Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Ojojoj, zdaj ko ste omenjali te IP naslove kako se v gmailu ugotovi, sem šla prav gledat in vidla, da je danes zjutraj ob 02:37 bil nekdo na mojem gmailu iz čisto drugega IP-ja. Kako se spremeni geslo na gmailu? Iščem že pol ure pa ne najdem
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ziher da nisi bla ti prek mobitela?Legally_blond napisal/-a:Ojojoj, zdaj ko ste omenjali te IP naslove kako se v gmailu ugotovi, sem šla prav gledat in vidla, da je danes zjutraj ob 02:37 bil nekdo na mojem gmailu iz čisto drugega IP-ja. Kako se spremeni geslo na gmailu? Iščem že pol ure pa ne najdem
Svašta!Lilah napisal/-a:Samo zdaj je fora v tem, da se bojim, da četudi ne bo mene posumil, da bo pač še on spremenil geslo in ga bo potem še na mailu spremenil.
Ah, s čim se jaz ubadam... preveč časa mam očitno!
-
ne, nisem bla na mobitelu, ker na mobitelu grem (če že) sam na fb.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
NUJNO!
Stari Nero burning rom mi več ne dela, naložila sem novo free verzijo (Nero BurnLite 10) in ko kliknem na Audio burning, mi izpiše, da je verzijo potrebno nadgraditi. Wtf? Seveda plačevati ne mislim zanj. Kaj mi še preostane drugega? Samo en CD bi rada zapekla, pa se že cel dan ukvarjam s tem.
Stari Nero burning rom mi več ne dela, naložila sem novo free verzijo (Nero BurnLite 10) in ko kliknem na Audio burning, mi izpiše, da je verzijo potrebno nadgraditi. Wtf? Seveda plačevati ne mislim zanj. Kaj mi še preostane drugega? Samo en CD bi rada zapekla, pa se že cel dan ukvarjam s tem.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
haha Lilah, naj ti bo to šola, da ne boš več šnofala tam kjer nimaš kaj iskati
hmmm, mene je pa kar malo sram tako banalnost vprašat, ampak v mozilli sem zaprla eno ordono vrstico, tako da mi sedaj manjkajo opcije File,Edit,View, History... pa ne vem kje se to naštima nazaj
hmmm, mene je pa kar malo sram tako banalnost vprašat, ampak v mozilli sem zaprla eno ordono vrstico, tako da mi sedaj manjkajo opcije File,Edit,View, History... pa ne vem kje se to naštima nazaj
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^oz., še krajše: Alt, v, t, m
(I ♥ keyboard shortcuts)
(I ♥ keyboard shortcuts)
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^na guglu
Odvisno za katero stvar jih rabiš, firefox (oz. uradna stran), windows-i (uradna stran) na splošno; uglavnem "keyboard shortcuts" išči.
Oz., pritisni Alt, potem pa glej kje so črtice () in klikaj črke, pod katerimi so le-te, pa mal sprobavaj - jz sem se jih tud večino tkole "pomotoma" naučila, heh.
Aja, ena uporabna , po odjavi s foruma: Alt, t, o, klikni "privacy", zbriši piškotke.
Odvisno za katero stvar jih rabiš, firefox (oz. uradna stran), windows-i (uradna stran) na splošno; uglavnem "keyboard shortcuts" išči.
Oz., pritisni Alt, potem pa glej kje so črtice () in klikaj črke, pod katerimi so le-te, pa mal sprobavaj - jz sem se jih tud večino tkole "pomotoma" naučila, heh.
Aja, ena uporabna , po odjavi s foruma: Alt, t, o, klikni "privacy", zbriši piškotke.
-
Po dolgem času sem se hotela prijavit v msn, a sem pozabla geslo. Kliknila sem pozabila sem svoje geslo in ko mi je odprlo stran reset your password, sem kliknila I forgot my password, pol reset, vtipkala mail naslov, pol pa ker se varnostnega vprašanja oz. odgovora ne spomnim več, sem kliknila da naj pošljejo na drug mail, a sem verjetno mela od email.si, ki ga že dolgo ni več. Kako spremenim nadomestni mail? Rada bi prišla do novega gesla, novega računa pa si nočem delat na msn-ju
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
EDIT: že našla
Imam pa drug "problem". Stare NERO programe sem odstranila, ena komponenta je še ostala in mi je nikakor ne uspe dokončno odstranit. Vedno, ko čakam, da se zbriše, mi na koncu napiše, da je prišlo do usodne napake! Kako lahko to še drugače odstranim?
Imam pa drug "problem". Stare NERO programe sem odstranila, ena komponenta je še ostala in mi je nikakor ne uspe dokončno odstranit. Vedno, ko čakam, da se zbriše, mi na koncu napiše, da je prišlo do usodne napake! Kako lahko to še drugače odstranim?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
formatirala komp, inštalirala windowse, zgubla cd z driverji. Kera je že uradna stran, kjer si jih lohk zoudam?
Hvala vnaprej purple_rain ali pa kepka (kera bo prej)
Hvala vnaprej purple_rain ali pa kepka (kera bo prej)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov