simobil ali mobitel??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
Ja, meni je Mobitel super. Že pred Đabestom, ko je bil kao dražji mi je bil boljši. Jst mam mobitel zato, da kličem od povsod ne pa od tam kjer pač je omrežje...
Poleg tega je pa Mobitel internet res super - odličen prenos, dela pa tudi marsikje!
Da ne pozabim, ko pridem v Mobitelov center so vsi prijazni in pomagajo, kar pa za Simobilovce še nikoli nisem slišala... Pa sej ne plačujem zato, da se kregam.
Poleg tega je pa Mobitel internet res super - odličen prenos, dela pa tudi marsikje!
Da ne pozabim, ko pridem v Mobitelov center so vsi prijazni in pomagajo, kar pa za Simobilovce še nikoli nisem slišala... Pa sej ne plačujem zato, da se kregam.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
No, boš od mene slišala. RAvno zadnjič sm šla na Simobilov center v Kranj in vse, kar sm hotla vedt, so mi lepo prijazno povedal, tko kot vedno v vseh letih do zdj, odkar sm na Simobilu. Ravno tko po telefonu, kadar sm kej hotla vedt, so mi pomagal in so bli vedno prjazni.
Drugač pa ne vem no, men lovi povsod, kamor grem, pa je to lh podzemna garaža, kafič v kleti, hribi, rovte ... povsod pač, zato mi ni jasno, zakaj ene tok kritizirate omrežje
Drugač pa ne vem no, men lovi povsod, kamor grem, pa je to lh podzemna garaža, kafič v kleti, hribi, rovte ... povsod pač, zato mi ni jasno, zakaj ene tok kritizirate omrežje
-
grejpfrut - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Tud js sm na simobilu in bi se strinjala z Jagodko85.. Meni lovi povsod. In tud kadarkol grem na simobil, so vsi zelo prijazni in nimam slabih izkušenj z njimi.
Je pa res pomoje, da je včasih signal odvisen tud malo od telefona. Moja matka noče zamenjat več telefona, ker samo ta ki ga ima, lovi na šihtu. Je mela enga novga sonyja, pa ji ni nič lovilo. Ima sicer mobitel.
Jst nimam nobenih težav.. hvala bogu:)
Je pa res pomoje, da je včasih signal odvisen tud malo od telefona. Moja matka noče zamenjat več telefona, ker samo ta ki ga ima, lovi na šihtu. Je mela enga novga sonyja, pa ji ni nič lovilo. Ima sicer mobitel.
Jst nimam nobenih težav.. hvala bogu:)
"Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
SiMobil mi lovi povsod odlično, za razliko od Mobitela, ki je rad na veliko zafrkaval.
Mam pa precej slabe izkušnje z zaposlenimi na SiMobilu, sploh z operaterji, ki nimajo pojma o pojmu. Vem, da se od njih zahteva zelo širok spekter znanja in, da niso vsi za vse, a bi lahko usposabljali ene za eno, druge za drugo in jih za to tudi pošteno plačali, da bi bili motivirani delati tako, kot se sposobi. Skratka: velik minus za operaterje.
Mam pa precej slabe izkušnje z zaposlenimi na SiMobilu, sploh z operaterji, ki nimajo pojma o pojmu. Vem, da se od njih zahteva zelo širok spekter znanja in, da niso vsi za vse, a bi lahko usposabljali ene za eno, druge za drugo in jih za to tudi pošteno plačali, da bi bili motivirani delati tako, kot se sposobi. Skratka: velik minus za operaterje.
Imaš, da me vikaš!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ma signal je dost odvisen tud od samega telefona ne glede na to, al je star al ne. Jst se spomnim, ko sm imela eno motorolo, mi ni lovila v celi bajti ama baš ništa, ko sm pr istemu operaterju zamenjala mobi, je blo čist drgač.
In isto zdej mojmu ena nova Nokia ni lovila dobro po hiši, pol je pop*** in si kupu drug telefon, rabljen, ki lovi odlično - pri Simobilu, seveda.
In isto zdej mojmu ena nova Nokia ni lovila dobro po hiši, pol je pop*** in si kupu drug telefon, rabljen, ki lovi odlično - pri Simobilu, seveda.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Mju napisal/-a:js mam novo nokio, staro šele par mesecev, tako da ne vrjamem, da bi bil problem signala v mojmu telefončku
Ne gre za to, da bi nov telefon bolš lovil, star pa slabš...ker je jakost signala odvisna od sprejemnika, k ga ma telefon vgrajenga. Kolk bo telefon dobr lovil, ti pa SAR vrednost pove - višja je vrednost, bolš lovi .
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mislm da pošlješ poraba na 1919..
drgač mam pa jst isto skos odkar mam simobil,manjši razpon signala.Ko smo bli na Vršiču je usem ki so mel mobitel odlično lovil,z usemi črticami, jst pa moj pa mava različne telefone sva bla pa popolnoma brez signala oziroma "samo klic v sili" sva mela možnost poklicat
Pa tud na Veliki Planini je blo isto, pa tud tko nasploh, je simobil slabš pokrit.
drgač mam pa jst isto skos odkar mam simobil,manjši razpon signala.Ko smo bli na Vršiču je usem ki so mel mobitel odlično lovil,z usemi črticami, jst pa moj pa mava različne telefone sva bla pa popolnoma brez signala oziroma "samo klic v sili" sva mela možnost poklicat
Pa tud na Veliki Planini je blo isto, pa tud tko nasploh, je simobil slabš pokrit.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Na Mobitelovi strani piše, da se pošlje sms z vsebino "PORABA K" na 1919. Kaj un K pomeni, mi pa tud ni jasno.*hox* napisal/-a:*purple* napisal/-a:mislm da pošlješ poraba na 1919..
Napiše mi: Napaka v sistemu.
- linnka*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
*hox* napisal/-a:Kako se pri mobitelu pogleda stanje, če imaš naročnino? Ko grem v nastavitvah na "mobitel" in "mobi stanje" - neki tazga, sploh nič ne naredi.
Jst pogledam na Planetu - Moj mobitel - Monitor - Informativna mesečna poraba.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
!"#$%&
js bom popizdla s simobilom.. začetek decembra sm sklenila novo pogodbo (orto u nulo) in od takrat sta mi pršla dva računa po 50€ kar NI možno, kr nism poslala več ku 120 SMSou in mi piše tudi da sm klicala tuš mobil, js pa ne poznam nobenga k bi meu tušmobil (oz. tiste k kličem 100% nimajo).. mislim da bom šla kr nazaj na mobitel.. pa še večjo izbiro mobitelou majo (pr simobilu pa že 2 leti čakam (in morem še do avgusta) da lahko zamenjam telefon k mi ga niso upali niti v tretje popravit )
js bom popizdla s simobilom.. začetek decembra sm sklenila novo pogodbo (orto u nulo) in od takrat sta mi pršla dva računa po 50€ kar NI možno, kr nism poslala več ku 120 SMSou in mi piše tudi da sm klicala tuš mobil, js pa ne poznam nobenga k bi meu tušmobil (oz. tiste k kličem 100% nimajo).. mislim da bom šla kr nazaj na mobitel.. pa še večjo izbiro mobitelou majo (pr simobilu pa že 2 leti čakam (in morem še do avgusta) da lahko zamenjam telefon k mi ga niso upali niti v tretje popravit )
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov