Račun za mobitel...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
cllaudia - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Pozdravljeni!
Imam eno težavo. Nevem če sem se ravno obrnila n apravi forum, ampak poskusiti ni greh Odklopili so mi mobitel (paket đabest), ker predolgo nisem plačala računa. Zdaj ne dolgo nazaj pa sem ga plačala prek klika in sem pač šla na Mobitel, da bi mi ga priklopili. Pa so mi povedali, da še ni sknjiženo, da sem ta račun res plačala. Kako dolgo pa traja da to sknjižijo?
Imam eno težavo. Nevem če sem se ravno obrnila n apravi forum, ampak poskusiti ni greh Odklopili so mi mobitel (paket đabest), ker predolgo nisem plačala računa. Zdaj ne dolgo nazaj pa sem ga plačala prek klika in sem pač šla na Mobitel, da bi mi ga priklopili. Pa so mi povedali, da še ni sknjiženo, da sem ta račun res plačala. Kako dolgo pa traja da to sknjižijo?
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Koliko natančno je to 'ne dolgo nazaj'? Tej postopki znajo trajat nekaj dni (sploh v tej norišnici pred prazniki), dokler oni dobijo podatke, da je bilo plačano. Meni so dvakrat tako odklopili telefon in sem obakrat dobila SMS, naj faksiram odrezek, ko bo položnica plačana, da mi bojo odblokirali. Pa sem šla kar direkt v poslovalnico, tam plačala in čez 5 minut sem že bila nazaj priklopljena Pomojem si si izbrala lih najslabšo in najdlje trajajočo varjanto. Hm, a na Mobitelu ti pa niso znali povedat, kako dolgo običajno ta postopek traja?
Let's swim to the moon .....
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]