simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Ja, jst sm 21. šla iz Mobitela na Simobil. Ampak so bile takoj komplikacije.. Zahtevo za prenos številke so mi 2x narobe izpolnilo, sem morala njihovo poslovalnico torej 3x obiskati. In sem rekla, da 1. obroka naročnine ne bom plačala.
Drgač pa ja, wiwiwiw, zakon je tale scena; Đabest wannabe.. Jst bom kr šla, ker dost v "tuja" omrežja kličem..
Aja, pa drugače kaj pomeni to, 100MB prenosa??
Drgač pa ja, wiwiwiw, zakon je tale scena; Đabest wannabe.. Jst bom kr šla, ker dost v "tuja" omrežja kličem..
Aja, pa drugače kaj pomeni to, 100MB prenosa??
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
*hox* napisal/-a:Hvala!
Ooo, zdej ima pa tut Simobil po tanovem pri Orto u nulo 100 MB prenosa, zastonj MMS-e, če pa plačuješ še dodatnih 5 € na mesec, imaš pa tut v druga omrežja 201 min.
Torej bi jaz, ki imam Orto v nulo (še ta stara verzija), morala it tja in zamenjati paket na novo verzijo (nekako tako )?
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js pa ne vem točno, ampak sem jih za okrog 6, 7 € pa nisem velik govorila. S teto se radi obesiva na telefon, pa ful hitro mine, tko da bom vzela še teh dodatnih 201 minutk. Aja, drugač ima pa Orto u nulo 1001 min in 1001 sms, zgleda da je zato še 201.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Haha, jez sm tudi dns menjala u Orto v nulo in dobila same super stvari:
- zastojn menjava paketa
- 201 minuta za dodatnih 5€
- pa še neka 2G prenosov za ne vem točno kolko časa, ker nism neke akcije skoristala, ki so mi jo ponujali
Mega! Pa še telefon lep sm kupla in dala celo 1€ . Zelo zadovoljna sm dns pršla vn s trgovine!
- zastojn menjava paketa
- 201 minuta za dodatnih 5€
- pa še neka 2G prenosov za ne vem točno kolko časa, ker nism neke akcije skoristala, ki so mi jo ponujali
Mega! Pa še telefon lep sm kupla in dala celo 1€ . Zelo zadovoljna sm dns pršla vn s trgovine!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov