Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
V roku meseca ali 2 bom kupila nov prenosnik. Sicer nimam nekih blaznih zahtev, ampak dam raje 200€ več, kot pa da kupim neko sranje, ki bo po pol leta neuporabno
Veliko ljudi mi je priporočilo od Appla, pa me zanima če se tak računalnik dejansko splača kupit, ali dobiš za isto ceno precej boljši računalnik od kakšne druge firme?
Veliko ljudi mi je priporočilo od Appla, pa me zanima če se tak računalnik dejansko splača kupit, ali dobiš za isto ceno precej boljši računalnik od kakšne druge firme?
Don't worry, be happy!!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
če si računalniški analfabet, je apple kr kul. če pa znaš uporabljat računalnik, potem pa itak noben ne bo po pol leta neuporaben.
čeprav, meni se zdi 1300 kolikor stane osnoven 15'' model zdi strašno dosti za računalnik.
čeprav, meni se zdi 1300 kolikor stane osnoven 15'' model zdi strašno dosti za računalnik.
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Res, da je Apple dobro narejen, ampak je eno navadno precenjeno sranje. Poglej za kaksnimi Asus ali Lenovo prenosniki. Pa tudi tvoje zahteve oz. obseg dela za katerega bos rabila prenosnik in koliko denarja mislis odstet zanj so malo skope.
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Mah nevem, zadnjič sem bral na enem forumu, da je tip iskal nek visokozmogljiv laptop, pa ohišje iz magnezija al nevem čega in je v poštev po specifikacijah res prišel le Apple.. Meni vse kar imam od Appla dela že precej časa brez kakršnih koli težav.. Imam celo iPod Shuffla 2GB še iz ZDA izpred ene 6let pa dela kot nov, baterija drži dolgo itd. Tako da jst sem 100% zadovoljen z njihovimi izdelki.
Sem pa za svoj laptop dal tudi nekaj čez 400€ v enaa našel enega Fujitsuja, za moje potrebe čist dovolj. Edin GTA IV pa petka ko pride mi ne špila, tak da to mi je edina pomankljivost
So pa moji pred dvemi tedni kupili za tamalo pa zase laptopa v Leclercu.. Nek Asus ŽNJ, i3 procesor za 500€, z bonom cca. 400€. Precej soliden nakup..
Sem pa za svoj laptop dal tudi nekaj čez 400€ v enaa našel enega Fujitsuja, za moje potrebe čist dovolj. Edin GTA IV pa petka ko pride mi ne špila, tak da to mi je edina pomankljivost
So pa moji pred dvemi tedni kupili za tamalo pa zase laptopa v Leclercu.. Nek Asus ŽNJ, i3 procesor za 500€, z bonom cca. 400€. Precej soliden nakup..
- brunette*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2012
Mi zna kdo povedat kakšna mora biti slika za tisk (na skodelice, majice, itd.)?
Mora biti kakšen poseben format? Velikost?
Recimo, da bi dala rada na neko barvno skodelico tiskat kar eno sliko z neta, ki ima belo ozadje. Potem se tudi belo ozadje natisne verjetno, ali lahko tisti, ki se s tiskanjem ukvarjajo, dajo ozadje stran, da ostane samo motiv?
Mora biti kakšen poseben format? Velikost?
Recimo, da bi dala rada na neko barvno skodelico tiskat kar eno sliko z neta, ki ima belo ozadje. Potem se tudi belo ozadje natisne verjetno, ali lahko tisti, ki se s tiskanjem ukvarjajo, dajo ozadje stran, da ostane samo motiv?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ok mogoce bedasto vprasanje ampak eto:
A kdo ve ce ima youtube kaksno funkcijo, da ti 'blokira' dolocen komad? npr. v skoraj VSEH playlistah ki jih randomsko kliknes (pa naj bo rock/komercijala/karkoli ti sede tist moment) prej al slej pride tudi proklet 'somebody that i used to know' pr katermu se mi kr kocine dvignejo ze ob prvih parih sekundah... a je mozno kje nastimat da ti ga od zdej naprej preskoci/ignorira/neki? kr je kr neki takih komadov in me zivcira k morm skoz preskakovat pol.. first world problem, sej vem, sam ahh.. zivljenje bi blo se za pikco lepse
A kdo ve ce ima youtube kaksno funkcijo, da ti 'blokira' dolocen komad? npr. v skoraj VSEH playlistah ki jih randomsko kliknes (pa naj bo rock/komercijala/karkoli ti sede tist moment) prej al slej pride tudi proklet 'somebody that i used to know' pr katermu se mi kr kocine dvignejo ze ob prvih parih sekundah... a je mozno kje nastimat da ti ga od zdej naprej preskoci/ignorira/neki? kr je kr neki takih komadov in me zivcira k morm skoz preskakovat pol.. first world problem, sej vem, sam ahh.. zivljenje bi blo se za pikco lepse
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
NUJNO
Kako in kje (da ne fašem zraven še n nekih virusov) si lahko inštaliram tisti ad-block ali kako se reče tistemu, kar kensla reklame na spletnih straneh, da ni ničesar ob straneh, da ti nič ne skače sredi strani in kar je še tega nadležnega sranja
Enkrat sem že (na drugem računalniku ali v drugem brskalniku, ne vem več) to inštalirala, pa ni bilo to to, sem dobila še nek virus zraven.
Kako in kje (da ne fašem zraven še n nekih virusov) si lahko inštaliram tisti ad-block ali kako se reče tistemu, kar kensla reklame na spletnih straneh, da ni ničesar ob straneh, da ti nič ne skače sredi strani in kar je še tega nadležnega sranja
Enkrat sem že (na drugem računalniku ali v drugem brskalniku, ne vem več) to inštalirala, pa ni bilo to to, sem dobila še nek virus zraven.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov