simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
McLarnovc napisal/-a:delusional napisal/-a:jst mam orto v nulo šele od letos. pa ne vem kako to da sem že skurla. pomojem nisem. sej nimajo nobenega števca da bi vedu kolko si porabu. in ni to da maš vsak mesec 1000 minut in 1000 sms!!!
Kaj ti se sam delaš neumno al dejansko si?
Itak, da majo števc in oni točno vejo koga in kdaj ti kličeš in kolko cajta se z njim pogovarjaš in komu pošiljaš sms-e in kdo jih tebi. Lahko pa tudi odkrijejo lokacijo, kje se tvoj telefon nahaja.
In ja, vsak mesec maš 1000min in 1000sms-ov na novo.
Enkrat poglej račun, kjer dobiš položnico še z druge strani, kjer imaš točno napisano komu si poslala sms, koga klical...
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
McLarnovc napisal/-a:
to ni možno. vidim da se morem jaz res poznimat, zakaj mi kar naenkrat vse zaračunavajo.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
100 % je res, da je vsak mesec na novo. Pozanimaj se, mogoče je prišlo do kake napake, če res nisi tok porabila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
delusional napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:
to ni možno. vidim da se morem jaz res poznimat, zakaj mi kar naenkrat vse zaračunavajo.
Je možno. Vsak mesec se stanje sms-ov in minut resetira na 1000. Je pa res, da se ti neporabljeni sms-i in minute ne prenašajo v naslednji mesec.
Sej pa če pogledaš z druge strani, simobil si sploh ne more privoščit, da bi bilo skupno 1000smsov in 1000min, potem pa bi vse zaračunavali. S tem bi sami sebe zaklali, ker bi vsa folk, takoj ko bi pogruntali ta orto nateg, šel h konkurenci. Ki pa je itak tako ali pa drugače nadmočna(mobitel)...
Sicer pa, da porabiš vse zakupljene količine.....no ja....jaz bi se resno zamislil nad sabo, če res nimam druzga dela kot se pogovarjat po telefonu oz. če je to edini point lajfa...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
McLarnovc napisal/-a:Ki pa je itak tako ali pa drugače nadmočna(mobitel)...
Se ne strinjam najbolj s tem in vsemi ostalimi posti, napisanimi v smislu, da simobil ne bo dohitel mobitela in da mu sploh ni prava konkurenca, saj je mobitel bil tisti, ki je kar nekaj časa posloval v minusu zato, ker jim je simobil speljal preveč stran in sedaj sta skoraj enakovredna že
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
McLarnovc - Cosmofrik
Ti moraš pa vedno nekaj kontrirat ostalim a? Si tudi drugače v življenju tako konfliktna oseba kot tule na forumi?
Dejstvo je, da je Mobitel imel v prvi četrtini letošnjega leta 58% tržni delež, Simobil pa nekaj več kot 28% delež slovenskega tržišča. Ergo je o izenačenosti tukaj brezpredmetno razpravljati. Če pa ti 30% razliko vidiš kot izenačenost, pa tudi prav...
Dejstvo je, da je Mobitel imel v prvi četrtini letošnjega leta 58% tržni delež, Simobil pa nekaj več kot 28% delež slovenskega tržišča. Ergo je o izenačenosti tukaj brezpredmetno razpravljati. Če pa ti 30% razliko vidiš kot izenačenost, pa tudi prav...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tamarra* - Cosmofrik
^^ Ne, ampak če se govori o nečem, kar ne drži, bom vedno povedala svoje mnenje, to pa ne pomeni, da sem konfliktna.
Sicer pa me ta statistika in podobno prav malo boli, nikoli nisem gledala statistike na internetu - marsikaj je drugače, če ti vidiš stvar na internetu, ali pa če izveš iz prve roke, kako je
Sicer pa me ta statistika in podobno prav malo boli, nikoli nisem gledala statistike na internetu - marsikaj je drugače, če ti vidiš stvar na internetu, ali pa če izveš iz prve roke, kako je
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
pomoje pa mobitel še vedno prevladuje.. lahko da ma ful mladih simobil, sam itak simobil se splača met do 30. leta.. starejši pa majo očitno raje mobitel, že zto kr so tam od vsega začetka.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Tamarra* - Cosmofrik
Se splača met tudi, ko si čez 30, če veliko kličeš - recimo ti paketi ZAME, so meni ful fajn. Moj ata je tudi vedno podpiral samo mobitel, pol pa so prišli tile fajn paketi ven, številka lahko ostane mobitelova in zakaj ne bi šel na simobil, se mu bolj splača. Je pa fora, ker so par let nazaj vsi bili na mobitelu, pol so šli na simobil in si pustili staro številko, zato ti vbistvu niti ne moreš vedet, kdo je mobitelov in kdo simobilov uporabnik..
-
McLarnovc - Cosmofrik
Tamarra* napisal/-a:^^ Ne, ampak če se govori o nečem, kar ne drži, bom vedno povedala svoje mnenje, to pa ne pomeni, da sem konfliktna.
Daj ne nabijaj no...ker si prav smešna kako si ozkogledna.
Sej tud mac za 2000€ je boljši kot običen prenosnik za tako ceno, čeprav ima slednji za eno stopnjo boljšo opremo...ja, ITAK..
Zdej pa trdiš, da je Simobilov 28,3% tržni delež enak 58,0% deležu Mobitela. ITAK ja... Pa kje ti spiš da te ne ukradejo?
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
Tamarra* napisal/-a:Se splača met tudi, ko si čez 30, če veliko kličeš - recimo ti paketi ZAME, so meni ful fajn. Moj ata je tudi vedno podpiral samo mobitel, pol pa so prišli tile fajn paketi ven, številka lahko ostane mobitelova in zakaj ne bi šel na simobil, se mu bolj splača. Je pa fora, ker so par let nazaj vsi bili na mobitelu, pol so šli na simobil in si pustili staro številko, zato ti vbistvu niti ne moreš vedet, kdo je mobitelov in kdo simobilov uporabnik..
Paketi ZAME, so res fajn zadeva, če maš denar. Naročnina je nenormalno visoka, jz si ne predstavljam da bi si lahko privoščla naročnine po 30 € al celo 60 €.. Nikoli nism mela tko visokega računa tko da se mi ne splača. Za tiste k veliko kličejo mogoče se res splača, samo na dolgi rok je večja možnost da boš vse te "brezplačne" klice preplačal z naročnino.
No sej ista stvar je pr mobitelu (paket povezani).
-
Tamarra* - Cosmofrik
mclarnovc, pa kaj za hudiča tebe moti moje mnenje? Če lahko ti in vsi drugi povete svoje mnenje, pa lahko tudi jaz povem, kar vem, pa če ti misliš, da si pameten, pa bodi, ampak za mene ne
my_self, ja, sej sem rekla, za tiste ki veliko kličejo recimo moj ata kliče za okoli 150eur ali še več na mesec in se mu definitivno splača tak paket, dosti prišpara, tudi če prekorači ta limit, ki je dan.
my_self, ja, sej sem rekla, za tiste ki veliko kličejo recimo moj ata kliče za okoli 150eur ali še več na mesec in se mu definitivno splača tak paket, dosti prišpara, tudi če prekorači ta limit, ki je dan.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Tamarra* napisal/-a:mclarnovc, pa kaj za hudiča tebe moti moje mnenje? Če lahko ti in vsi drugi povete svoje mnenje, pa lahko tudi jaz povem, kar vem, pa če ti misliš, da si pameten, pa bodi, ampak za mene ne
Glej, navedel sem ti konkretne številke, ti pa nekaj zanikaš oz. boljše povedano nabijaš, ker bi po vsej sili rada imela na koncu prav. Ko ti nekdo drug navede argumente pa začneš z raznoraznim palamudenjem, takšnim, kot sem ga citiral tule gor. Revica...
-
Tamarra* - Cosmofrik
Ja pardon, ampak meni je več vredno to kar mi pove nekdo iz MOBITELA (mislim, zakaj bi se že lagal, če je to njegovo???), kot pa to kar piše na internetu. Konec koncev, kaj vse je recimo o Jacksonu pisalo v medijih, pa ne vem če je 1% res napisanega, če pa ti misliš da si pameten, ker prebereš članek, ki pač priča v dobro mobitela in verjameš, pol si pa za mene ti en velik revček. In je to za mene konec, ni več kaj za debatirat, ti pa bodi pameten (ampak si samo za sebe )
p.s.: in veliko užitkov še naprej v branju takih bedarij upam, da enkrat stopiš na realna tla, da ni vse tako, kot ti misliš da je (so te zgleda vzgajali, da imaš vedno vse prav, zato pa tudi zdaj tako pametnjačiš).
p.s.: in veliko užitkov še naprej v branju takih bedarij upam, da enkrat stopiš na realna tla, da ni vse tako, kot ti misliš da je (so te zgleda vzgajali, da imaš vedno vse prav, zato pa tudi zdaj tako pametnjačiš).
-
McLarnovc - Cosmofrik
Ahahahahahaha revica uboga. A sem ti stopil na žulj??
Tisto kar je tebi nekdo rekel ne velja nič, ker tisto je baba rekla-babačula-baba rekla-baba čula...in tako naprej.
Zanimivo, vedno ko je tako, se pojaviš ti in vedno imaš neke znance iz mobitela, ali pa take ki se spoznajo na računalnike, ki vsi vse tebi neki svetujejo, potem pa tule nabijaš, čeprav nimaš niti enega argumenta. Jaz sem ti navedel konkretne številke, ti pa si začela nabijat. Pojma nimaš..
Tisto kar je tebi nekdo rekel ne velja nič, ker tisto je baba rekla-babačula-baba rekla-baba čula...in tako naprej.
Zanimivo, vedno ko je tako, se pojaviš ti in vedno imaš neke znance iz mobitela, ali pa take ki se spoznajo na računalnike, ki vsi vse tebi neki svetujejo, potem pa tule nabijaš, čeprav nimaš niti enega argumenta. Jaz sem ti navedel konkretne številke, ti pa si začela nabijat. Pojma nimaš..
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov