simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 30. Avg. 2007 9:57

A mogoče kdo ve, kaj pri simobilu štejejo za "komercialna sporočila". Še vedno mi ne gre v glavo, ker je bilo tega na eni položnici za ene 6 €, potem pa nikoli več nič na nobeni položnici.. :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Avg. 2007 10:19

OMG komercialna sporočila, ko jst to besedo preberem/slišim mi gredo kar dlake pokonc.To so sporočila ki ti jih pošiljajo kr ne efirme, kšne slikce, reklame, žurnal scebna in to.Dostkrat ej pa to čist en navaden prikrit spam, kjer sploh nč ne dobiš, zračunajo ti pa vseen hudiča!jst ene tri mesce nazaj nism dobila niti enga sporočila pa so mi zračunal 8 evrov :roll: in se je mat drla na vse možne, tko da od takrat naprej je sicer mir, ampak vseeno vsak račun prečikiram.Oni drgač nimajo pravice teh bedarij nam obračunat dokler ti tega nisi naročil.najboljš da se obrneš na operaterja i se fejst pizdiš v telefon, med drugim ne pozabi omenit da boš takoj dala cajtng glede na to da maš npr. fanta ki dela tam.in pazi, KER NČ NE GRE Z LEPA!to je treba vse zgrda narest!
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 30. Avg. 2007 10:26

^^ Uuu hvala! Če še kdaj to pride... Ma ne plačam jim niti tolarja za ta sporočila. :evil: Je pa čudno ja, ker ne dobivam nobenih takih sporočil, niti se na nič nisem naročila. :roll:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Avg. 2007 10:28

ja sej pravm, oni tok kr neki zaračunavajo brez kakršnekoli podlage al pa da kej dobiš.ampak res če dobiš, samo po mizi usekat!
Uporabniški avatar
artie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a artie » 31. Avg. 2007 11:51

Tryanna napisal/-a:No ja pozabla sem na še en plus mobitela, to je planet, ki je res dost boljše zasnovan od livea. In glede na to, da bo uporaba planeta zdaj končno zastonj je to definitivno še ena stvar, poleg monete... ko bi le bil še youtube zastonj na telefonu

Točno to. Pa še nove vsebine bodo dodali na Planetu.
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 31. Avg. 2007 12:19

Fenica Simobila! Zdaj plačujem cca. 15 EUR na mesec, pr Mobitelu me je pa na mesec vsaj nekje 70 EUR pršlo... :?
Je pa res, da sem dokaj nezahteven uporabnik in mi je glavno klicanje, SMS ter MMS, drugega pa ne uporabljam. :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 31. Avg. 2007 12:58

js cakam na to, da bo mel simobil ze tolko uporabnikov, da bodo primorani na mobitelu drasticno znizat cene...
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 31. Avg. 2007 15:35

Men so tudi pri mobitelu zaračunavali kr neka sporočila in se mi je zamerlo da sem rabla 3 mesce, da so mi to uredili (račun pa vsa ta čas večji). Potrebno je blo veliko moje vztrajnosti, ko sem čakala na zvezo in vsakič nek nov izgovor. :evil:

No potem sem mela še preko mame mobitel in ni blo nikdar nobenih popustov, ker je upokojenka. Ko sem šla izklopit številko mobitela sem 5x letala na mobitelov center, čeprav sem mela pisno potrdilo od mame da naj izklopijo številko. (ona je bila ravno takrat bolna)

No pol so pa pršli boljši časi za moj mobitel ko sem priklopla na Simobil. :)
Račun se je zmanjšal za 25-30 evrov, pogovori so se pa drastično povečjali.

Na mobitel več nikoli s takšnim njihovim obnašanjem. :evil:
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 31. Avg. 2007 18:58

le@ napisal/-a:Fenica Simobila! Zdaj plačujem cca. 15 EUR na mesec, pr Mobitelu me je pa na mesec vsaj nekje 70 EUR pršlo... :?

Tole je pa popolni nesmisel. Če povzamem tole tvojo trditev, hočeš povedat da so pogovori pri mobitelu več kot šestkrat dražji, kot pri simobilu? :lol: Dajte vsaj malo kritične presoje uporabljat no...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 31. Avg. 2007 19:31

Tryanna napisal/-a:
le@ napisal/-a:Fenica Simobila! Zdaj plačujem cca. 15 EUR na mesec, pr Mobitelu me je pa na mesec vsaj nekje 70 EUR pršlo... :?

Tole je pa popolni nesmisel. Če povzamem tole tvojo trditev, hočeš povedat da so pogovori pri mobitelu več kot šestkrat dražji, kot pri simobilu? :lol: Dajte vsaj malo kritične presoje uporabljat no...

Ja drgač se res pozna..zdj njene situacije ne poznam, je pa čist možn da je tok razlike..k majo res cenejš :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 31. Avg. 2007 20:20

sem na Simobilu, tko kot cela družina. Sam mi že počas presedajo. Zadnih 14 dni imamo skor vsak dan hrvaški signal (smo dokaj blizu meje) al pa enostavno nimamo signala. In je fotr en dan gor klicau in jih napizdu, da kaj se tole dogaja. In je rekla, da dans so mel pa res en 15minutni izpad...upsie... Lajk...15minut? Misliš zadjih 14 dni po par ur zjutraj in zvečer... :roll:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Avg. 2007 20:40

Tryanna napisal/-a:

ej, pa halo, a lahko že enkrat nehaš kokodakat brez prave podlage?
Nisi slišala za simobilov Ortosmart paket, kjer je minuta pogovora v simobilovo omrežje 5 sit?pa ene pol leta je bilo med vikendi celo zastonj. (moji znanci in kolegi imajo vsi simobil+cela družina)
in ja, sm že jst prej omenila, da sem prešla iz mobitelovih 15.000 -20.000 vrednih položnic, na dobre tri-štiri jurje (bivših sit).a govorim trikrat več kot prej :wink: sprijazni se, cene so smešno nizke :wink:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Avg. 2007 20:50

Tryanna napisal/-a:

Je čist možno; sem videla tudi sama, najbolj se sitak splača ta varianta, da se za prestop k Simobilu odloči več frendov naenkrat ali recimo par, ker drugače je cena pogovorov še vedno približno ista kot pri Mobitelu;
če pa gre več ljudi, s katerimi ful govoriš, na S., je pa cena pogovorov tistih 5 sit, tolk so tud sms-ji, tko da se račun res ful zmanjša. :wink:
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 31. Avg. 2007 20:53

Jah ja, to govorimo že skor na pol straneh v tej temi, pa nekateri še zdj ne dojamejo, da se simobil splača, sploh če maš okol sebe same take, k uporabljajo simobil. Sm opazla, da majo tud forumašice, k jih jst poznam, več al manj simobil :P
Pač je cenejš kokr pa mobitel pa konc debate, noben me ne bo prepriču v nasprotno. Na mesec mam okol 50€ porabe in ja, govorim ogromno, po uro, dve na dan vsak dan. Kličem tud na mobitelovo omrežje, na stacionarnega ... pr mobitelu bi mela dvakrat al pa trikrat večjo položnco, kokr jo mam pa tle.
Od simobila ne odstopm pa pika :D
Monete tk al tk ne bi uporabljala, ker je to za moje pojme samo afnanje in nč druzga ... če hočem, lh s kartico plačam, ne pa z mobitelom, tk da mi to ne pomaga kej preveč. Tud simobilovci lahko kej prek neta že plačamo z mobitelom, če smo že pr tem. Pa tud Live ni tko slab, kokr eni pravte.
Sicer pa briga me, vsak itak sam plača in bo posledično itak vsak zase odloču, pr kerem bo, sam noben mi pa ne bo govoru, da je simobil ne vem kako drag, če pa ni.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 31. Avg. 2007 20:56

S kartico lahk plačaš, če maš tud kej gor, Moneta pa mislim, da se ti obračuna sam 1x mesečno pri računu porabe, ane? Torej je kot en kredit...
No, kjub temu je jaz ne potrebujem.

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]