Prva pomoč za računalniške nevedneže #2

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 25. Jul. 2011 16:39

Koga lahko kontaktiram, če se želim dokončno zbrisat iz twitterja? Sem že pregledala, če bi kje na strani zasledila mail, a je vse, kar sem našla, njihov sedež, kamor se da pisat. Seveda jih ne mislim kontaktirat po pošti v ZDA, pač pa po mailu. Sama ne morem zbrisat računa, ker sem ga ustvarila že dolgo časa nazaj, nakar sem pozabila geslo in ko sem danes hotela, da mi pošljejo novo geslo na mail, ni nikakor šlo. :? (varnostna koda se ni ujemala z originalom, pa sem 5x vpisala pravilno). Skratka, kako zbrisat profil?
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 25. Jul. 2011 17:26

Tukaj piše nekaj o deaktivaciji računa.
Uporabniški avatar
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *spelchek* » 31. Jul. 2011 22:02

jst ne vem, kje bil lahko dobila nero start smart burner...zlovdala sm se že ene tri pa ne najdem tistega tapravega (taprave verzije)...niti se ne spomnem kera je bla..vem da je bo sam tako rdeče odzadje...pa me zanima če mogoče kdo ve, ker samo na tistem vem kje je kaj... :oops:

edit: takle je: http://www.windows7download.com/softwareimages/dkgbqtok.jpg
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 18. Avg. 2011 17:41

Živjo,

v stanovanju, kamor se selim imajo brezžični internet. Da ne bi brezveze napeljevali kabla, se baje da kupiti nekakšen usb "pretvornik", za katerega ne vem kako se mu reče, da bi ga tudi vedla kupit. Mi ve kdo pomagat? :)

Hvala!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 18. Avg. 2011 18:18

Ne vem sicer natančno kako se reče, sem ga pa pred kratkim kupila. Rekla sem kar, da rabim USB za wireless povezavo. Kupila sem ga pa v ComShopu, kjer je bil cenejši in boljši, kot v BigBangu. Drugje pa nisem gledala.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Avg. 2011 10:15

sicer ne vem, če paše sem, pa vendarle...

potrebujem prenosni tiskalnik za črnobelo tiskanje A4 listov. mi lahko kdo najde kakšno poceni varianto ter prilepi link? pa da ne bi bila glih no name firma...

kako je s torbami/kovčki za take tiskalnike?

hvala za kakršnokoli pomoč...
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 19. Avg. 2011 10:35

sicer sem bolj na hitro pogledala in več ali manj pazila na kile sam mogoce tale

http://www.mimovrste.com/artikel/283012 ... 5-see#tech

ali

http://www.mimovrste.com/artikel/283011 ... j510a#tech

ali

http://www.mimovrste.com/artikel/283012 ... sx130#tech

ziher so še kakšni bolj poceni... kaj je zate poceni?
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 19. Avg. 2011 10:39

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Avg. 2011 11:05

tudi jaz iščem...ugodno je do 100€, ampak potem vidiš, da je zelo popularen canon pixma ip100, ki ima le 2 kili, stane kakšnih 300€, poleg tega pa ena kartuša stiska 70 listov, kar ni nič...

mater... :?

ga sploh rabim??? :D :D :D
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 19. Avg. 2011 11:22

lol. :) aja, ja ce rabis dosti listov tiskat pol bi unga samsunga ki sem ga prilepla vzela i guess... ki je laserski, 3 kile ma in mal manj kukr 70 eurou.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 26. Avg. 2011 14:08

Downloadala sem ohranjevalnik zaslona, kjer je zraven še zvok ptičkov in ne vem česa brnečega še vse, in ker se ptiči derejo res moteče, ne vem, kako izklopit zvok. :D Ohranjevalnik je sicer lep in bi rada imela tega nastavljenega za prikaz po 15 min, ko računalnik miruje, vendar bi rada izklopila zvok. No, če ne pa lahko kdo predlaga kakšno stran z zanimivimi ohranjevalniki zaslona.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Avg. 2011 14:31

^^windowsi?
Desni klik na namizju, properties/lastnosti (?), poišči zavihek ohranjevalnik zaslona in poglej, če izbrani ohranjevalnik omogoča spreminjanje nastavitev.
Sicer pa pejd na spletno stran, kjer si ga pobrala, in preveri, če je mogoče kdo se že ukvarjal s tem.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 26. Avg. 2011 14:45

Evo, je že urejeno. Hvala. :D
Zdaj mam pa en drug problem. Več kot 15 min me ni blo zraven in ko sem prišla nazaj za računalnik, se sploh ni nič prikazalo, pač pa je bil zaslon črni in ko sem premaknila miško, sem morala še enkrat vpisati geslo, s katerim je dostop do računalnika. Ta laptop je vmes mela moja sestra in je delala vse po svoje, niti sama ne ve, kako je nastavila to, ampak mene moti, ker namesto, da bi računalnik ostal v prvotnem stanju oz. se po 15 min preklopil na ohranjevalnik zaslona, se do neke mere ekran izklopi oz. se "vklopi" ob premiku miške in je treba geslo vtipkat jovo na novo. Kako to izklopim? :?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Avg. 2011 14:58

^^najprej izklopi tisto, da te spet vpraša za geslo - pot je ista kot prej (desktop, desni klik, lastnosti, ohranjevalnik), tam odkljukaj "on resume, ..", pač, edini kvadratek.
Potem pa še nekje v nastavitvah, um, napajanja (?) (control panel -> power options) izključi možnost izklapljanja ekrana (zato po določenem času ohranjevalnik izgine in ostane samo črn ekran).

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov