Prva pomoč za računalniške nevedneže #2

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lilah
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 14. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 07. Dec. 2010 17:36

no, jaz sem si jo grdo zagodla :oops: :wall: stvar je v tem da vem od bivšega geslo na mailu (nekoč mi ga je povedal, ker sem mu doma mogla pogledat neke prejete dokumente, ko njemu comp ni delal). no in sem mu na fb spremenila geslo, na mailu sicer zbrisala mail od fb o spremenjenem geslu, da ne bi na gmailu tega videl, ko bi ga on odprl, zdaj pa se verjetno sprašuje zakaj nima dostopa na fb, ker mu najbrž izpiše neveljavno (staro) geslo. ne vem kako naj nardim nazaj, ker starega gesla ne vem. obstaja kakšna druga možnost? hja, silly me, vem da so otročje fore, ne bom razlagala kaj je bil povod za to dejanje, ker tema ni o tem, sam če ma kdo idejo kaj naredit. v gmailu najbrž ni možno najt zbrisane maile al še to kje obstaja shranjeno?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Dec. 2010 17:56

^^štala :rofl:, to si si pa "lepo" zakuhala.
Ne, itak, ko dobiš mejl o spremembi gesla, le-tega ne dobiš napisanega zraven.
(aja, pa možno še, da ima tudi na svojem računalniku kakšen program za mejle in da je torej tud videl obvestilo o spremembi gesla)
Pomoje ni druge, kot pa priznat in mu sporočit novo geslo...al pa vsaj samo geslo mu sporočit, revček bogi, da se ne bo preveč čudil. :lach:

Slika sori, sam se ne morm nehat smejat.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 07. Dec. 2010 18:03

vem ja, mene je pa zdaj groza, se bojim, da se bo pripeljal do mene (če bo posumil) in me lastnoročno zadavil, ker delam take scene :o :D a drugače sta lahko oba (jaz in on) naenkrat na istem mejlu? enega bi verjetno vrglo ven ne? hjoj kakorkoli že, to mi je še ratalo, vmes ko je na šihtu vem da ne more gor it, ker ma tako delo. joj, ja nič, ga bom mogla poklicat in povedat štorijo da sem htela šnofat :cry:
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 07. Dec. 2010 18:06

:lach:
Al pa če mu zdaj, ko si že naredla sranje, deaktiviraš račun, pa bo mislil, da so mu ga pač skinil? Recimo, je pa zlobna, vem ja. :D Saj si pol še vedno lahko na novo odpre račun, ampak bo trajalo, da nabere frende itd.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Dec. 2010 18:13

^^sej lahko samo "začasno deaktivira" in ne čist zbriše (bojda je to mit sam zase :roll:, dokaj misija nemogoče)...sam ne vem pa kako gre naprej, in če se spet novo geslo ustvari ob ponovni aktivaciji.

Jz, če bi se že slučajno zakopala v kaj takega, bi poslala SMS/mejl v stilu "če te slučajno zanima tvoje novo FB geslo: "geslo" - domnevam, da ti bo še kdaj prov prišlo" in potem bi se skrila z obličja zemlje. :rofl:
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 07. Dec. 2010 18:20

Joj kaj mi je blo! No, saj če bi bla spet take zmedene volje bi zdaj še enkrat to naredla verjetno :D :oops: Kar sem si skuhala to zdaj pač moram pojest...hočem se it nekega hekerja na koncu pa lahko rečem še samo "sori ker nimam lajfa?" :cry: A pa res ni nobene druge možnosti? Mislim da bom kar deaktivirala račun, zbrisala še tist mejl, da ne bo najdu (mam še do 7h čas :D), pa možno da niti ne bo posumil, ker je že dolgo tega kar mi je povedal geslo in pri njegovem spominu dvomim, da mu bo kliknilo, da bi to utegnila naredit ex girlfriend? :gruebel:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Dec. 2010 18:23

A ni deaktiviranje računa malce kruto no?
Pusti tako kot je. Sej bo mogoče mislu, da je pozabu geslo in bo na FB kliknu da pozabu geslo, pa mu bo mail poslalo, da si novega naredi :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilah » 07. Dec. 2010 18:26

Vem ja :D mrha res ni zastonj mrha :D (mal heca tamala_mrha, ampak si dala dober predlog :oops:)
Ma ziher mu bo čudno, da bi pozabil, ko pa je vsak dan gor... ah kaj pa vem :?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Dec. 2010 18:41

^^Js na tvojem mestu neb nardila nič :) Ker boš pomoje ful budalo iz sebe nardila, če mu poveš da si bla ti pa da bo še ful folka zvedlo... Pa itak, če sta že neki časa narazen in če nisi prej neke kake take 'pizdarije' nardila ne vem zakaj bi tebe posumil...
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 07. Dec. 2010 18:47

Upam, da ugotovi, da za tem stojiš ti.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Dec. 2010 18:53

Jst bi mu kar povedala, naj mu bo sola za to, kaj pa govori gesla naokoli. Nisi se sla nc hekerke, povedal ti je, njegova napaka ce mene vprasas, sej najbrz te pozna, ce je bivsi. :D Ce ne drugega, gmail ima "Activity on this account", kjer bo ocitno, da je se nekdo gledal mail. Je pa seveda mozno, da niti ve ne, da to obstaja.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 07. Dec. 2010 19:00

Uuu, good to know (no, za njo ne :D)! Kepka, ti se bolj spoznaš na te zadeve... A v gmailu obstaja kakšna možnost, da "osvežiš" kakšno po pomoti zbrisano datoteko oz. mail? Ker sem še pri osnutku šla kar ven, namesto da bi shranila, zdaj sem pa v k... :cry:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Dec. 2010 19:21

Ce nimas pod "drafts" potem ni.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 07. Dec. 2010 21:02

jaz mu nič ne bi sporočila :D če bi bil brihten bi kliknil na gumb 'pozabil sem geslo' in mu fb sporoči novo. sploh ne vem zakaj se sekiraš.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 07. Dec. 2010 22:24

^^ampak, po drugi strani, če je vsaj mal "brihten", bi lahko ugotovil, da obstaja možnost, da mu je nekdo šaril po profilu. :D
Gesla se pač ne pozabi kr tko, sploh če se ga redno uporablja (in če se ne mara "autologin" opcij kot jih npr. jz ne :))

Uglavnem, svašta. :D

Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov