem na Simobil in jim lepo razložila, da se nisem nikamor naročila da mi pošiljajo mms-e (so pa te mms-i ki jih dobivam kao reklama simobila), in da tega ne mislim več plačevat. Ženska na drugi strani mi je odgovorila, da sem se 100% naročila, in da bom pač mogla plačat. :roll: Kaj narest zdej? Js jih mam res že pouhn ku*ac in jim tega res NE mislim plačevati.

Ma tole je pa res bedno. Naj ti povedo kdaj si se naročila in kako. Saj morajo imeti neke podatke, drugače ti ne morajo zaračunavati. Jaz bi jim še naprej težila, pa pejt osebno tja, je po moje boljš.
purple6
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 10. 2007
Kraj: .....

Neprebrana objavaNapisal/-a purple6 » 25. Okt. 2007 14:16

...
Zadnjič spremenil purple6, dne 29. Okt. 2007 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 27. Okt. 2007 13:56

tracie napisal/-a:Jaz sem vzela itak zavarovanje. Nič težkega, greš v en mobitelov center, podipišeš in voila.

Mobitel se je letošnjo jesen res lepo izkazal, tole zavarovanje, potem 1 giga podatkov zastonj (osebno jih veliko porabim, ko gledam youtube), zadnja WTF akcija je pa tudi super, sploh ker bom dobila ipod ceneje, kot v trgovini.

Tole z 1 giga podatkov zastonj je res super. Jih nisem sicer niti približno porabila ta mesec, ker sem bolj ali manj čekirala samo maile pa kako malenkost na netu.
Kolk ste pa kaj ostali izkoristili ta giga zastonj?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 27. Okt. 2007 15:07

purple6 napisal/-a:moja izbira je mobitel,sm bila na si mobilu in imam slabe izkušnje,imela sem naročnino in sm imela par problemov in ni nihče pomagal niti p od prijaznosti in vljudnosti od njih.mobitel pa me je presenetil,zaenkrat ostajam pri njih.

Mene pa ravno kontra - Simobilu ostajam zvesta že veliko let in me še niso razočarali. Imam naročniško razmerje, pa tudi kolikor spremljam cene mobilnih telefonov, so le-ti pri Simobilu opazno cenejši kot pri Mobitelu.
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 28. Okt. 2007 14:05

Evo, mesec gre k koncu in na porabi mi prikaže 600 mega prenosa podatkov. Se bo treba bolj potrudit drug mesec in vsak dan na faks vzet prenosnik seboj :)
Eileen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Eileen » 30. Okt. 2007 17:00

Nikoli ne bi prestopla na Simobil. Za noben denar. Ne vem zakaj, a Simobil me s svojimi akcijami preprosto ne gane. In ko mi kdo pove svoje številko in če ima številko od Simobila...kar živčna ratam. :evil: In s tem, ko so pred kratkim pri Mobitelu uvedli večerne in vikend pogovore in 1 GB podatkov zastonj, so me še bolj pridobili na svojo stran. Mobitel je zakon. :D
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 31. Okt. 2007 9:05

Eileen napisal/-a:Nikoli ne bi prestopla na Simobil. Za noben denar. Ne vem zakaj, a Simobil me s svojimi akcijami preprosto ne gane. In ko mi kdo pove svoje številko in če ima številko od Simobila...kar živčna ratam. :evil: In s tem, ko so pred kratkim pri Mobitelu uvedli večerne in vikend pogovore in 1 GB podatkov zastonj, so me še bolj pridobili na svojo stran. Mobitel je zakon. :D

:lach: js tud ostajam kr lepo pr mobitelu
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
latinochiqui
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007
Kraj: ok. lj

Neprebrana objavaNapisal/-a latinochiqui » 24. Nov. 2007 17:30

Jst sm že skoz pri mobitelu... ampak počas jih mam dost! Skor nč ne telefonarm, pa mam zmer ogromn račun!! Ni čudn, če majo pa tko visoke tarife!!! In zdej resno razmišljam, da bi šla k simobilu.. Zdej mi pa prosm povejte.. Mislite, da je bolš? (tud glede na to, da jih je vse več na simobilu.. in ko nekoga kličeš, ki ima npr.041 in je vseeno pri simobilu, se ti lepo viša račun..ne da bi vedel...) Res prosim za mnenje... hvala
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mgerdevi » 24. Nov. 2007 18:12

tudi js mam na mobitelu...
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objavaNapisal/-a tinca987 » 24. Nov. 2007 20:22

sm bla na mobitelu pa sm se prestavla na simobil :gut: ne vem ampak js plačujem pol manj..tak da sm ful zadovolna
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a stalky » 25. Nov. 2007 20:04

jaz na mobitelu
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 25. Nov. 2007 20:25

simobil in je ql :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
lamarka26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lamarka26 » 28. Nov. 2007 21:00

simobil me enostavno ne more prepricati... Mobitel je mobitel ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Nov. 2007 21:34

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov