Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Naučte se pogledat Koš preden brišete Lekcija za drugič
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Jetta - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Ne vem zakaj mi ne gre zaustavit prejemanje mailov iz zoosk-a? Pred leti sem se prijavila gor, nato sem pogruntala, da je kr neki, izbrisala račun in ob ponovnem mailu nastavila tako, da mi ne bi pošiljali več tega sranja. In kaj dobim danes? Dva mejla iz zoosk-a! WTF?!
Ima kdo izkušnje kako ustavit tega hudiča?
Ima kdo izkušnje kako ustavit tega hudiča?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ha?Jetta napisal/-a:ob ponovnem mailu
A pol si še registrirana tam al ne?
A iščeš kej od tega?
Where can I choose which emails I receive from Zoosk?
Click on the "settings" link at the top right corner of the page. Under email settings, you have 3 options for receiving flirts notifications: 1) Receive an email every time you get a flirt; 2) Receive an email daily that summarizes your flirts into one email; 3) Do not receive any email notifications. Also you can choose to receive winks notifications or not.
How do I remove my profile from Zoosk?
To remove your profile from Zoosk, please deactivate your account. Click on "settings" on Zoosk, and then click on "Account". Finally, scroll to the bottom of the page and click on the link that says "Deactivate your Zoosk account"
-
Jetta - Sramežljivka
Kot pravim, račun imam zbrisan oz. deaktiviran, torej mi ne bi smeli več pošiljat teh mailov! No, ko sem danes to prejela in skoraj popizdla, sem kliknila tam spodaj (v mejlu) odjava od obvestil in sem se uspešno odjavila. Zatem so mi še enkrat poslali isti mail.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Jetta, poskusi naslednje: znova aktiviraj account, nato pa v nastavitvah nastavi vse vrste mailov na Off in spet deaktiviraj account. Če boš še vedno prejemala te maile, naredi še enkrat isto, le da spremeni mail naslov (vtipkaj tistega, ki ga ne uporabljaš pogosto, ampak ga imaš za rezervo - recimo jaz imam takega na yahoo-ju).
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
- Latika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2010
Uporabljam wireless in mi ob vzpostavitvi piše, da gre za nezavarovano povezavo. A to pomeni, da lahko kdo drug vidi katere strani obiskujem ipd.? Drugače pa mi je to povezavo oz. šifro uredil nek programer, tako da se verjetno vsaj malo spozna na te zadeve, ampak me vseeno zanima več o tem.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^a tole misliš?
Pomeni, da se ti lahko kdo "šlepa" gor.
A to maš doma tko uštimano? Če se sama ne spoznaš dovolj, prosi kakšnega prijatelja/brata/fanta (ok, lahko tudi prijateljico/sestro/punco), ki se, da ti zadevo zavaruje - če se ne motim, bi moralo neko standardno geslo bit že zraven routerja, ki se ga pa potem lahko (oz. mora) spremeni(t).
Men se zdi. Nisem čist zihr. Samo pametujem mal.
Pomeni, da se ti lahko kdo "šlepa" gor.
A to maš doma tko uštimano? Če se sama ne spoznaš dovolj, prosi kakšnega prijatelja/brata/fanta (ok, lahko tudi prijateljico/sestro/punco), ki se, da ti zadevo zavaruje - če se ne motim, bi moralo neko standardno geslo bit že zraven routerja, ki se ga pa potem lahko (oz. mora) spremeni(t).
Men se zdi. Nisem čist zihr. Samo pametujem mal.
- Latika
- Sramežljivka
Ja, to ja. Mah ne vem, to mi je naštimal en programer, ki bi naj bil dober v svojem fohu, jaz sem pa itak totalen laik na tem področju, tako da raje ne prčkam nekaj po svoje, ker bi verjetno kaj hitro nekaj zaj.... Kar se tiče gesla - on je geslo vpisal, brez tega niti ne bi šlo vzpostaviti povezave, ampak se mi je zatem še vedno prikazal desno spodaj oblaček kakšne vrste povezava je vzpostavljena (nezavarovana). A to, da se ti lahko nekdo "šlepa" gor pomeni, da ima lahko vpogled v moje internetno brskanje, ali nima to s tem nobene povezave, in gre bolj za kaj takega, da meni zato vmes lahko internet funkcionira počasneje?
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^hmm...tole je totalno beyond me , jz znam sam pogledat kako so kej nastavitve naštimane, v čem je fora da je kljub geslu povezava nezavarovana mi pa ni jasno.
Glede "šlepanja" - ja, lahko ti upočasnjuje povezavo, drugi pa teb ne morjo gledat kaj počneš (semizdi - oz., bojda lahko, mi je ravnokar google povedal),
kvečjemu - če bi znala - bi ti lahko druge opazovala.
Aja, neki pa le lahko narediš:
Start -> Control Panel -> Network Connections -> desni klik na Wireless Network Connection -> Properties -> zavihek Advanced
tukaj pa odkljukaj Allow other network users to connect through this computer's Internet connection.
Glede "šlepanja" - ja, lahko ti upočasnjuje povezavo, drugi pa teb ne morjo gledat kaj počneš (semizdi - oz., bojda lahko, mi je ravnokar google povedal),
kvečjemu - če bi znala - bi ti lahko druge opazovala.
Aja, neki pa le lahko narediš:
Start -> Control Panel -> Network Connections -> desni klik na Wireless Network Connection -> Properties -> zavihek Advanced
tukaj pa odkljukaj Allow other network users to connect through this computer's Internet connection.
- Latika
- Sramežljivka
Sem šla prečekirat in sem že imela odkljukano to opcijo. Hvala vseeno. Bom pocukala za rokav enega drugega znanca, ki je prav tako programer, da še on poda svoje strokovno mnenje, ker tale danes je bil živčen še preden je karkoli začel rihtat.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
N O V O
Mogoč kdo ve, zakaj mi ne odpre enih datotek v guitar pro-ju? Mam petko.
En frend mi je poslal dva fajla, in ko sm ju poskušala odpret napiše tole: File (ime datoteke.gp5) cannot be found.
Help?
Mogoč kdo ve, zakaj mi ne odpre enih datotek v guitar pro-ju? Mam petko.
En frend mi je poslal dva fajla, in ko sm ju poskušala odpret napiše tole: File (ime datoteke.gp5) cannot be found.
Help?
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
-
Jetta - Sramežljivka
dolce_chicco napisal/-a:Jetta, poskusi naslednje: znova aktiviraj account, nato pa v nastavitvah nastavi vse vrste mailov na Off in spet deaktiviraj account. Če boš še vedno prejemala te maile, naredi še enkrat isto, le da spremeni mail naslov (vtipkaj tistega, ki ga ne uporabljaš pogosto, ampak ga imaš za rezervo - recimo jaz imam takega na yahoo-ju).
Hvala, zdaj je rešeno!
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Jooj, jaz mam pa zadnje časa kar precej težav z laptopom! Prva je ta, da če zaprem mozzilo in želim znova it gor, se pojavi okence kjer piše, da je mozzila še v teku, vendar so neki zapleti v komunikaciji. zaradi tega moram vedno jovo na novo zagnat računalnik, da lahko grem spet na net. kako naj odpravim to napako?
druga težava pa je ta, da mi vmes večkrat crkne povezava! mam brezžični net, je to krivo? se to konstantno dogaja tudi komu drugemu in tako pač je pri tej povezavi, al se to ne bi smelo pojavljat?
druga težava pa je ta, da mi vmes večkrat crkne povezava! mam brezžični net, je to krivo? se to konstantno dogaja tudi komu drugemu in tako pač je pri tej povezavi, al se to ne bi smelo pojavljat?
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov