Prva pomoč za računalniške nevedneže #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
rachka_ napisal/-a:meni se pa zadnja 2 tedna nenormalno segreva laptop.. ventilator na polno dela nonstop, kar se prej ni zgodilo nikoli.. pa nisem ničesar spreminjala ali karkoli, 2 mesca nazaj sem ga formatirala in je praktično prazen.
mi zna kdo povedat, zakaj do tega pride?
je res malo annoying + skrbi me že, kr je komp prav skoz zelooo vroč
Ko se je meni začel ful segrevat in ventilator na polno delat, mi je čez nekaj časa začel celo sredi lepega crkovat Dala sem ga očistit in po tistem se to ni več dogajal. Se pa kupi tudi podstavek z ventilatorjem, ki računalnik hladi.
Use your head and follow your heart.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Eno vprašanje za tiste, ko ste bolj specializirane za slike in oblikovanje le-teh. Zanima me, če se da spremenit velikost določene slikce npr. z 15kb na 7 kb oz. pač kakršnokoli velikost na manjšo - če me zastopite kaj mislim?
Yada, yada, yada...
- AbbA
- Debatorica
- Na forumu od: 18. 6. 2006
- Kraj: Somewhere over the rainbow
kikyca napisal/-a:Eno vprašanje za tiste, ko ste bolj specializirane za slike in oblikovanje le-teh. Zanima me, če se da spremenit velikost določene slikce npr. z 15kb na 7 kb oz. pač kakršnokoli velikost na manjšo - če me zastopite kaj mislim?
klik
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
mene zanima če ipod priklopiš na računalnik, vem da ne moreš glasbe kopirat iz ipoda, zanima pa me, če jo lahko poslušaš.
imeli bomo namreč en piknik in prinesli bomo računalnik in zvočnike, pa me zanima če potem, ko priključimo različne ipode, slpoh lahko predvajamo to glasbo.
sama nimam trenutno nobenga ipoda pri sebi, da bi sprobala, pa me zanima če je kdo to že sprobal in mi zna zazihr povedat.
al pa če je potrebn kaki program ki pol to omogoči.
hvala za odgovore
imeli bomo namreč en piknik in prinesli bomo računalnik in zvočnike, pa me zanima če potem, ko priključimo različne ipode, slpoh lahko predvajamo to glasbo.
sama nimam trenutno nobenga ipoda pri sebi, da bi sprobala, pa me zanima če je kdo to že sprobal in mi zna zazihr povedat.
al pa če je potrebn kaki program ki pol to omogoči.
hvala za odgovore
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and eternity in an hour.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
Mahagonij napisal/-a:Itak da lahko.LiL*PrinceSS napisal/-a:mene zanima če ipod priklopiš na računalnik, vem da ne moreš glasbe kopirat iz ipoda,
hvala da tak odgovarjaš da mi je zdaj čis jasno kako naj to nardim. kr očitno je potrebn nek program..
kepka, hvala.
To see a world in a grain of sand
and eternity in an hour.
and eternity in an hour.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^glej, če ti je povedal, da že sama možnost obstaja, potem ne razumem kaj ti je tolk težko narest tole
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Zloudala sm si film. Ko sem ga hotla gledat, je (v vseh playerjih) debela trepetajoča zeleno-modra navpična linija po polovici ekrana.
A je to po defaultu naložen film ali se jo da odstranit?
A je to po defaultu naložen film ali se jo da odstranit?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^kolk nov je pa film? Mogoče je pač samo fejk (sicer mi še vedno ni jasno kaj imajo od tega).
Kodeki? Posodobit predvajalnike? Probat drug torrent?
Kodeki? Posodobit predvajalnike? Probat drug torrent?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
To je blo pa hitr
Film je pravi (iz 2005 . Rent ), poskušam print screen narest pa mi ne ratuje, ker ko shranim slikco, takoj rata črno). Sicer je sam ene par cm široka ta linija, sam je annoying
Sm pa tut to zadnje nardila (khm... khm...), sam je zgleda isti uploader
Film je pravi (iz 2005 . Rent ), poskušam print screen narest pa mi ne ratuje, ker ko shranim slikco, takoj rata črno). Sicer je sam ene par cm široka ta linija, sam je annoying
Sm pa tut to zadnje nardila (khm... khm...), sam je zgleda isti uploader
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
purple_rain - Cosmopsiho
Tole sem tud jz dolg rabila, da mi je potegnilo, da to ne gre kar tko (PrtSc), ampak je treba v programu poiskat opcijo za "zajem slike" ali kaj podobnega (vem samo za VLC player).Tammy_De napisal/-a:poskušam print screen narest pa mi ne ratuje, ker ko shranim slikco, takoj rata črno)
Vrni se na Računalništvo, fotografija in mobilna tehnologija
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov