Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Vem, da sem nekaj podobnega že enkrat spraševala tukaj gor, a ne najdem tistega posta, pozabila pa sem kako je potekalo vse skup. Izrezat hočem del komada (refren), ki bi ga nato prenesla preko kabla na telefon. To sem že počela, a se nikakor ne morem spomnit, kako sem v VLC media playerju shranila komad. Najprej v tem programu dam željeni komad, nato kliknem rdeči krogec za snemanje in ko je refrena konec, ga še enkrat stisnem, da se snemanje zaključi. Problem pa nastane pri shranjevanju te datoteke in pri iskanju le-te. Tudi ko kliknem v iskalno polje "vlc", ne najde nič, tako da se očitno zaplete že pri shranjevanju.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ prvi post na 3. strani
tuki sem pa jz komplicirala o postopku z VLCjem. Sam če praviš, da ti že itak neki nagaja, probi tist zgornji link.
tuki sem pa jz komplicirala o postopku z VLCjem. Sam če praviš, da ti že itak neki nagaja, probi tist zgornji link.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Hvala. Mislim, svašta. Najprej sem kliknila na to "magic" povezavo, ker sem preko gugla našla temo rezanje komadov in se mi je zdelo še bolj zajebano kot na VLC-ju (ma ja, čudna sem ), po tem ponesrečenem probavanju sem preiskala menda skoraj cel računalnik in - look what we have here, v My music sem našla skrite komade (ne vem kako vedno shrani drugam te VLC izrezke iz komadov).
Če mi ne bi ratalo najt, bi pa šla po tvojih postopkih. Zdaj si bom prav shranla to, kar si že takrat natančno objasnila, ker vem, da bom čez par mesecev spet hotela zamenjat komad na telefonu in met samo del komada za zvonjenje.
Če mi ne bi ratalo najt, bi pa šla po tvojih postopkih. Zdaj si bom prav shranla to, kar si že takrat natančno objasnila, ker vem, da bom čez par mesecev spet hotela zamenjat komad na telefonu in met samo del komada za zvonjenje.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Na hitro če ti razložim je nekak takole:
Vsak naslov označiš z določenim slogom (UVOD, JEDRO, ZAKLJUČEK so npr. Slog 1, vsi podnaslovi so npr. Slog 2....) Različne sloge najdeš na traku Osnovno.
Potem greš na trak Sklici in tam na skrajni levi najdeš gumbek Kazalo vsebine.
Klikneš, izbereš med željenim prikazom vsebine in voila Nekak takole, na brzino...
Vsak naslov označiš z določenim slogom (UVOD, JEDRO, ZAKLJUČEK so npr. Slog 1, vsi podnaslovi so npr. Slog 2....) Različne sloge najdeš na traku Osnovno.
Potem greš na trak Sklici in tam na skrajni levi najdeš gumbek Kazalo vsebine.
Klikneš, izbereš med željenim prikazom vsebine in voila Nekak takole, na brzino...
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
edit: zdaj sem našla pod Vstavljanje sklic in v nadaljevanju kazalo. Problem je v tem, da sem slog že ustvarila (1. UVOD) in ko ga označim, kot piše da moram, mi izpiše, da ne najde ničesar in da morem klikniti na raven orisa. Kako to naredim oz. kje sploh je to?
uporabljam pa word 2003
uporabljam pa word 2003
Zadnjič spremenil Feminim, dne 18. Okt. 2011 13:35, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Feminim napisal/-a:morem klikniti na raven orisa. Kako to naredim oz. kje sploh je to?
mislm, da bi moral bit tole (levo spodaj so te opcije)
* jz sem se samo v tisti "oris" zapičila in pozabila, da v povezavi s kazalom ima drugačen pomen. Pardon.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 18. Okt. 2011 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Sorry ker ti ne morem pomagati, ker jaz imam 2007 in ne več 2003.
Si poskusila s pomočjo Wordove pomoči?
oz. moder vprašajček v zgornjem desnem kotu Worda
Si poskusila s pomočjo Wordove pomoči?
oz. moder vprašajček v zgornjem desnem kotu Worda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Tukaj maš najbolj nazorno prikazano in razloženo.
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
hvala ti edino kar mi še dela preglavice, je oštevilčevanje. vse možne načine sem že probala, pa mi podnaslova nikakor ne označi z (recimo pri 2. poglavju) 2.1 (to bi bil podnaslov), kaj šele da bi mi ga v kazalu izpisalo. joj sem antitalent za take zadeve..
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jst mam en problem z ekranom, pa ne vem kaj nardit.
Skos se mi na zaslonu pojavlja "ekranček" za svetlobo, kontrast, zvok... kot če bi na ekranu pritisnil tiste gumbke, ki jih ima. Pa ni noben gumbek se zataknil in notri ustal ali pa kaj takega.
Mi gre že pošteno na živce, ker ne morem prav nič delati na računalniku.
Skos se mi na zaslonu pojavlja "ekranček" za svetlobo, kontrast, zvok... kot če bi na ekranu pritisnil tiste gumbke, ki jih ima. Pa ni noben gumbek se zataknil in notri ustal ali pa kaj takega.
Mi gre že pošteno na živce, ker ne morem prav nič delati na računalniku.
Don't worry, be happy!!
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Za mp3 downloadat ne rabis programa, lahko kar na netu, recimo na video2mp3.net, za video pa ne vem.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov