Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
NOVO!
Polila sm tipkovnco laptopa in jo morjo na servisu zamenjat - in me sprašujejo a nej vgraijo nemško ali angleško (ker jo morjo naročit iz tujine). V čem je razlika? Samo v črkah al še v kakih drugih karakteristikah?:D
Polila sm tipkovnco laptopa in jo morjo na servisu zamenjat - in me sprašujejo a nej vgraijo nemško ali angleško (ker jo morjo naročit iz tujine). V čem je razlika? Samo v črkah al še v kakih drugih karakteristikah?:D
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
NUJNO!
Kako narediš kazalo v wordu 2010 ? Oz. kako oštevilčiš strani ko maš že seminarsko napisano, da potem lahko vstaviš kazalo?
Danes moram končat, pa mislim da to vas veliko ve delat, tako da prosim da mi napišete če veste.
aja, čimbolj enostavno.
Kako narediš kazalo v wordu 2010 ? Oz. kako oštevilčiš strani ko maš že seminarsko napisano, da potem lahko vstaviš kazalo?
Danes moram končat, pa mislim da to vas veliko ve delat, tako da prosim da mi napišete če veste.
aja, čimbolj enostavno.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
NOVO
V word datoteko moram dodat excel izračune - nekako tako, da ko spremenim eno številko, se mi vsi ostali izračuni avtomatsko spremenijo v temu word dokumentu. Vem da je nekaj s hiperpovezavo, a ne znam ugotoviti, kako se to naredi. Help?
V word datoteko moram dodat excel izračune - nekako tako, da ko spremenim eno številko, se mi vsi ostali izračuni avtomatsko spremenijo v temu word dokumentu. Vem da je nekaj s hiperpovezavo, a ne znam ugotoviti, kako se to naredi. Help?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
http://office.microsoft.com/en-us/word- ... 20810.aspx
Odvisno kje hočeš, da so spremembe vidne (v wordu ali tudi v excel dokumentu).
Oz., na hitro (ta lažji način): odpreš oba dokumenta, kopiraš excel-ovo zadevo, v wordu izbereš "paste special", izbereš tisto opcijo o excelu.
Za urejanje te zadeve pa desni klik, worksheet object - edit.
Odvisno kje hočeš, da so spremembe vidne (v wordu ali tudi v excel dokumentu).
Oz., na hitro (ta lažji način): odpreš oba dokumenta, kopiraš excel-ovo zadevo, v wordu izbereš "paste special", izbereš tisto opcijo o excelu.
Za urejanje te zadeve pa desni klik, worksheet object - edit.
-
Niala - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
Jaz pa nikakor ne najdem filma Nine and a half weeks (9 1/2 weeks) v kolikor toliko kvalitetni sliki, kar sem pa našla, zraven govori v nekem tujem jeziku (nimam pojma katerem), datoteka pa je razdeljena na več fajlov in niti podnapisov ne bi mogla normalno dodat (razen k 1. videu). Ve kdo kje naj še iščem? Prosim, hvala
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
*cukrr* napisal/-a:A kera ve kako nej uredim to zadevo--> namreč, ko vtaknem v kompjutr mp3 predvajalnik mi napiše, da ga ne prepozna.. tko da ne morem niti musk gor naložit ne nč! Heeeelp!
Če ga povezuješ (domnevam) z mini USB kablom probaj ali drug kabl ali pa drug vhod za USB.
-
*cukrr* - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 1. 2012
Jap jap kabl je bil kriv! smo ugotovil pol... hvala
Zdej mam pa drug problem haha. Amm pri Picasi programu k lahk pržgeš kamero mi kamera ne dela... je samo črn ekran. To je od takrat naprej ko sm neki štelala za zvok zdej mi pa kr to ne dela...pa na facebooku tud neee Help!
Zdej mam pa drug problem haha. Amm pri Picasi programu k lahk pržgeš kamero mi kamera ne dela... je samo črn ekran. To je od takrat naprej ko sm neki štelala za zvok zdej mi pa kr to ne dela...pa na facebooku tud neee Help!
Tu es dans toutes mes pensées.*
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Niala napisal/-a:Jaz pa nikakor ne najdem filma Nine and a half weeks (9 1/2 weeks) v kolikor toliko kvalitetni sliki, kar sem pa našla, zraven govori v nekem tujem jeziku (nimam pojma katerem), datoteka pa je razdeljena na več fajlov in niti podnapisov ne bi mogla normalno dodat (razen k 1. videu). Ve kdo kje naj še iščem? Prosim, hvala
Film si izposodi v knjižnici ali pa ga kupi. Mislim, da cena ni več kot 5 EUR.
-
Niala - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
Sem ga v vsem tem času že našla na netu. Hvala vseeno. (no, kupila ga gotovo ne bi, četudi bi se za nek film izkazalo da bi bil dober)
---
NOVO
Z neta sem potegnila RocketDock za namizje (ikone) oblikovane po lastni želji, a se mi zdaj ob vsakem premiku miške na desno stran ekrana pojavi ta navpična vrstica. Sem že iskala v nastavitvah in sem nastavila na min. (časovno), da ni cel čas vidno desno ob strani, ko brskam po netu, a se ob premiku miške vseeno pojavi tam. Kako nastaviti, da bo vidno samo na namizju (tam lahko cel čas, ker sem si ta program inštalirala ravno zato, da sem zbrisala staro namizje oz. klasično postavitev ikon).
---
NOVO
Z neta sem potegnila RocketDock za namizje (ikone) oblikovane po lastni želji, a se mi zdaj ob vsakem premiku miške na desno stran ekrana pojavi ta navpična vrstica. Sem že iskala v nastavitvah in sem nastavila na min. (časovno), da ni cel čas vidno desno ob strani, ko brskam po netu, a se ob premiku miške vseeno pojavi tam. Kako nastaviti, da bo vidno samo na namizju (tam lahko cel čas, ker sem si ta program inštalirala ravno zato, da sem zbrisala staro namizje oz. klasično postavitev ikon).
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov