Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ce potrebujes le za odpirat in nic pisat je kul Word Viewer. Drugace pa priporocam Open Office, lahko v vseh moznih formatih shranjujes, tudi odpiras. Je pa zastonj. Za pravi Word pa torrenti ali pa kupit (kar pa ni lih pocen- poglej na mimovrske, al pa kaj takega).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... laylang=en
Compatibility pack za word, excel in power point.
Drugače pa partis in podobno...
Compatibility pack za word, excel in power point.
Drugače pa partis in podobno...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
passiflora - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2008
Ok, HTC Wildfire, kdo ve kako nastaviš, da ko na telefonu izbrišeš mail,
pa da ti ga na Gmailu ne zbriše?
A so te nastavitve na telefonu (ne najdem) ali na Gmailu?
pa da ti ga na Gmailu ne zbriše?
A so te nastavitve na telefonu (ne najdem) ali na Gmailu?
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NUJNO!!
V VLC Playerju sem izrezala en del komada, ker ga želim naložiti za zvonjenje na telefon, vendar zdaj ta izrezan komad v tem programu nikakor ne morem shranit! Na koncu mi v vsakem primeru vsili končnico xspf, četudi dopišem mp3. Help??
V VLC Playerju sem izrezala en del komada, ker ga želim naložiti za zvonjenje na telefon, vendar zdaj ta izrezan komad v tem programu nikakor ne morem shranit! Na koncu mi v vsakem primeru vsili končnico xspf, četudi dopišem mp3. Help??
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mora it shranit, ampak nič ne rabiš dodajat pri imenu datoteke. Ko iščeš komad, ga najdeš pri datotekah z začetkom vlc (...), ker ti ga tja shrani avtomatsko. Kako pa imaš sicer naštimano, pa ne vem. Meni vse shrani pod Dokumente - splošno, nimam nobene posebne mape.
- funny baby
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2008
McLarnovc napisal/-a:Namestitev lahko traja tudi več kot eno uro...odvisno koliko popravkov imaš že od prej nameščenih.
Namestitev pa poteka tako kot pri drugih updatih...
Hvala.
No nisem se nic namestila.
Brala sem nekaj, da po namestitvi se lahko prikaze poziv za aktiviranje sistema Vista. Kako je s tem in kako se ga aktivira, ce do tega pride?
Pa nekaj v zvazi s kljucem izdelka? Jaz ne vem, da bi imela kak kljuc izdelka (to naj bi bila nekaksna koda, ne?) A se ne naredi vse to avtomaticno? Ali moras sam kaj vpisati kaksno kodo?
- saneLcy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2011
Nujno rabim pomoč. Uporabljam mobilni telefon Samsung in sem si enkrat pisala nekaj v beležko, ter si potem to beležko poslala preko e-pošte na računalnik, na telefonu pa beležko izbrisala. In je nastal problem, ker ne vem s katerim programom oz. katero vrsto beležke morem imeti inštalirano na računalniku, da bo mi to beležko prikazalo. Saj trenutno ne mroem odpreti beležke.
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A zna kdo narest gif slikico iz youtube videa? Že ceu večer potezam različne programčke, pa mi nikakor ne uspe
Bi pa iz tegale videa: http://www.youtube.com/watch?v=fyMhvkC3A84 mela tam od 1.32 in par sekund naprej, ko bije tisti srček odzadi za last.fm..
Če kdo zna, bi mu bla res res hvaležna (:
Bi pa iz tegale videa: http://www.youtube.com/watch?v=fyMhvkC3A84 mela tam od 1.32 in par sekund naprej, ko bije tisti srček odzadi za last.fm..
Če kdo zna, bi mu bla res res hvaležna (:
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ comme ça? (sicer samo en delček)
effin' google it naslednjič..mislm, resno.
Bolj zabavno je it komplicirat in se matrat, ha?
Sicer pa, kaj pa vem, pač izreži tist del videa..in pol guglej kako video spravt v .gif, al neki. Nimam pojma.
effin' google it naslednjič..mislm, resno.
Bolj zabavno je it komplicirat in se matrat, ha?
Sicer pa, kaj pa vem, pač izreži tist del videa..in pol guglej kako video spravt v .gif, al neki. Nimam pojma.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
O, hvala seveda sem prej guglala. Celo na tumbrlju sem iskala.. prav tako sem guglala kako se iz videa nardi gif. Vsak pove drugače, probala z 5imi programčki in zmeri mi je na koncu postopka napisalo 'failed' (: just my luck, I guess
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
mi lahko kdo čim bolj poenostavljeno razloži, kater program moram povlečt dol, da mi ne bo ob vsakem kliku na podforume prikazovalo teh bedastih reklam? pred leti ko so bile neke druge reklame, sem si inštalirala nek program, a mi jih je še naprej veselo metalo naprej, od programa pa je comp fasal ne vem kakšne viruse vse help
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov