Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- forumsas
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2011
mene pa znimata 2 stvari:
1.) ko kopiram link videoposnetka z youtube se mi namesto zapisa ki je napisan ( www.youtube.com/ ...) kopira www.savetubevideo.com .. ali mogoče kdo ve kako se lahko to odpravi?
2.) zanima me še za utorent.. ko odprem program in pokaže filme kateri so v sejanju oziroma v oddajanju, so nekateri obarvani zeleno drugi pa rjavksasto.. ali mi lahko kdo pove kaj to meni?
Hvala
LP
1.) ko kopiram link videoposnetka z youtube se mi namesto zapisa ki je napisan ( www.youtube.com/ ...) kopira www.savetubevideo.com .. ali mogoče kdo ve kako se lahko to odpravi?
2.) zanima me še za utorent.. ko odprem program in pokaže filme kateri so v sejanju oziroma v oddajanju, so nekateri obarvani zeleno drugi pa rjavksasto.. ali mi lahko kdo pove kaj to meni?
Hvala
LP
-
Kasiopeja - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2011
Meni pa ni jasno, zakaj mi na domačem računalniku, ki ga poleg mene uporablja še ati, avtomatsko preklopi na moje ime in geslo, ko kliknem na gmail. Meni je pa bedno, ker ma s tem kdo drug avtomatsko dostop do mojega maila. Odkljukala sem možnost shranjevanja, a še vedno ko mi odpre stran za prijavo v gmail, je v okencih že napisano moje uporabniško ime in geslo. Kakšen nasvet, kako to kje v nastavitvah spremenit?
»Pomislite na to, kako težko je spremeniti sebe, in jasno vam bo, kako majhne so vaše možnosti, da spremenite druge.« Jacob M. Braude
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^start, DESNI klik na "moj računalnik", properties/podrobnosti(? pač, tista čist spodnja možnost).
Ime računalnika maš pa verjetno nekje na samem računalniku napisan; verjetno nekje okoli ekrana ali nad/pod tipkovnico.
Ime računalnika maš pa verjetno nekje na samem računalniku napisan; verjetno nekje okoli ekrana ali nad/pod tipkovnico.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Kasiopeja napisal/-a:Meni pa ni jasno, zakaj mi na domačem računalniku, ki ga poleg mene uporablja še ati, avtomatsko preklopi na moje ime in geslo, ko kliknem na gmail. Meni je pa bedno, ker ma s tem kdo drug avtomatsko dostop do mojega maila. Odkljukala sem možnost shranjevanja, a še vedno ko mi odpre stran za prijavo v gmail, je v okencih že napisano moje uporabniško ime in geslo. Kakšen nasvet, kako to kje v nastavitvah spremenit?
To je zato, ker imas geslo shranjeno v brskalniku. Kateri brskalnik uporabljas?
Pri Firefoxu recimo gres na Tools -> Options -> Security in potem tam pogledas na katerih straneh imas shranjena gesla in jih pac zbrises (Saved Passwords). Pri drugih brskalnikih je verjetno kaj podobnega.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
Mene pa zanima če kdo ve, kako si naštimat na namizju ikone tako v krog, kot nek cd pol zgleda, al pa v vrsto.. in pol s puščico skrolaš sm in tja da prideš do željene ikone.. A je za to kak program, al majo to nekateri windowsi avtomatsko noter to možnost?
dankešön
dankešön
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^katera verzija MS Office?
A zgleda tkole?
Zavihek "insert", izberi "action", pa se ti odpre potem okno z možnostmi (še prej pa z miško "označi" besedo, ki hočeš, da naprej pelje).
Ampak tole potem izpiše kot npr. tule na forumu link, se pravi, odebeljeno & modro, znebiš se tega tkole.
A zgleda tkole?
Zavihek "insert", izberi "action", pa se ti odpre potem okno z možnostmi (še prej pa z miško "označi" besedo, ki hočeš, da naprej pelje).
Ampak tole potem izpiše kot npr. tule na forumu link, se pravi, odebeljeno & modro, znebiš se tega tkole.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Imam MS Office 2007. Ma fora je, ker "učim" kolega tale ppt in tole mi res ni bilo jasno, kje se naredi. Vse ostale stvari pri urejanju hiperpovezav sva znala, tole sem pa gledala in sprobavala različne možnosti, pa ni šlo.
Bom tole poskusila, pa da vidim, če bo šlo
Hvalaaaaa purple_rain
Bom tole poskusila, pa da vidim, če bo šlo
Hvalaaaaa purple_rain
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov