Razbito steklo na HTC-ju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Laika - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2013
- Kraj: Maribor
Lep pozdrav vsem.
Imam HTC One X, ki mi je padel na tla, tako da je steklo popolnoma razpokano. Tako hudo je, da steklo pada v čisto majcenih drobcih ven in sem se že urezala nanj. Je normalno delujoč, touch deluje, le steklo je popolnoma uničeno, skoraj ni možno prebirati po telefonu. Ker ga nočem še bolj uničit, sem ga spravila v škatlo do naslednje plače.
Sedaj pa me zanima, kam nest tak telefon na popravilo? Lahko tudi k privatniku, ker me kasnejša garancija ne skrbi preveč, želim le, da bo narejeno brezhibno in bo telefon normalno delujoč po servisu. Sem iz Maribora (P.S.: pa tudi da je čim bolj poceni?).
Pozdravček vsem!
Imam HTC One X, ki mi je padel na tla, tako da je steklo popolnoma razpokano. Tako hudo je, da steklo pada v čisto majcenih drobcih ven in sem se že urezala nanj. Je normalno delujoč, touch deluje, le steklo je popolnoma uničeno, skoraj ni možno prebirati po telefonu. Ker ga nočem še bolj uničit, sem ga spravila v škatlo do naslednje plače.
Sedaj pa me zanima, kam nest tak telefon na popravilo? Lahko tudi k privatniku, ker me kasnejša garancija ne skrbi preveč, želim le, da bo narejeno brezhibno in bo telefon normalno delujoč po servisu. Sem iz Maribora (P.S.: pa tudi da je čim bolj poceni?).
Pozdravček vsem!
Bodi bivša, ki bo vse prihodnje spravljala ob pamet.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni so na servisu rekl, da je 140€ menjava ker se pri mojem kao ne da sam steklo, treba celoten ekran. Tako da sm z razbitim že 4,5 mesce
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tud men se je razbil na S4ki (podobna kvaliteta in cena kot tvoj) in sem ga nesoi na mobitel kjer sem ga vzel in mi je reko da ga prekrijem z zaščitno folijo in se ne bo več lomil dalje, okruški mi ne bojo delali problemov pa še 280 evrov za menjavo ne bom rabo dat. seveda ni isto kot pa met celega nepoškodovanega ampak če te ne moti tistih nekaj razpok na ekranu je folija zelo dobra rešitev.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
eni kolegici se je pred kratkim na samsungu razbilo steklo.
novega je kupla na ebayu, povprašala malo med svojimi moškimi kolegi in našel se je nekdo, ki ji je zadevo zrihtal za 40€.
novega je kupla na ebayu, povprašala malo med svojimi moškimi kolegi in našel se je nekdo, ki ji je zadevo zrihtal za 40€.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Je par inženirjev poskušalo enega drugega istega razkopati, pa ni šlo (če bi mojga, bi steklo ven padlo). Tak da sm raje z razbitim, kot pa brez, ker privoščit si novga lih ne morem.
Folija pa pomaga ja, čeprov tud ti delčki počas nehajo ven padat.
Folija pa pomaga ja, čeprov tud ti delčki počas nehajo ven padat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 7 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov