simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Avg. 2007 21:00

Ja, sej vem, sam če se že namenm kam it, v kakšno restavracijo al pa kej, mam pol tud denar s sabo in tko kot ti, ne rabim monete. To sm hotla povedat :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Avg. 2007 21:02

ah jagoda, sej sm že rekla.folk se stalno že vsaja (v tem primeru je bilo to že tadrugič), čeprav nima blage veze o tem.isto je blo pametovanje pri moneti, isto je zdaj.
simobil je pač bistveno in občutno cenejši in če imaš več stikov kateri uporabljajo simobil se definitivno splača!
kar se tiče pa monete sm pa že povedala.tud jst sm nekoč mela moneto, pa je šlo preveč preveč denarja za bedarije.poleg tega je pa moneta in sploh planet (krneki) preslab argument da bi prešaltala na mobitel.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Avg. 2007 21:07

Ma ja, mi, ki smo probali oba operaterja, že lahk damo eno realno oceno, en, ki pa trmasto iz principa vztraja pr Mobitelu, pa pač nabija eno in isto brez kakršnekoli realne podlage za to.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Avg. 2007 21:13

ja sej, smilijo se mi ljudje ki so tako ozkugledi, da mobitelu plačujejo cela pemoženja po nepotrebnem.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Avg. 2007 22:01

Ne, sj če maš folk okol sebe, k ma mobitel, se vrjetn mobitel bl splača, ne vem kolk majo na minuto med sabo, ampak če pa kličeš na simobil in stacionarne, so pa cene fejst zasoljene no. In v tem primeru je simobil res velik boljši in cenejši.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 31. Avg. 2007 22:14

Kdo pa še uporablja Planet/Live!, ko pa danes že 3/4 telefonov podpira EDGE in lahko brskaš po spletu v pravem pomenu besede.... :P
Počasi bo tudi mobitel mogu kej ukrent glede cen, kr drgač bodo propadli...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Avg. 2007 22:24

To maš prou ja. Jst sm na Live itak sam tok, da grem pogledat predigre in si jih nastavm pa je to to.
In ja, mobitel gre za moje pojme sam navzdol še ... sploh če gledamo na to, kok ponavljajo glede akcij za simobilom.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Avg. 2007 22:30

jst pa e uporablam livea, ker ne rabm..razn za kšno kino vstopnco, drugač pa vse prek tapravga neta.
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 02. Sep. 2007 14:49

mene pa zanima (nisem našla na strani) : za kolko časa se sklene paket pri simobilu (smart III)? in je kakšen limit koliko moreš na mesec prabit?

ker mam zdaj itak paket pri mobitelu in full malo kličem, pa tud sms nena dosti pošiljam ampak imam kljub temu 20-25 evrov na mesec. in bi full menjala, ampak mam pa še do maja vezavo pri mobitelu. se mi splača it k simobilu? (zaradi novega telefona) še naprej bi pa plačevala pri mobitelu dokler mi ne poteče.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 02. Sep. 2007 15:38

Mislm, da je pr Simobilu vsak paket za dobo dveh let. Mal poglej cenik tega Smart III, preden se odločiš, ker ne vem, če majo tud tko ugodno kot Orto Smart in Smart I.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 02. Sep. 2007 16:37

Mimi_M napisal/-a:Ma ja, mi, ki smo probali oba operaterja, že lahk damo eno realno oceno, en, ki pa trmasto iz principa vztraja pr Mobitelu, pa pač nabija eno in isto brez kakršnekoli realne podlage za to.

Se popolnoma strinjam s tem. Sama sem bedasto vztrajala na mobitelu 6 let, vendar me je pol končno srečala pamet.
Uporabniški avatar
tracie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tracie » 02. Sep. 2007 16:54

Jst pa čisto razumem zakaj ljudje raje malo več plačajo in so na Mobitelu. Prravzaprav mi je čisto vseeno kaj ima kdo. Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil. In na mobitelu ostajam iz istega razloga, kot je ta da raje odštejem 200€ za originalne superge, kot 20€ za ponaredek z bosanske tržnice. Ko ste že tako proti "ostajanju nekje za vsako ceno", Izimobil je najcenejši predplačniški paket, zakaj bi kdo potem sploh še imel Halo? :roll:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 02. Sep. 2007 17:13

Jst pa ful rada pridem prebrat tole temo. Mi je prav smešn že, ker drug drugega prepričujete kdo je boljši in cenejši. Pa ej folk, a je važn? Sej mamo vsi cenike ponudb obeh operaterjev? Se bo že vsak za sebe odloču kirmu bo plačeval. Ne vem zakaj je potrebnih tuk enih praznih besed???
Uporabniški avatar
shiva*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a shiva* » 02. Sep. 2007 17:39

tracie napisal/-a:Jst pa čisto razumem zakaj ljudje raje malo več plačajo in so na Mobitelu. Prravzaprav mi je čisto vseeno kaj ima kdo. Vem samo, da ima mobitel veliko več stila, kot simobil. In na mobitelu ostajam iz istega razloga, kot je ta da raje odštejem 200€ za originalne superge, kot 20€ za ponaredek z bosanske tržnice. Ko ste že tako proti "ostajanju nekje za vsako ceno", Izimobil je najcenejši predplačniški paket, zakaj bi kdo potem sploh še imel Halo? :roll:

:eek: :eek: kaj pa ti hočeš povedat???

saj mobitele mata oba enake. in kakšen stil ima mobitel, ki ga simobil nima? glede znamk oblačil se vidi v kakovosti. če ti pa jaz svoj mobi pokažem pa ne boš mogla rečt al je mobitel ali simobil.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 02. Sep. 2007 18:35

jaz pa ne vem, zakaj bi za popolnoma iste storitve, ki jih koristim pri enem ali drugem operaterju, plačevala enemu več kot drugemu...

That's it pri meni, me ne zanima ne stil, ne ime, o kaki originalnosti se mi pa sploh ne zdi vredno izgubljati besed, ker mi je to tukaj čist brezpredmetno.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov