Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
legally_blond: če je možn običajn internet je brezžitni tud. in iz načina kako si spraševala za omrežni ključ je bilo razbrati, da si najdla nekaj okoliških omrežij in bi jih pač rada uporabljala
Vsak raj ima svojo kačo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^jp. Pač je zvenel tko.
Sicer pa - vztrajej s klicanjem, al neki, mi ti težko kej več povemo tle.
Sicer pa - vztrajej s klicanjem, al neki, mi ti težko kej več povemo tle.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Ajča napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Kolk je pa kej "sejalcev"?
Sejalcev je dost, ravno to je čudn. Recimo isti torrent mi je prej vleklo 240 kB/s mi zdej max. 50. S katerim koli programom bom vlekla dol, bo max. download 50 kB/s in nikjer nimam omejen. Tudi na ostalih računalnikih v hiši je isto... Bi bilo možno, da so spremenjene nastavitve na modemu?
http://www.speedtest.net/
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Hvala, sem že opravila, ampak kakor sem napisala mi download omejuje izključno pri programih s katerimi downloadam, čeprav nimam omejenega downloada in če tudi inštaliram nov program za download.
A goal without a plan is just a wish.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
kaj pa če majo ostali enostavno omejen upload od katerih ti downloadaš oz. nimajo dost hitre linije, da bi ti lahko s polno silo downloadala?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Zakaj hudiča moj mobitel nima signala Sedaj 2 tedna imela sim kartico v starem telefonu in vse ok delal, zdej pa doma v BlackBerryu noče?
Kakšna ideja kaj naredit?
In ja, je na kraju, kjer je definitivno signal
Zakaj hudiča moj mobitel nima signala Sedaj 2 tedna imela sim kartico v starem telefonu in vse ok delal, zdej pa doma v BlackBerryu noče?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
-
kepka - Cosmofrik
Ajča napisal/-a:Hvala, sem že opravila, ampak kakor sem napisala mi download omejuje izključno pri programih s katerimi downloadam, čeprav nimam omejenega downloada in če tudi inštaliram nov program za download.
In kaksni so bli rezultati?
-
kepka - Cosmofrik
*mala* napisal/-a:NOVO:
Al je sla antena (najbrz mal verjetn) ali pa imas v nastavitvah kaksen offline nacin vkloplen. Sicer BlackBerryja nisem nikol uporabljala, tako da sam ugibam.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na srečo je ročno iskanje omrežja pomagalo. Hvala vseeno.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NUJNO!
A uporablja kdo VideoPad za izdelavo videoposnetkov? Komad in sliko sem dodala, a sta ločena drug od drugega, rada pa bi, da bi slika bila v istem videu kot pesem in da bi se zvrstilo več slik, a se ne znajdem najbolje med funkcijami, pa če še tako iščem kako bi se dalo. A mi zna kdo pomagat?
A uporablja kdo VideoPad za izdelavo videoposnetkov? Komad in sliko sem dodala, a sta ločena drug od drugega, rada pa bi, da bi slika bila v istem videu kot pesem in da bi se zvrstilo več slik, a se ne znajdem najbolje med funkcijami, pa če še tako iščem kako bi se dalo. A mi zna kdo pomagat?
- izgubljena26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2010
Živijo!
js mam pa naslednji problem: Prijatelju hočem za darilo za diplomo narediti predelan članek iz npr. časopisa Delo (pisalo bi da je diplomiral ta in ta, njegove študijske dogodivščine itd.) Zanima me postopek, kako naj to naredim doma na računalniku?
Hvala!
js mam pa naslednji problem: Prijatelju hočem za darilo za diplomo narediti predelan članek iz npr. časopisa Delo (pisalo bi da je diplomiral ta in ta, njegove študijske dogodivščine itd.) Zanima me postopek, kako naj to naredim doma na računalniku?
Hvala!
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^zdej pa že mal pretiravaš..
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov