simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
definitivno mobitel
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma ta simobil te samo najebe.... jaz sem mela orto v nulo.. in zdej sm porabla tistih 1000 sms in 1000 minut, in je tarifa 10 centov za klic znotraj omrežja in za vsak sms. super! dražje kot kje drugod! najprej da te navadijo da klicariš zastonj, pol pa taki računi da te kap. da ne govorimo kolk je tunjina pr njih draga!
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Od januarja mam orto u nulo.In mi je super, kr nekak pazim da ne prekoričim 1000sms pa minut, sicer so pa zdaj še mms-i zastonj.
Če pa prekoračiš, so tarife takšne, da te na rit hitijo.
Če pa prekoračiš, so tarife takšne, da te na rit hitijo.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
no ja, js sm pa res razočarana nad telefoni oz. nad cenami pr simobilu.. malo je takih k so pod 100 € in potem se ti še pokvarijo po 2 mescih (ne govorim samo iz lastnih izkušenj)
pr mobitelu so se mi tudi kvarli (pa nism nikoli ravnala grdo z njimi) sam tam majo vseeno malo boljše akcije (če maš tapravi paket)
čene pa tudi meni ni jasno kko lahko porabite 1000+ smsou/kliceu na mesec.. kaj ste po cele dneve na telefonu?
pr mobitelu so se mi tudi kvarli (pa nism nikoli ravnala grdo z njimi) sam tam majo vseeno malo boljše akcije (če maš tapravi paket)
čene pa tudi meni ni jasno kko lahko porabite 1000+ smsou/kliceu na mesec.. kaj ste po cele dneve na telefonu?
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
MilkyWay napisal/-a:Na Simobilu sem, ker je še najbolj poceni (glede na to, da imam veliko prijateljev na Simobilu), ampak njihovo delo, njihova profesionalnost... Kaj je že to?
Ne vem na kaj si točno mislila, ampak če si na zaposlene ne moreš pričakovat nobene profesionalnosti glede na to da zaposlujejo študente.
Zadnjič sm bla na Čopovi pa sm postavla vprašanje k sm ga obravnavala za res osnovno (verjetno bi dobila odgovor že na net, ampak že k sm bla v bližini sm zavila še na simobil) pa me je ženska (ki hodi na moj fax) samo debelo pogledala in vprašala sodelavko (ki mi ni delovala več v letih za bit študentka) ona pa je samo z očmi zavila in odgovorila.
Take službe res niso za študente ker se moreš entolko spoznat na vse, ker ljudje ne hodijo samo kupavt telefone, ampak tudi vprašat osnovna al celo bolj strokovna vprašanja.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Ravno to sem mislila (pa še kakšne probleme bi lahko naštevala). Res me zanima ali imajo, preden se zaposlijo, kakšne seminarje, kakšne uvajalce... Ker bi bili več kot zaželjeni, glede na to, da se delajo neka konkurenca Mobitelu.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js sm tudi mela to čast da sm naletela na enga študenta k je meu še manj pojma ku js pol na srečo je pršla enga druga ženska namesto njega, sam tista tudi ni bla neč boljša glede na to da je pozabla utipkat podatke (!!!) v računalnik (naje**** sm pa seveda js)
da ne govorim o tem da sm mogla čakat v 5kilometrski vrsti (folk je že skorej čaku zunej)
da ne govorim o tem da sm mogla čakat v 5kilometrski vrsti (folk je že skorej čaku zunej)
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst mam orto v nulo šele od letos. pa ne vem kako to da sem že skurla. pomojem nisem. sej nimajo nobenega števca da bi vedu kolko si porabu. in ni to da maš vsak mesec 1000 minut in 1000 sms!!!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
delusional napisal/-a:jst mam orto v nulo šele od letos. pa ne vem kako to da sem že skurla. pomojem nisem. sej nimajo nobenega števca da bi vedu kolko si porabu. in ni to da maš vsak mesec 1000 minut in 1000 sms!!!
Kaj ti se sam delaš neumno al dejansko si?
Itak, da majo števc in oni točno vejo koga in kdaj ti kličeš in kolko cajta se z njim pogovarjaš in komu pošiljaš sms-e in kdo jih tebi. Lahko pa tudi odkrijejo lokacijo, kje se tvoj telefon nahaja.
In ja, vsak mesec maš 1000min in 1000sms-ov na novo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Tamarra* napisal/-a:Ja meni tudi ni jasno, kako lahko 1000 sms-ov skuriš
Men tud ni.Jih je pa ena moja frendica enkrat v 8 dneh skurla.Kako pa ji je ratal nevem.:D
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov