Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Nikoli ne nameščaj driverjev iz priloženih CD-jev, ker so le-ti precej zastareli. Katere gonilnike potrebuješ? Na domači strani proizvajalca dobiš vse.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
sam še ena stvar. Kje že najdem uno, da vidim katere sem že inštalirala, katerih še ne?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Pritisni windows tipko + pause in potem klikni device manager levo zgoraj (predpostavljam, da imaš Windows 7 oz. Visto).
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst mam eno leto star HP prenosnik. in se mi pregreva, ker sem ful gor, pa pol kr crkne. kaj da nardim?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^manj ga uporabljaj ,
fino je, če ni direktno na mizi/podlagi, pač, da je mal dvignjen,
verjetno ne bi blo slabo investirat v kakšno "ohlajevalno" zadevo..
Se tud men zadnje čase mal več kot 1 leto star prenosnik precej pregreva.
fino je, če ni direktno na mizi/podlagi, pač, da je mal dvignjen,
verjetno ne bi blo slabo investirat v kakšno "ohlajevalno" zadevo..
Se tud men zadnje čase mal več kot 1 leto star prenosnik precej pregreva.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
zadnje čase mi mozilla zelo šteka, če gledam kaj na youtubu, v bistvu mi kar zamrzne... se kateri sanja kje bi bil lahko razlog? prej teh problemov nikoli nisem imela
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Ok, mi bi znal kdo pojasnit, zakaj se ne morem povezat na partis? S hanibanijevim up. imenom, prepričana sem, da je mel dober ratio. Kr na google me preusmerja. Niti registrirat se ne morem, me kr na google preusmeri. Kaka finta je zaj to?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
@SoftTouch - js sem imela tudi ful časa probleme z Mozzilo. Zdaj sem prešaltala na Chrome in dela vse ko urca.
A kdo mogoče ve kako se usposobi na nokii zemljevide? Baje da moraš naložit najprej zemljevid z neta in potem ga prenest al neka taka fora... Še bolj bi bla pa vesela če mi kdo objasni kje/kako dobit in naložit Garmin app za telefone?? (potem mi zemljevidi ne rabijo )
A kdo mogoče ve kako se usposobi na nokii zemljevide? Baje da moraš naložit najprej zemljevid z neta in potem ga prenest al neka taka fora... Še bolj bi bla pa vesela če mi kdo objasni kje/kako dobit in naložit Garmin app za telefone?? (potem mi zemljevidi ne rabijo )
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
positive vibration napisal/-a:Ok, mi bi znal kdo pojasnit, zakaj se ne morem povezat na partis? S hanibanijevim up. imenom, prepričana sem, da je mel dober ratio. Kr na google me preusmerja. Niti registrirat se ne morem, me kr na google preusmeri. Kaka finta je zaj to?
ker si v tujini in te s tvojim neslovenski ip ne spusti zraven. naj ti torent nekdo od doma pošlje, pa si pol lahk vseen dol potegneš.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Sem se registrirala na mojblink in dela k urca. Ko jih j***, če me nečejo na partisu, pač nič.
Sam upam, da mi ne bojo interneta odklopli, tu so baje dokaj strogi glede tega
Sam upam, da mi ne bojo interneta odklopli, tu so baje dokaj strogi glede tega
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^aja, si že gor?
Uf, bod previdna s tem.
Mimogrede, če rabiš serije (al kaj takega) gledat, probaj strani kot so sidereel.com, surfthechannel.com ..
Uf, bod previdna s tem.
Mimogrede, če rabiš serije (al kaj takega) gledat, probaj strani kot so sidereel.com, surfthechannel.com ..
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Se da kako pretvoriti mp4 fajl v mp3? Downloadala sem namreč free youtube program, kjer lahko downloadaš kateri koli komad iz youtube-a, vendar bi rada zapekla CD s temi komadi. Se to sploh da pretvorit?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^za ognit se temu problemu, priporočam, da za snemanje muske iz YouTube (in podobnih) uporabljaš tole - shrani v .mp3 formatu
(matr, tolk že tole oglašujem/priporočam, res že skor kot reklama zgleda )
(matr, tolk že tole oglašujem/priporočam, res že skor kot reklama zgleda )
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov